Merge greu volanul, La viteza peste 50 km/h
![]() ![]() ![]() |
Merge greu volanul, La viteza peste 50 km/h
KGB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Volanul se "intareste" odata cu cresterea vitezei. De aceea in oras volanul se va misca foarte usor, adica la viteze mici, iar la viteze mari, in afara orasului, directia se va intarii pentru a avea mai mult control asupra masinii. Directia Meganului este "tube in tube" si asistata electric.
Pe autostrada nu ti-ai dat seama ca directia e diferita de oras? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
KGB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 July 06 From: Bucuresti ![]() |
asta stiu si eu ca la viteze mari se intaraste volanul. Am mers cu ea pe A2 cu 200 si am obs ca s-a intarit. Dar aci e alta problema, la viteze de peste 40, 50 km/h incepe si merge greu. am masina de 2 ani si stiu inainte cum mergea si cum merge acum. am crezut k poate mi se pare dar am dat masina si catorva prieteni sa mearga si ei mi-au zis la fel, k merge greu. nu stiu de la ce poate fi, k lichid la servo nu cred k are daca e asistata electric.... toti imi ziceau sa ma uit la lichidul de servo...
|
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
lichid de servo nu are. Dar mi se pare normal sa se intareasca, si la mine e mai tare la 40-50 km/h decat pe loc. Ai fost cumva in service si ai pus pe baietii de acolo sa verifice directia? Pt. ca e posibil sa-ti fi strans mai mult caseta si daia. Eu am condus una cu directie hidraulica (bmw e46) si pe loc nu puteam sa iau cu o mana de volan, dar ii mergea fara probleme servo directia.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(KGB @ 15 Sep 2008, 14:04) asta stiu si eu ca la viteze mari se intaraste volanul. Am mers cu ea pe A2 cu 200 si am obs ca s-a intarit. Dar aci e alta problema, la viteze de peste 40, 50 km/h incepe si merge greu. am masina de 2 ani si stiu inainte cum mergea si cum merge acum. am crezut k poate mi se pare dar am dat masina si catorva prieteni sa mearga si ei mi-au zis la fel, k merge greu. nu stiu de la ce poate fi, k lichid la servo nu cred k are daca e asistata electric.... toti imi ziceau sa ma uit la lichidul de servo... Un pas important in intelegerea mesajelor tale este acela de a renunta la limbajul irc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
KGB |
![]()
|
Da, deci e sesizabil mai intarit ca de obicei. Pentru ca am simtit imediat. Eu eram obisnuit cu masina, conducand-o 2 ani de zile... Si dintr-o data a inceput sa mearga greu in mers. Ciudat este ca pe loc e ok
|
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Verifica presiunea pneurilor, cred ca asta ar fi prima problema.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
daca ar fi pneurile ar face si pe loc la fel, nu doar la 50km/h
|
--------------------
Renault
Megane 2
- TM 22 MCO
2007 O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
KGB |
![]()
|
Nu e de pe pneuri. Sunt ok. la caseta de directie n-a umblat nimeni la service pe unde am fost. volanul se intarea inainte la viteze mari, dar acum merge greu la 40 km/h. pe cine am intrebat n-a putut sa-mi dea un raspuns
This post has been edited by KGB: 16 Sep 2008, 00:43 |
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
du-te la service reno sa verifice si sa-ti faca o verificare.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
KGB |
![]()
|
oricum ma duceam, dar am crezut ca a mai patit cineva aseamenea sau poate cunoaste. inainte sa ajung cu ea in service
|
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
sa ne anunti cum s-a rezolvat, daca s-a rezolvat.
|
--------------------
Renault
Megane 2
- TM 22 MCO
2007 O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
KGB |
![]()
|
deci nu stie nimeni ce ar putea fi?
|
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|
Ryk |
![]()
|
Pai nu prea avem cum sa stim, decat putem da pareri. Nu ai ajuns in service?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
KGB |
![]()
|
nu am ajuns inca. vroiam sa vad prima data daca stie cineva ce ar putea fi sau daca a mai patit cineva la fel
|
--------------------
Renault
Megane
2003 bicorp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:42 |