Motorina langa injectoare!, motorina multa langa injectoare si nu stiu de unde
![]() ![]() ![]() |
Motorina langa injectoare!, motorina multa langa injectoare si nu stiu de unde
cristibocai |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane II
2004 HB
- DJ07MUH
|
|||
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Pai tot la aia ...ca esti in garantie acordata de ei produsului si manoperei.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Răspunsul ăsta e valabil si pentru tine.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cristibocai |
![]()
|
Hai sa va zic ca azi am vazut mai bine.Nu este motorina este ulei si la baza injectorului se scuge ceva ca smoala ,negru si tare,de la schimbare a fost cel mai curat injector.Am sa fac si o poza sa vedeti minunea.Mi-e teama sa nu fie ceva in motor.De cand am luat masina (3luni) a mers ceas,de cand avenit frigul am avut numai probleme.Mi-e frica sa o duc la redac pt. ca dupa ce au umblat la ea a inceput sa pateze cu ulei intr-o gramada de locuri pt.ca nu au stans niste coliere amarate la timp.Ma dispera situatia zau...........!Help!(nu stiu deloc engleza)
|
--------------------
Renault
megane II
2004 HB
- DJ07MUH
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
trebuie scos injectorul afara, curatat locul si inlocuit saiba de etansare din cupru.probabil nu a fost strans suficient surubul de pe brida de fixare a injectorului...deci e vina redac!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
cristibocai |
![]()
|
am fost programat joia viitoare la redac,cica atat piesa cat si manopera sunt in garantie.sa vad.mi se pare ciudat,dar nu am vrut sa ma cert,ca trebuie sa mai treaca o saptamana pana la remediere si pe ei ii doare"la basca".cica sa nu fortez masina,sa nu parcurg distante lungi si sa nu-i dau "forja",in rest no problems pot sa merg cu ea.va dau vesti dupa interventie!
|
--------------------
Renault
megane II
2004 HB
- DJ07MUH
|
|
cristibocai |
![]()
|
Am fost si la Redac.Problema se pare ca sa rezolvat.Zic ei ca la injectorul cu pricina a cedat garnitura de etansare si de acolo a aparut problema.Nu au curatat mizeria din jurul lui pt ca se foloseste o solutie speciala pt. spalarea motorului si nu o au momentan,si ca oricum ei nu fac spalari la motor iarna.Au zis sa-i sun in martie sa ma programeze la o spalare de motor ca nu costa decat 10 lei.Legat de celelalte pete de ulei semnalate de mine ca au aparut dupa interventia lor din decembrie au zis ca au pozitionat corect garnitura de la capacul curbutorilor si au au dat cu silicon si ca nu o sa mai fie ulei.Sincer nu mi sa parut ca au miscat ceva pe acolo.Daca mai apar pete de ulei atunci trebuie schimbata garnitura.
De costat nu ma costat nimic ca era in garantie atat piesa cat si manopera.Am platit 24 lei ca au schimbat doua becuri arse,la stop frana si la numar.Cand te gandesti ca orice magazin este 1 leu un bec.....Asta este.Sa vedem acum cat tine reparatia de la Redac. |
--------------------
Renault
megane II
2004 HB
- DJ07MUH
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Am avut o problema asemanatoare - in garantie _ masina avea cca 14k km si era un injector slabit , dupa ce i-au facut poze pentru garantie , cand s-a apucat mesterul a vazut ca este slabit ......
BAFTA This post has been edited by dcsiki: 22 Feb 2008, 16:07 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Si ulei in partea de sus (duce pe urma si la distributie) poate fi si de la simering-ul sau prezonul de la arborele cu came...trebuie data fulia si distributia ca sa vezi mai bine...urmareste atent de unde pleaca!...
![]() |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
ala negru e cocs (smoala) adicatelea motorina arsa partial. trebuie desfacut obligatoriu injectorul si curatat foarte bine atat el cat si alejazul de montare. se schimba garnitura si se strange la cuplul nominal. NOMINAL nu la mana.
|
--------------------
a
a
a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:07 |