Modificari ce pot fi aduse modelului clio symbol, ...modificari pe sistemul "tunning in fata bloculu
![]() ![]() ![]() |
Modificari ce pot fi aduse modelului clio symbol, ...modificari pe sistemul "tunning in fata bloculu
eu2006fcs |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2005 - 1,5 dci 80 cp eu!?
|
|||
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Bine ai venit pe forum ... crezi ca poti face niste poze ? Ca un fel de tutorial
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Iti dai seama cum o sa se vada noaptea? Sa mergi tot timpul cu ele aprinse. Si cu proiectoarele la fel.
|
--------------------
-
-
-
|
|
eu2006fcs |
![]()
|
...fac si fotografii la cele 2 lampi, astfel veti vedea unde am decupat...
|
--------------------
renault
clio symbol
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Cu ce ai decupat lampa?
Mi-a trecut prin minte sa fac si eu operatiunea asta insa nu am pus-o pana acum in aplicare pentru ca folosesc f.f.f.f rar proiectoarele de ceata (doar cand este ceata sau vizibilitate redusa), mai ales cele de pe spate. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ma asteptam la altceva cand am vazut "tunning" in titlul topicului...
![]() Pentru initiatorul topicului...tu mergi tot timpul cu proiectoarele aprinse? |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
eu2006fcs |
![]()
|
...j.d., tu folosesti tot timpul aerul conditionat, daca nu, de ce nu-l dai jos...!?
|
--------------------
renault
clio symbol
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Intr-o seara pe la 22 veneam din mergeam din capitala catre pitesti pe A1 in plina ceata.Era mai prin primavara.Atunci am sesizat ca multe masini bengoase au tot o singura lampa de ceata pe spate. I-ti sare-n ochi ca e una singura, dar imediat te duce gandul la lampa de ceata.In unele cazuri ," doua lampi" pot fi confundate cu cele de frana.Oricum solutia cu o singura lampa nu e generalizata. Si da ,cand poti pune niste poze ca cine stie mai pot folosi cuiva. Si eu am fost tentat odata dar lenea m-a doborat , apoi am zis sa ies din garantie. Acu am iesit............... Succes la bricolaj in continuare!!!!
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca te referi la clima, insa nu e nici pe departe acelasi lucru si stii foarte bine...ce ai facut tu acolo poate fi periculos...ideea cu o singura lampa de ceata pe spate este generalizata la masinile mai noi...sa zicem de vreo 6-7 ani...prin anii 90 mai toate aveau 2 becuri de ceata, insa, Verde a judecat foarte bine si acesta este adevaratul motiv pentru care se foloseste un singur bec...ca frana sa fie cat mai vizibila. Asta pe langa faptul ca sunt foarte deranjante 2 becuri de ceata....
Asa ca in loc sa facem drumurile mai sigure, ne apucam si facem "tunning" in spatele blocului care poate duce (desi sper sa nu fie cazul) la un potential accident...mergi tu cu 2 becuri de ceata si cu proiectoarele aprinse fie ca e ceata fie ca nu e...ca doar asa o sa reusim sa reducem rata cea mai mare a accidentelor din Europa. ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pacientul a fos pregatit pentru radiografie!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(eu2006fcs @ 5 Sep 2008, 13:15) Am decupat lampa dreapta in dreptul becului ce lipsea, am cumparat bec si iata ca acu', symbolul meu are lumina spate pentru ceata si in stanga si in dreapta; nu e mare lucru, dar e altfel fata de al vostru, Sac...!!! Mda...prin acest tunning pe sistem ti-ai asigurat carnea si salamul...pardon, faza lunga a celor din spate! Si nu stiu de ce am impresia ca dupa cateva ore de folosire se va topi ceva pe-acolo! Altii mai vor si tutorial!! ![]() <span class='edit'>5 Sep 2008, 20:09:</span> QUOTE(eu2006fcs @ 5 Sep 2008, 13:15) Baiat fin... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:02 |