Misiunea Casa, despre constructii, amenajari, instalatii etc.
![]() ![]() ![]() |
Misiunea Casa, despre constructii, amenajari, instalatii etc.
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
bad post
This post has been edited by wolfin: 4 Feb 2016, 13:33 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tine si PAL, dar pana se duce.
![]() Pune somiera. Eu am de la IKEA, stiu ca nu a fost scumpa si e foarte ok facuta. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
tot Ikea am si eu si e foarte buna, o am de vreo 7 ani
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
in afara ca asigura o aerisire mai buna a saltelei, alta utilitate a somierei nu vad. mai e buna cand te pisi pa tine ca nu se opreste zeama in foaia de pal. se duce pa parchet si stergi usor.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cunoaste careva cat de bune sunt rulourile de exterior? Vreausa imbrac balconul cu ele, am inteles ca ma costa undeva la 600 E sa il imbrac. Urasc balcoanele imbracate in termopan...
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am eu un rulou de 5 m la terasa, aproape ca n-am mai dat drumul la aer conditionat vara trecuta. Sta intins si iarna, sa nu intre zapada, si rezista bine si la vant. Conteaza mult materialul, sa reflecte cat mai mult caldura si sa nu traga apa. De aici: tentromparadise.ro
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu am o lustra cu vreo 20 de becuri G4..duliile becurilor s-au cam dus in timp si acum nu mai am functionale decat vreo 3-4 becuri.Am cautat dulii ceramice G4 subtiri pe tot netul, cred ca tot de pe ebay o sa imi comand!
|
--------------------
renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Rulourile au un mare defect, zgomotul.
Ps un sistem de închidere fără rame e mai bun da costa. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
As avea nevoie de un sfat pentru a rezolva o problema cu o trecere din hol in sufragerie...dupa ce am montat parchetul pe hol, am constatat ca exista o diferenta de inaltime fata de parchetul din sufragerie cam de 2,5 cm si o zona in care nu am reusit sa fac imbinarea, de vreo 4-5 cm.In afara de faptul ca arata foarte inestetic este si o mica "capcana " pentru copii care mereu se lovesc de aceasta falsa treapta.
Ma gandeam sa cumpar un fel de chit de culoarea parchetului si sa incarc acea zona, dar parca e o reparatie prea grosiera si cred ca se sparge acel chit in 1-2 ani.Ce sfaturi imi dati? Attached thumbnail(s) CAM00014.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 375 CAM00017.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 381 |
--------------------
renault
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Exista praguri din aluminiu cu diverse dimensiuni si diferenta de nivel.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Am pus eu asa ceva, isi fac treaba foarte bine. La mine diferenta a fost de 20 mm.
https://www.google.co.uk/search?q=praguri+d...GpnsONnBvw9o%3D |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
dar de ce ai bagat cablurile sub parchet, sau is doar provizoriu pana gasesti o solutie, clar un prag pentru diferenta de nivel, vezi ca gasesti la dedeman sau magazine de profil , eventual de unde ai luat parchetul pentru a lua aceasi culoare .
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
mai ai o varinata ... foloseste plinta de parchet. era ideal daca se ducea cu parchetul mai mult dar ... sigur ti a ramas o bucaxta de pilnta si vezi cum vine (sa nu fie de plastic ca nu faci treaba ca se sparge)
This post has been edited by wolfin: 8 Feb 2016, 09:46 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://www.perpetuum.ro/home/profil-trecer...63--pid391.html
ma degrama unu de asta, ca tie iti trebuie unu lat. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
corect e ideala...dar la mine s-a potrivit ff bine...si luftul era cam la fel.
plus ca a fost moca..si nu am dat 100 lei ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
cum sa dai 100? unu lat de 90 e supt 50.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Eu am avut o trecere normala, dar a sarit cam in 6 luni pt ca nu a facut fata nici la diferenta de inaltime si nici nu acoperea completa toata latimea.O sa caut prin Dedeman o trecere care sa aibe si diferenta de inaltime, dar nu cred ca va acoperi si latimea, acolo imi trebuie o incarcatura.
Pe sub trecere vor fi si cabluri, un cablu TV si unul audio. Attached thumbnail(s) 4012066_final_700x700.JPG ( Size: 62.09k ) Number of downloads: 308 |
--------------------
renault
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
asa ceva ai nevoie , sa fie si cu prindere in dibluri , bineinteles pentru diferenta ta de nivel 00004663_large.jpg ( Size: 44.13k )
Number of downloads: 269
8 Feb 2016, 15:39: sau fa altceva , umple cu sapa golul ramas, apoi cauti un profil in forma de z care sa-ti acopere ambele bucati de parchet 8 Feb 2016, 15:43: Untitled.png ( Size: 6.77k ) Number of downloads: 260 This post has been edited by adytym: 8 Feb 2016, 15:43 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu profil Z ca te impiedici in el. Ori tu ori copiii. Semirotund sau macar inclinat e OK.
This post has been edited by vallixx: 8 Feb 2016, 16:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
De cand au inceput sa creasca copiii (baiat si fata) deja incepe sa se faca coada la baie, astfel incat devine imperativ necesara prezenta celei de a doua bai in apartament.
Baia are un perete comun cu un hol pe care l-as micsora si as mai face inca o baie mica, cu vas de wc si o chiuveta, despre dus nu poate fi vorba baia cea noua avand maxim 1 m latime si centrala termica nu cred ca sustine doua dusuri simultan. As face baie cam la max 1m latime si 1,80 lungime...credeti ca e posibil asa ceva sau va fi prea claaustrofobica? |
--------------------
renault
|
|
wolfin |
![]()
|
Suficent.
Presupun ca usa se va deschide in exterior. Gasesti tron si ghuveta mini. Problema eu o vad la legaturi..in special la wc 85-110 This post has been edited by wolfin: 10 Apr 2016, 23:04 |
--------------------
pegas
3120
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Cam asa arata planul apartamentului, in zona cu linie punctat as vrea sa fac extinderea.As fi vrut si un calorifer subtire, pus pe perete darma mai gandesc.Cam greu va fi si cu aerisrea, doar sa o scot in cealalta baie...sau la vecin!
Daca la final arata ca in poza, ma declar multumit! Attached thumbnail(s) plan_1.JPG ( Size: 27.5k ) Number of downloads: 92 solutie_ingenioasa_pentru_o_baie_de_serviciu_tapet_special_pentru_baie_si_multiple_spatii_de_depozitare_10.jpg ( Size: 296.93k ) Number of downloads: 105 |
--------------------
renault
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am o intrebare simpla .... pe unde o sa mearga scurgerea de la WC? ... ca aia trebuie sa fie ok .. daca nu vrei surprize ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Va fi aparenta si se va intepa in cea din baia existenta. Panta nu va avea cine-stie-ce, dar va fi volumul de apa suficient de mare, si, cel mai probabil, va fi folosita destul de des...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa ma gandeam si eu .... deci o sa arate intr-un mare fel ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
meh... nu cred ca-l va interesa, ca sa fiu sincer.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
Personal am o problema cu cabluri, tevi si alte chestii din astea la vedere ... m-am straduit acasa sa nu se mai vada nimic ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:28 |