Metode pentru a scapa, de pisici si caini
![]() ![]() ![]() |
Metode pentru a scapa, de pisici si caini
Duyu |
![]()
|
||
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fara sa fac misto, singura metoda este sa parchezi sub geam (sa stai la casa sau la maxim etaj 2 la bloc) si sa strigi MARS si ZAT cum se apropie un caine sau o pisica...
Nu cred ca s-a inventat inca solutia asta. Pisicile sunt in general atrase de caldura emanata de tabla fie de la motor, fie de la soare. N-ai ce face. Iar cainii... se usureaza si ei, ce sa faca? Poate nu au un copac prin preajma, poate doar isi marcheaza teritoriul, etc. Noi sa fim sanatosi, ca masina nu se topeste astfel. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Am deschis eu un topic cu Stăpâni de câini nesințiți ! Și să vezi ce am pățit ! Am să-mi iau câine, pisică și un aligator sau chiar elefant pentru că ăla defe...ază. cum se zice mai mult!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru pisici am vazut ca nu suporta camforul (solutiile de desfundat nasul). Acu nu stiu unde ai gasi in cantitati industriale, dar macar nu vei avea nici un animal pe constiinta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ma gandesc la un "generator" de ultrasunete... Ultrasunetele astea au efect si asupra pisicilor?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Un detector de perimetru conectat la un generator de ultrasunete care baleiaza o plaja mai mare de frecvente destul de rapid. Sunt scheme sau montaje deja facute pe internet. Am ajutat pe cineva sa il faca si se pare ca a avut succes.
|
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Seris??? Chiar exista oameni cu atat de mult timp liber???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Padre, dar oameni care au timp liber sa-si pazeasca masina la balcon si sa strige ZAT sunt ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
Da, pensionarii... macar unii dintre ei.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Padre e pensionar și încearcă să-și mai rotunjească veniturile!
![]() |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
padre |
![]()
|
da, pot sa pun anuntul aici?
alung caini si pisici, pazesc masini, la nevoie latru ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Unul din cei doi caini ai socrilor mei, cand s-a vazut pt. prima data in tabla Micutzei
![]() ![]() O pisica tot de-a lor s-a asezat confortabil pe capota habitaclu, imediat dupa ce am spalat masina. Am vrut s-o sperii, sa se lase de "sportul" asta. Mai bine nu o faceam: a "patinat" de cateva ori pana a demarat. Urmare: cateva zgarieturi de zgarieturi. Frecvent cainii socrilor, imediat cum termin de spalat masinile (a socrilor si a noastra - au tot acaretu' pt. spalat masini: pompa sub presiune, sampoane, ceara, carpe speciale, etc.), isi fac nevoile pe roti. Dar m-am smecherit: am o spuma speciala pt. anvelope, si nu ramane nici o urma. In concluzie: nu ai ce-i face.... eventual faza cu sprayul pt. anvelope. Dar oricum ramane urina pe jenti. Deci tot un dreq e. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Dar de vecinii care isi "arunca" secretiile buco-nazale pe parbrizul masinii mele cum pot scapa?...ca mai am putin si mi se tocesc stergatoarele de cat de lipicioase sunt (sa fiu a dracului daca stiu ce mananca, dar greu se mai ia...)
Chiar am o mare problema, cum pot afla care vecin e asa bine intentionat??? |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pune si tu un afis pe o foaie A4... "Zdreanta si hahalera.. arunca mucii in farfurie cand mananci ciorba.." Ori ajunge poza pe forum, ori taranul se potoleste
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
danmegane |
![]()
|
![]() om cu 3 facultati: educatie fizica si sport Group: Members Posts: 143 Joined: 13 March 07 ![]() |
asa m am trezit si eu cu un copan pe parbriz chiar cand sa ies din masina, era un mos nebun.. cica vroia sa l arunce cainilor
![]() |
--------------------
renault
clio II
2005 1,5 dci-65 c.p. Megan bicorp 2005 expression 1,5dci
Modus expression 2005 1,5dci |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cu pisicile care dorm pe masina am si eu probleme, dar cainii care urineaza pe cauciucuri chiar nu ma deranjeaza ca doar nu se topesc cauciucurile si nici nu sunt dezinfectate sau antiseptice. Mai mult ma deranjeaza mucurile de tigare, mancarea si gainatul de pe vopsea dar doar n-o sa-mi pun dispozitive de alungat pasarile din jurul masinii iar cu vecinii nu ma iau la bataie (din pacate de vorba buna nu prea inteleg).
This post has been edited by Highwayman: 18 May 2007, 12:10 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
am si eu multi nesimtiti pe scara,mai ales cei care stau deasupra mea....fumeaza si arunca chistocul unde i se scoala....nu poate sa il stinga civilizat in scrumiera,il arunca pur si simplu pe geam,dar daca tot il arunca pe geam sa il arunce undeva unde nu sunt masini sau alte chestii....nu de alta dar un chistor aruncat aprins pe masina mi-a ingalbenit vopseaua..
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Duyu |
![]()
|
Asa ar trebui sa tip eu la caini si pisici? Crezi ca are efect?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
:)eu barem nu le vad pe bietele animale,vad dimineata cand ma urc in masina,asa ca nu-mi bat capul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:57 |