Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Montare GPL in Timisoara, unde e mai bine?

Cla-Udi
post 6 Mar 2011, 10:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua tuturor!
Sunt din Timisoara, vreau sa-mi pun o instalatie GPL pe un audi dar nu ma pot hotari unde. Variantele ar fi la Taniandra, Gigi Panea, AGN Service sau Autogaz. Daca este cineva din Timisoara care si-a montat la unul dintre cele 4 service-uri as vrea niste recomandari, care sunt mai seriosi. De ex. la Taniandra mi-a cerut 2800 lei pt. o instalatie Milano, mi se pare cam mult...La Panea-3400lei pt. un BRC...
Astept pareri...
Merci

--------------------
Opel Corsa 1,2, 75CP 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
antonino
post 8 Mar 2011, 18:35
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

Ceao..
Am montat acum un an jumatate aproximativ o instalatie GPL Tomasetto pe Logan la AGN, baietii au fost destul de ok,...am stat pe toate cele 5 ore langa masina si la fiecare intrebare eu mi-au raspuns m-au lamurit. Despre instalatia Milano ..nu stiu ce sa zic,pe vremea cand cautam la randul meu nu prea am auzit multe pareri pro,desi cei ce le monteaza au parut si ei destul de comunicativi.Eu unul am ales AGN si nu am avut pb iti sfatuiesc ca daca ii alegi pe ei sa cauti pe unul Misi sau ceva de genul asta....el e meseriasul acolo...sper ca mai este in firma aia smile.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 mpi + Gpl 2009 - Laureate
Ex. Renault Megane Estate 2.1 - 2005 1.5DCI 85 cp
Ex Renault Laguna 2 Estate 1.9 DCI
Renault Laguna 3 GT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 02:57
Dacia