Modificare putere, Modificare putere motor soft
![]() ![]() ![]() |
Modificare putere, Modificare putere motor soft
alex san |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 19 June 11 From: Oradea ![]() |
Attached thumbnail(s) __KGrHqJ__lQE2EKf0J2tBNj_N38__g___27.JPG ( Size: 42.91k ) Number of downloads: 773 |
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007/1.9dci/Expression
|
|||
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
alex san , referitor la putere nu are rost sa-ti bati capul , nu e cinestie ce si apoi urmeza si consecinte ...... informeaza -te , apoi referitor la jante , merg cele pe 17 , recomandate de producator sa faci o treaba buna
![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
alex san |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 19 June 11 From: Oradea ![]() |
Mersi frumos!
Am sa citesc mai amanuntit de tuningul de motor, dar un eleron in spate tot i-as pune ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007/1.9dci/Expression
|
|
atilla_cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 March 12 ![]() |
Am un Scenic 1.9 dci de 102 cai suit undeva la 130 si isi merita toti banii, asta cu conditia sa conduci exact la fel ca si inainte. E mare tendinta s-o arzi tare ca doar masina poate.
|
--------------------
renault
scenic
2001
|
|
onez |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 14 March 12 ![]() |
QUOTE(atilla_cj @ 4 Apr 2012, 08:45) Am un Scenic 1.9 dci de 102 cai suit undeva la 130 si isi merita toti banii, asta cu conditia sa conduci exact la fel ca si inainte. E mare tendinta s-o arzi tare ca doar masina poate. 130 suna bine, m-ar tenta si pe mine sa fac aceasta operatiune, cand faci o depasire fiecare calut conteaza. In ce a constat modificarea? doar din soft? cat te-a costat? |
--------------------
renault
scenic dynamique
2002, 1.9 dci
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
esti sigur ca ai 130 de cai ???
mai mult de 110 nu ai daca aveai 130 deja era cutia de viteze sparta zic eu din experienta probabil din nastere cei 102 cai sunt defapt 90 +30 = 110 tare sunt curios cu cei 130 de cai daca intreci laguna de 110 poate ma insel eu This post has been edited by tuner: 5 Apr 2012, 00:32 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Langa Laguna de 110 cai am stat cu mosulica al meu pe A3, calutii care ii avea in plus erau "compensati" de greutatea in plus a Lagunei ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
atilla_cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 March 12 ![]() |
130 de cai sint teoretici..atat mi-a zis biatu cu laptopu...in schimb nici nu ma prea intereseaza valori , conteaza mai mult comportamentul masinii, si dupa resoftare diferenta e clara. apas pedala pe la 2000 de ture si parca o iau dracii, sare in fata bine de tot. am auzit si ceva legat de cutie...cica cum ii pui chip se ia si se duce. mai nu stiu....eu conduc calm spre lenes , o intep doar cand depasesc sau stau la 15 cm de bara unei cefe late cu seria 5 scos pe asfalt in zi de salar, asa ca - cred eu- nu scot untul din cutie. dar m-am luat cu vorba , ideea e ca mie imi merita tunatul.
|
--------------------
renault
scenic
2001
|
|
FLORIN76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 May 12 ![]() |
Salutare tuturor!
Pai ma intereseaza si pe mine sa pun cip ptr un renault scenic 2 1.5dci. Se poate? Multam fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:55 |