Montaj senzori parcare Sport Tourer, Ati montat? Ati avut probleme?
![]() ![]() ![]() |
Montaj senzori parcare Sport Tourer, Ati montat? Ati avut probleme?
george.gradu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 June 16 ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sport Tourer 1.4TCe Dinamique
2012
|
|||
SerbanG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 23 March 15 ![]() |
Eu am incercat sa montez, cumparasem senzorii gata de montat, am fost la service si surpriza. Nu au vrut sa-i monteze din cauza pozitiei prea joase a barei. Si asta nu la unu ci la doua service-uri. Am pus camera de marsarier in schimb.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 110 cp FAP GrandTour
2010
|
|
george.gradu |
![]()
|
Da, asa mi-au spus si mie, ca e prea joasa bara, mai bine zis montura e ascunsa si poate da erori. Camera de care ai pus si la ce ai legat-o? Adica pe ce vezi imaginile, la ce transmiti semnalul?
|
--------------------
Megane
2012
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
La mine senzorii au fost montati inainte de preluarea masinii din service. Ultetior cablajul s-a transformat in pamant (nu excagerez) asa ca i-am inlocuit. Nu e nici o problema, nu vad de ce ar da erori.
Apropo, cablurile se imbraca cu izo-band pe toata lungimea lor, pt. extra protectie. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
coktavi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 16 June 14 ![]() |
Salut,
Eu am montat chit aftermarket Valeo kit 1 parca, cel cu buzzer. Valeo vine cu adaptoare de inclinatie. Am si carlig de remorcare. Merge ok, nu sunt probleme. Ulterior mi-am montat si display fara probleme. Se poate monta fara probleme atata timp cat ai adaptoare de inclinatie. Iti sugerez um model de senzori care stie sa culeaga de la lampa de mers inapoi curent doar pentru semnal si nu pentru alimentare. Daca studiezi chitul de la valeo ai sa intelegi ce spun. Spor la treaba. |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 1.5 dci 110 EDC
- YY-XX-ZZZ
|
|
SerbanG |
![]()
|
Da asa imi ziceau si mie ca trebuie senzori cu inele asimetrice pentru inclinatie. Dar imi cereau 600 de lei pe set+montaj. Camera am legat-o la un monitor suplimentar de 5'' pentru ca pe navigatia masinii nu merge......
|
--------------------
Renault
2010
|
|
coktavi |
![]()
|
Salut,
Pe mine m-a costat 270 lei chitul. L-am montat singur. Nu a fost nevoie sa dau bara jos. |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 1.5 dci 110 EDC
- YY-XX-ZZZ
|
|
george.gradu |
![]()
|
Intradevar, sunt foarte faini astia de la Valeo. As merge pe varianta de mijloc, cea cu ecran mic, Valeo kit 2. Multumesc mult! Partea cu montatul singur, mai vedem
![]() ![]() |
--------------------
Megane
2012
|
|
SerbanG |
![]()
|
Dati-mi si mie un link cu senzorii. Ca la 270 de lei setul ma tenteaza si pe mine.
|
--------------------
Renault
2010
|
|
coktavi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 1.5 dci 110 EDC
- YY-XX-ZZZ
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
se gasesc doar inelele de reglaj separat. ramane de vazut daca se potrivesc la diametrul altor senzori.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
coktavi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 1.5 dci 110 EDC
- YY-XX-ZZZ
|
|
Euu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 October 08 From: Timisoara ![]() |
Salut
Am montat si eu in weekend senzori de la valeo, kit no.1, totul merge perfect. Pentru mai multe detalii despre montaj(se realizeaza destul de usor, maxim 2 ore) mai exista un topic aici pe forum http://www.reno.ro/index.php?showtopic=288438&hl=dilema Eu am folosit inele de ghidaj de 10 grade pentru a putea sa parchez mai aproape de obstacol (aprox 10 cm). Spor la montaj ![]() |
--------------------
Renault
Megane ST
2011, 1.9 dci / Ex. Clio 1.4 2003
|
|
Demostene29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 September 16 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(coktavi @ 14 Jul 2016, 20:17) Salut, Eu am montat chit aftermarket Valeo kit 1 parca, cel cu buzzer. Valeo vine cu adaptoare de inclinatie. Am si carlig de remorcare. Merge ok, nu sunt probleme. Ulterior mi-am montat si display fara probleme. Se poate monta fara probleme atata timp cat ai adaptoare de inclinatie. Iti sugerez um model de senzori care stie sa culeaga de la lampa de mers inapoi curent doar pentru semnal si nu pentru alimentare. Daca studiezi chitul de la valeo ai sa intelegi ce spun. Spor la treaba. @coktavi Salut. Stiu ca e vechi topicul si nu s-a mai discutat, dar as vrea sa stiu daca esti din Bucuresti si daca am putea vorbi despre montatul senzorilor. M-ar interesa in principiu ce fel de senzori ai pus pe masina si la ce service i-ai montat. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane III
2012
- B 312 DTM Renault Megane III 2012
1.5 DCI 81 kw |
|
coktavi |
![]()
|
Salut,
Nu sunt din Bucuresti. Sunt din Ploiesti. Daca ai drum pe aici ne auzim. Mail : coktavi@yahoo.com |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2012 1.5 dci 110 EDC
- YY-XX-ZZZ
|
|
petree |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 13 November 11 ![]() |
Salut, dupa schimbare senzor merge inrolat in calculator fara acel aparat de excitare valva. Oare cum arata aparatul, se gaseste de cumparat?
|
--------------------
Renault
Renault Megane Hatch 1.3 TCE 140 CP Techno 2024
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:04 |