Inlocuire parbriz, unde, cum ... ?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire parbriz, unde, cum ... ?
ReiMNs |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti / Adjud ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
ian-2008 Music Edition 1.4 8V
- VN--BWE Priveste cerul!
dec 2007 - 5km 2013 - 125000 km |
|||
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Mi-am schimbat si eu parbrizul de curand! Am fost la Dr. Parbriz unde preturile mi s-au parut foarte mari pentru perioada pe care o traversam! Parbriz simplu 450 lei, parbriz atermic cum era si cel crapat 950 de lei, ambele cu montaj inclus! Si apoi am mai fost la o firma pe Cosbuc ( n.r. Galati ) unde, spre surprindere mea, am gasit mult mai ieftin: 320 lei cu tot cu montaj! In 3 ore jumate mi-am luat masina inapoi si am primit si doi ani garantie!
|
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
injector |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 June 10 ![]() |
Eu am gasit parbrizul pe net: falconsauto . Mi l-au schimbat la domiciliu.
Clio din 2006 - 380 lei |
--------------------
renault
clio
2006
- b29cio
|
|
dezarie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 June 10 ![]() |
A trecut ceva timp de la deschiderea topicului, insa am o problema. Mi s-a spart geamul stanga-spate si nu stiu unde sa ma duc sa mi-l schimbe, care sunt preturile, etc. De asemenea trebuie sa imi fac si revizia pt 60.000 de km si am aceeasi nedumerire.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
329 lei cu tot cu manopera geamul stanga spate. l-am schimbat la un service kia din Braila, obligat de cei de la casco. In service Renault daca te duci pana la ora 12, ti-l aduce a doua zi. Eu am asteptat o saptamana la aia.
Saptamana trecuta o masina de tonaj relativ mare, mi-a aruncat o piatra pe parbriz si acum 4 zile a inceput sa apara crapatura, Prima oara in jur de 15 cm si apoi s-a mai lungit cu vro 5. Am pipait dinauntru si nu se simte, iar din afara abia se vede. Am zis sa nu-l schimb deocamdata, ca e in partea dreapta si n-are rost sa-l fac pe casco, mai ales ca se poate repara din cate am citit pe aici. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Daca s-a dus crapatura asa de mult nu il mai poti repara.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
15 cm + 5 cm= 20 cm - daca vrei sa il repari (desi nu cred ca se poate repara datorita marimii ) ar trebui sa te grabesti sa nu se extinda. Mai mult, daca crapatura in campul vizual depaseste 10 cm nu se trece ITP-ul.
Tu decizi daca il schimbi sau il "repari". |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
SandelBS |
![]()
|
ITP-ul il am la anul pe vrema asta si nu prea imi convine sa-l schimb acum. Am cercetat mai bine azi, am vazut ciupitura, pe dinafara se simte ca e crapat. Si sa vad daca imi acopera casco unul mai bun, daca nu , mai astept pana strang bani sa pun eu diferenta. Mai ales ca in vecii vecilor nu mai fac ceva la un service din provincie, si o sa astept pana prin septembrie cand ajung la Bucuresti. Am vazut la un prieten cu logan ca de un an are o crapatura, mult mai mare ca a mea, asa ca nu ma grabesc degeaba. cum am facut cu bara spate.
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
SandelBS |
![]()
|
Am fost azi la apan Braila (pt niste zgarieturi din cauza unui betivan) si am intrebat si de parbriz. Pret cu toate accesoriile care trebuie pe langa parbrizul propriu-zis ...aproximativ 2000 lei. Bine ca la capitolul caroserie nu e obligatoriu sa te duci in service renault. Si eu care ma gandeam sa iau unul de tenta mov (ca asa am inteles de la el ca exista mai bun)
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu ... eu am un Twingo, m-am dus la reprezentanta sa-i schimb parbrizul, imi cereau aia 18 mil. Am rezolvat la Pilkington cu 4 mil. Fa un drum pana in Galati unde e celmai apropiat centru: http://www.parbrize.ro/Pilkington-GL-Galati.html
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi am observat si eu cand ploua pe afara ca am niste puncte minuscule pe parbriz.... Credeam ca e ceva mizerie care nu o sterge stergatorul...
Am un punct cat un varf de pix, care se simte cad dai cu unghia pe el si care dupa ce l-am sters de apa a ramas un punct mic alb.. Mai am cateva punctulete minuscule cat un varf de ac dar nu cred ca sunt adanci. Se pot si se merita reparate ? Eu nu cred ca se vor extinde...Am pe alta masina tot asa, puncte mai mari si nu s-au extins. Cred ca din cauza nisipului aruncat pe jos s-a ciobit parbrizul. Momentan nu am casco.. Pe garantie cred ca nu se poate schimba. Ulterior pot face Casco fara sa observe acele puncte mici ? Deabia se vad si cu ochiul liber daca cunosti zona in care sunt. This post has been edited by BannedHost: 9 Jan 2011, 11:25 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
andr3i84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 22 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa le repari ca nu costa mult, dar la cum le-ai descris nu cred are rost. Si eu am la a mea doua mai mari (cat unghia mica) care nu s-au extins in 2 ani si am decis sa le mai las pana o sa trebuiasca sa-l schimb de tot.
This post has been edited by andr3i84: 9 Jan 2011, 10:33 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
helldriver11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
Am patit si eu faza cu pietricica, a aparut o "steluta" cu diametru de 4-5 mm. Este chiar sub oglinda retrovizoare, nu in campul meu vizual, nici nu am observat-o imediat, abia astazi, la o saptamana de cand am auzit pocnitura (culmea, eram pe un drum asfaltat, iar in fata mea era un Logan, nu vreun mastodont).
Astept sfaturi, eventual recomandar pentru un atelier bun de reparat in zona Arges. Am CASCO, insa nu cred ca imi vor deconta pentru atata lucru. |
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|
danromania2002 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 12 June 06 ![]() |
Mai ajuti cu o pietricica in parbriz si sigur o sa deconteze:))
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
eandrei.stancu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 September 10 ![]() |
Anul trecut in Septembrie am schimbat parbrizul(Renault Symbol) la firma Martec pe Bd. Timisoara 92. Nu mai tin minte exact pretul, 240 sau 250 Roni cu tot cu montaj.
Acum cautand pe net vad ca au sedii in mai multe orase. Ii recomand , ca si preturi nu cred ca veti gasi mai ieftin. |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Steluta se repara ~45 lei la orice firma de reparat sau montat parbrize si folii ..
This post has been edited by BannedHost: 17 Apr 2011, 08:57 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
intrebare:
- mi s-a crapat parbrizul si as vrea sa ii pun unul cu tenta verde/roz => trebuie sa trec in talon acest lucru? masina a venit din fabrica cu unul clasic - stiti cat ma ajunge unul nou pe verde/roz pt megane 2 hatch? Mersi! |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
ReiMNs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti / Adjud ![]() |
am si eu masina in service pentru a schimba parbrizul, al meu era un pic crapat, 2 puncte si era ros de la pietricele.. si am cerut sa mi-l schimbe. Pret 1150 ron parbriz atermic, sper ca va iesi bine
![]() parbrizul il schimb la renault cobalcescu militari. |
--------------------
Renault
Symbol
ian-2008 Music Edition 1.4 8V
- VN--BWE Priveste cerul!
dec 2007 - 5km 2013 - 125000 km |
|
injector |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 June 10 ![]() |
Si-a schimbat un amic parbrizul si a gasit un pret bun la Vectorglass, tot cu montaj la domiciliu: 370 lei
|
--------------------
renault
clio
2006
- b29cio
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
tatal meu si-a schimbat parbrizul cu 350 de ron parca pe viilor...acum 1 saptamana
|
--------------------
BMW
F11
2016
- B 67 ELT Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Salut cat ma costa sa schimb parbiziul la un renault clio bicorp din 2002?si un service bun unde sa il monez in pitesti.Va multumesc
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
bam13sept |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 28 November 07 From: Brasov ![]() |
Trebuie s suni la cateva service-uri sa vezi cam ce preturi au. Eu la al meu clio am gasit parbriz la pretul de 193 lei cu tot cu montaj in Brasov.(cu tenta verde)
|
--------------------
Renault
Clio
2004 - 1.5 dci
- Bv-42-BAM
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Care este diferenta intre un parbriz clasic si unul cu tenta?
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Multumesc frumos de raspuns,o sa merg zilele astea sa ma interesez.
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
BannedHost |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
anti77 |
![]()
|
IT Project Manager by day, amateur radio operator by night Group: Members Posts: 104 Joined: 23 May 11 ![]() |
Pt. un Symbol 2011 am primit urmatoarele oferte pentru inlocuire parbriz in Cluj:
- Pilkington 480 cu montaj (si TVA inclus) - nordglass 298 cu montaj (si TVA inclus) Ambele mi se par preturi mari, avand in vedere ca garantie au doar pana la urmatoarea piatra... Stie cineva alternative? |
--------------------
renault
symbol
2011 1.2 16v tel 0726 opt opt cinci cinci unu doi
|
|
Grigo0605 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 April 15 ![]() |
Eu l-am schimbat prin martie la parbrize.ro , în Iași, cu 160 RON cu tot cu accesoriile de plastic.
Mi-au zis ca dacă vreau partea de sus cu fond verde era un preț și cu albastru alt preț, dar l-am pus pe asta ieftin. Cele cu parasolar colorat erau cu cel puțin 100 ron în plus fără accesorii, iar accesoriile undeva la 40 de lei. Parbrize.ro văd ca au sediul chiar în Cluj : Centru de Parbrize Pilkington Automotive Romania SA Sediu Central: str. Dorobantilor nr. 128, Cluj-Napoca RO 400609 Telefon: 021 3372233 Telefon: 0264 447700 email: cluj2@ro.nsg.com Altă chestie! Când sa-l schimb am sunat la Renault să văd ce preț ar avea și au zis ca pe verde ar fi 1200 ron și pe albastru 1700 ron!!! Mult prea scump!!! This post has been edited by Grigo0605: 20 Oct 2015, 21:47 |
--------------------
.
.
. Volkswagen Jetta / 2016 / 1.2 TSI / 77 kw 105 cp
Renault Clio 2 / 2003 / 1.5 dci / 48 kw 65 cp |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:38 |