Montare Ceasuri cu CB pe symbol Ph3
![]() ![]() ![]() |
Montare Ceasuri cu CB pe symbol Ph3
nechita.petru53 |
![]()
|
||
nikieu53 Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2006
- hr05mjd
|
|||
angy1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 December 10 From: Buzau ![]() |
QUOTE(vasilecool @ 11 Nov 2014, 07:32) aha ! macar e o solutie... cu toate ca nu am inteles nimic! ![]() multumesc mult Zi-mi si mie te rog daca la tine in pinul d4 mai era vreun fir ca la mine mi s- a parut ca ar fi un fir acolo sau nu m-am uitat bine. Ar fi excelent daca ai avea o poza la mufa ai dar fara capac pus sa stiu unde sa ma uit mai precis |
--------------------
Renault
1.5Dci FIDJI 320000 Km
2005
|
|
Danyboy_fcs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 08 From: focsani ![]() |
Am un scenic 1 din 2003 1.9 dci , eu am cumparat masina defecta si dupa reparatie CB-ul nu mai functioneaza , adica consum mediu , instant si autonomie , am incercat procedura de resetare , inlocuire ceasuri si nu au fost rezultate . Ma puteti ajuta cu o informatie despre problema eventual corespondenta firului intre ECU si CB pentru a gasi defectul
|
--------------------
renault
Megane-Scenic
2002
- VN-77-*** Dacia Solenza 2003 Clima
[COLOR=orange]Renault Twingo "96 |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Sa incerc sa intreb...
Am facut operatiunea de schimbare ceasuri cu unele de pe un alt clio, deci cu 50L in rezervor la calcul. Dupa ceva teste, am observat ca nu indica bine cantitatea de motorina consumata de la ultima alimentare. Diferentele sunt majore. Adica imi indica faptul ca am consumat 25L dar acul indicator de nivel e mult mai jos iar in test mode imi arata ca mai am 15-16L in rezervor, adica se pupa cu acul...insa 15+25=40L...ar fi trebuit 50....deci conculzia e ca a masurat prost cantitatea de motorina. De la asta, se schimba total toate calculele de consum. E ceva de facut sau imi pun ceasurile vechi inapoi? Merci |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Etalonare ceasuri sau copie memorie de pe cel vechi.....la electronist.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ceasurile vechi erau fara CB.
Un electronist ptr etalonat prin Buc ? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
rabotoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 16 ![]() |
Salut,
Am tot citit acest topic de montare ceasuri cu CB si am si eu cateva intrebari. Am un renault symbol benzina , 1.4 16v, an 2005. 1. Trebuie tras fir de la ECU ? Sau este posibil sa am instalatia trasa , sa schimb doar ceasul+ maneta stergator/buton ? 2. Daca schimb ceasul, din cate am inteles imi trebuie un electronist sa imi copieze memoria de pe cel vechi, este corect ? ( Ceasul vechi imi afiseaza nr de km si nivelul de ulei cand pun contactul ) 3. Eu sunt din Pitesti si mi-ar prinde bine un ajutor, daca cunoaste-ti pe cineva care m-ar putea ajuta , de asemenea imi petrec o parte din timp si in Bucuresti. Multumesc pentru ajutor ! |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol
|
|
plopii |
![]()
|
![]() Ionescu Cezar Group: Members Posts: 112 Joined: 19 August 14 From: Plopii Slavitesti ![]() |
Aș vrea să cumpăr pini separat pentru conexiuni...citind pe aici am văzut că
- mufa roșie de la CB (ceasuri de bord) nu are deloc pini la pozițiile 6 și 7 PICT2442.JPG ( Size: 377.72k ) Number of downloads: 274 - mufa de la maneta ștergătoarelor nu are deloc pinul B7 computer_bord2.JPG ( Size: 74.24k ) Number of downloads: 292 - la calculatorul de injecție pinul 11 e gol computer_bord1.jpg ( Size: 144.57k ) Number of downloads: 283 Am văzut că la TME au o grămadă de feluri de pini... Sau variantă mai băbească: iau de la dezmembrări mufa roșie de CB și cea de la la maneta ștergătoarelor. Mai mă gândesc că în cazul în care iau o manetă de Logan cu buton, ar avea pinul B7 inclus...aici nu știu... La calculatorul de injecție nu știu ce variantă de conectare să aleg...letconul este ultima variantă pentru că la lipire se încinde pinul și pot strica ceva...cum ați rezolvat aici ? ![]() This post has been edited by plopii: 15 Jun 2018, 07:50 |
--------------------
Renault
Clio (Symbol) 1.4 8v 75 CP
2003 Expression
- TR-05-PSU
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Cauta sa iei de la dezmembrari mufele la care iti lipsesc pinii. Sa aibe macar 3-4 cm de fir pe ele. E mai usor sa le declipsezi si sa scoti ce-ti trebuie decat sa dai comanda de ceva si sa nu stii daca se potriveste.
Mai bine faci o lipitura la un cablu din 2-3 bucati. Lipit pe pin asa cum zici tu nu-i o idee prea buna. Mufele de la dezmembrari sunt bune ca sa iti scoti ce trebuie. |
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
mihai_mol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 April 19 ![]() |
QUOTE(kadet18 @ 11 Feb 2011, 22:04) sal l-a mine era liber dar daca l-a tine ete legat atunci trebuie sa vezi unde ajunge cred ca ar trebui sa verifici pinul 7 din tabloul de bord cu pinul D4 daca nu cumva este deja legat ,daca nu nici o problema nu trebuie sa pui nici o dioda daca te legi de el o rugaminte caci eu nu ma prea pricep daca se poate face un post s-au topic nu stiu dar sa se poata vedea mai usor poate mai sunt si altii interesati QUOTE(lucianm @ 17 May 2011, 15:45) ceasurile de bord sunt setate din fabrica sa arate mai mult cu aprox 5km/h. instantul e normal sa fie asa, gandeste-te ca iti arata in L/100, cum ar fi sa mergi 100 km cu pedala la podea? ca idee, in treapta a 3-a consuma cel mai mult. Reiau putin ideile de la inceput. Symbol 1.4 8v si 1.4 16V K7J si K4J ECU Siemens Sirius 32 -> Pinul 11 Symbol 1.5 dCi ECU Delphi -> Pinul D4 Maneta stergatoare Pinul B7 Computer Bord - Mufa rosie Pinul 6 -> derulare informatii, se conecteaza la maneta stergatoare Daca se opteaza pentru buton separat se poate pune la +12V sau la masa. Pinul 7 -> semnal injectie, se conecteaza la ECU stii cumva daca aceste setari se potrivesc si la renault trafic? mentionez ca mufa B cu 15 pini este de culoare verde, iar mufa A cu 30 de pini are culoare rosie. (renault trafic 2007, diesel) |
--------------------
renault
trafic
2007
|
|
AlexRdRSad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 12 August 22 ![]() |
Salut, am montat și eu ceasuri cu cb dar problema este ca nu îmi arata consumul instant, range și altele
Am montat pinul b7 de la maneta la pinul b6 de la ceasuri, îmi merge cb ul, arata km, câți km am parcurs etc, dar de la pinul 7 din mufa roșie la ecu, nu îmi arată nimic. Poate sa ma ajute cineva cu o părere Am 1.5 dci ecu de la delphi Unde ma pot lega cu consumul? This post has been edited by AlexRdRSad: 20 Nov 2022, 11:14 |
--------------------
RENAULT
Symbol
2007
- CT24SAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:49 |