Modul ECO cutie manuala
![]() ![]() ![]() |
Modul ECO cutie manuala
laur2805 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 June 25 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2019
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.413 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
iti taie din putere ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Costi.n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 July 24 ![]() |
Salut!
Eu din ce am observat la marea majoritate a masinilor pe care le-am condus, pe langa intensitatea climei, modifica sensibilitatea la acceleratie, trebuie sa apesi mai hotarat si mai rapid pentru aceleasi rezultate ca in mod normal Poti testa chestia asta in mers, accelereaza usor si liniar, in acelasi moment apasa butonul ECO on/off si vezi daca sesizezi diferenta. Pe megane-ul meu, o tine foarte subturata si schimba foarte jos in ture, am testat doar de curiozitate. Pe o alta masina, ford transit connect, diferenta este super sesizabila intre eco/normal |
--------------------
Renault
Megane 4 grandtour
2018
|
|
laur2805 |
![]()
|
Și ce mi-ați recomanda? Să o conduc în ECO sau normal în oraș (București)? La drum lung nu o țin pe eco niciodată. Am mai citit aici pe forum că în timp ar afecta oarecum fiabilitatea motorului, dar asta era în cazul celor cu cutie automată, fiind de înțeles deoarece tine motorul subturat.
Sincer, nu am observat nici diferențe semnificative de consum până acum între eco si normal. |
--------------------
Renault
Megane IV
2019
|
|
Costi.n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 July 24 ![]() |
Salut!
Tu avand cutie manuala, modul ECO are niciun impact asupra fiabilitatii masinii tale. Tine doar de tine si modul tau de condus, eu nu merg niciodata pe acel mod, sa stau sa trag de ea ca sa accelereze si sa se raceasca greu in interior. Mergi cum te simti tu cel mai confortabil si ingrijeste-o preventiv cat poti de mult, de la revizii si reparatii, la modul de condus, sa nu tragi de ea pana nu ajunge la temperatura optima de functionare ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 grandtour
2018
|
|
laur2805 |
![]()
|
Am inteles. Multumesc frumos!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th September 2025 - 17:44 |