Megane M3 - bec faza scurta
![]() ![]() ![]() |
Megane M3 - bec faza scurta
adi003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III
2010
|
|||
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cat poate sa te coste , 10-30 ron depinde de calitate si firma, cu schimbatul o fi mai greu.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai rabdare il schimbi in maxim 5 minute.
Iti trebuie bec H7 cu o singura faza(faza scurta si lunga sunt H7 cu o singura faza). La montaj e mult mai simplu decat la megane2. La megane 3 trebuie sa desfaci 2 suruburi si sa scoti clema aceea, apoi tragi de far in fata si-l scoti. Cand il pui la loc, trebuie sa-l bagi la 45 grade inclinat spre fata cu partea de sus, pentru a putea baga piciorusele de jos ale farului mai usor. Dupa ce intra acelea il pui in pozitie normala si-l impingi usor, trebuie sa intre la locul lui. P.s: Eu asa am facut cand am schimbat becurile de pozitie, in 10minute am schimbat becurile la ambele faruri! This post has been edited by caty2k: 27 Oct 2011, 10:17 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
smardale |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 10 April 09 ![]() |
QUOTE(caty2k @ 27 Oct 2011, 11:15) Daca ai rabdare il schimbi in maxim 5 minute. Iti trebuie bec H7 cu o singura faza(faza scurta si lunga sunt H7 cu o singura faza). La montaj e mult mai simplu decat la megane2. La megane 3 trebuie sa desfaci 2 suruburi si sa scoti clema aceea, apoi tragi de far in fata si-l scoti. Cand il pui la loc, trebuie sa-l bagi la 45 grade inclinat spre fata cu partea de sus, pentru a putea baga piciorusele de jos ale farului mai usor. Dupa ce intra acelea il pui in pozitie normala si-l impingi usor, trebuie sa intre la locul lui. P.s: Eu asa am facut cand am schimbat becurile de pozitie, in 10minute am schimbat becurile la ambele faruri! Intr-adevar. E foarte simplu. Si la Fluence e foarte simplu. Solutia cu trasul farului e foarte buna, iti lasa mult loc de manevre. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16V 110CP
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca sugestie, ia becuri de la un producator renumit (de ex. Osram, Narva, Philips). Chinezariile ieftine sunt chioare. Schimbarea becurilor este descrisa in manual si intr-un film aici la Maintenance/Accessing the front bulbs. Este mult mai simplu decat la Megane 2.
|
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu scosul farurului e buna ca nu te murdaresti pe haine cand te bagi pe langa roata (cum e la M2), dar daca il scapi ai pus-o, acelasi sistem dubios l-au pus si la Octavia si personal nu sunt foarte fericit de el.
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
iulianflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 October 14 From: ORADEA ![]() |
bec original philips h7 12v 55w -faza scurta , schimbat personal
am fost derutat de suportul care este deasupra becului- initial am crezul ca nu se potriveste pana am dat farul jos se desfac cele 2 suruburi de pe lateral iar important siguranta metalica se ridica, si se trage farul afara, eu nu l-am scos de tot, doar cat am avut acces la bec pt a nu fi nevoit sa il fixez apoi, l-am tinut pe genunchi. pt detalii sunt filmulete youtube care pe mine mau ajutat mult la prima schimbare. Spor |
--------------------
RENAULT
MEGANE 3
2009/RENAUL PRIVILEGE
|
|
ecs17 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 31 May 12 From: Bihor, Oradea ![]() |
Becul de pozitie la M3 sport tourer este w5w?
Pot sa pun led fara nici o problema? |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 hatchback 1.5 DCI 90CP
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Da, este W5W si il poti inlocui cu led. doar sa gasesti ceva de calitate, care sa nu se strice in cateva saptamani.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
jambon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 16 August 12 ![]() |
Vă Salut. Îmi puteți spune și mie va rog câțiva pași de a scoate farul de tot de pe mașină?
Mulțumesc !! |
--------------------
Nimeni
Nimeni
44
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Exista pe YouTube tutoriale, doua suruburi și o tija care tragi în sus și tragi decât în fata
This post has been edited by chivereanumarian: 28 Jul 2018, 11:58 |
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
Dorudtc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 10 June 18 ![]() |
Va salut, am facut rost de un set de becuri bosch trucklight h7 70w, credeti ca afecteaza cu ceva daca le montez, avand in vedere ca becurile normale au 55w?
|
--------------------
Renalut
Megane
2012
|
|
dan-paul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 December 09 ![]() |
din ce stiu eu, becurile astea functioneaza la 24V, ca sunt pentru camioane.
deci, nu se-ntampla nimic rau, face lumina mai putina, - nu orbesti pe nimeni - nu-ti ia talonul si nu-ti ia foc farul. |
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour 1.5 dci 110CP
2012
|
|
Dorudtc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 10 June 18 ![]() |
Da, e de 24v, becurile normale sunt pe 12? , inseamna ca nu o sa faca cine stie ce lumina...
|
--------------------
Renalut
Megane
2012
|
|
dan-paul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 December 09 ![]() |
evident ca fac lumina mai putina. orice bec subvoltat lumineaza mai slab.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour 1.5 dci 110CP
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:57 |