Medicale, Cum sa fac sa scap de...
![]() ![]() ![]() |
Medicale, Cum sa fac sa scap de...
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Parul gras este un par fara volum si foarte imbacsit. Imediat dupa spalare are un aspect neingrijit.
Parul gras necesita un tratament special, recomandat fiind cu frunze de nuc si radacini de brusture: Ingrediente 20-25 frunze de nuc 15 urzici 1-2 radacini de brusture (tinctura de brusture) 3 litri apa Faceti un decoct, cu care clatiti parul de fiecare data cand va spalati parul. Un rezultat foarte bun veti avea, daca va clatiti parul, dupa fiecare spalare, cu infuzie din frunze de nuc si urzici. Masati scalpul cu tinctura de brusture (se gaseste in orice magazin naturist) timp de 7 minute. Urzicile intaresc radacina firului de par si diminueaza cantitatea de sebum. Frunzele de nuc trateaza dermatozele. Radacina de brusture (tinctura de brusture) revigoreaza radacina si controleaza excesul de sebum. Atentie, parul va capata nuante de brun, si este recomandat persoanelor satene cu parul gras. sursa : http://www.mabella.ro/tratament-cu-frunze-...tru-parul-gras/ This post has been edited by daniel4ro: 6 Sep 2009, 15:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
nici eu nu am si nici nu am purtat parul mare. h&s nu mai merge de vreo citiva ani. curgea din cap ziceai ca am tarate. acu bag clear si vad ca momentan isi face treaba.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
N-am avut in viata mea atata matreata cat am avut cu H&S. Unde mai pui ca, dupa 2 zile se mai si facea parul ca naiba.
La mine cea mai buna solutie e sa schimb tara si sursele de apa. Dupa o saptamana de stat in Franta, si spalat pe cap doar cu samponul de il aveau la hotel scapasem de matreata. Cum m-am intors in Ro, am continuat cu acelasi sampon (doar zilnic se completa), si matreata a reaparut. Deci... This post has been edited by Laurentziu83: 7 Sep 2009, 20:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Inainte ma spalam cu toate sampoanele posibile,sampon de urzica...la un moment dat ma spalam si cu sapun de casa,si aveam matreata,nu scapam de ea,de cand a aparut H&S,ma spal numai cu el,a disparut si matreata definitiv,am un par mai curat,dar trebuie sa ma spal din 3 in 3 zile,altfel devine foarte gras
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai spalati cu toate cenzuraturile cu detergenti inauntru, recte H&s etc!
Folositi sampon testat dermatologic si care combate diversele afectiuni! Incercati gamele Klorane, Ducray, Crescina, Vichy!Sunt produse scumpe,se gasesc in farmacii nu in toate buticurile! Sper sa va ajute sfatul meu! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si eu am avut probleme cu parul gras si matreata.
Eu am fost la un dermatolog pentru ca mai aveam o problema si mi-a recomandat un sampon medicinal. Se numeste Selegel si este destul de scump, cam 50 de lei flaconul de 200 ml. Din mai nu am mai avut probleme nici cu ingrasarea parului, nici cu matreata. Cu restul sampoanelor obisnuite ( cosmetice ) era dezastru. Mai sunt diverse sampoane medicinale care se gasesc la magazinele naturiste. Acum am vazut postarea lui Solon si ii dau dreptate. Samponul de care am amintit mai sus este produs de Ducray. Este foarte concentrat, se pun doar cateva picaturi. Se face o prima spalare, se clateste, se aplica iar si se lasa 5 minute sa actioneze, dupa care se clateste bine. Mie mi-a ajuns un flacon de 200 ml din luna mai si pana azi. L-am folosit de doua ori pe saptamana, exact cum mi-a recomandat medicul. This post has been edited by cristio_79: 7 Sep 2009, 20:10 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Vichy am folosit si eu!
E foarte bun dar de cand a aparut gama "Clear" parca scalpul meu se impaca mai bine cu acesta din urma. Cei ca ma cunosc va pot confirma ca am o claie cat toate zile,cam carunta ce-i drept,insa destul de curata cat sa nu umblu cu "faina" pe umeri. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Dar pt caderea parului..ce folositi?la capitolul asta nu stau prea bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru caderea parului folosim, ori sex la greu, de 2 forme:
daca e sa faci chelie in varful capului, inseamna ca nu tragi destul si esti tras de cap sa prestezi cu mai mult spor; daca faci chelie de ajunge fruntea la ceafa, inseamna ca tragi prea mult si te impinge gagica mai departe. Contra caderii parului...asta e, ne resemnam, poate ajungem ca primul om al tarii. |
--------------------
.
.
.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
![]() ![]() Sa fie ingrasarea asta rapida a parului din cauza ca am luat niscaiva kile in scurt in ultima perioada? ![]() |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Am si eu probleme cu parul ingrasat si cu matreata, insa de cand ma spal doar cu sapun cu sulf de la farmacie nu mai am probleme cu matreata. Cu parul ingrasat, nu se mai ingrasa asa repede. Inainte aveam probleme mari cu matreata si nu scapam de ea de nici o culoare, insa acum nu am probleme atat timp cat folosesc acest sapun. Dau vreo 5 ron si imi ajunge cateva luni. Spor la treaba.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu are cum sa fie un sampon bun pt. toata lumea ... fiecare cu capu' lui, cu paru' lui, cu diferite trasaturi, plusuri si minusuri
![]() cel mai bine, se merge la doftor (dermatolog) si ala va spune exact ce vi se potriveste - sau cel putin asa ar trebui; ca si doctorii astia ... se testeaza cat e de uscat parul etc. etc.; de regula se descopera probleme ale scalpului si nu ale parului ... pe de alta parte, daca ai o zi .ututa la serviciu sau in alta parte atunci numai stresul ala iti ingrasa parul cat in 5 zile normale ![]() mai punem la socoteala alimentatia, poluarea, calitatea apei cu care te speli/clatesti? ![]() eu am folosit mai demult H&S ... eram uzina de matreata si am renuntat la el ... intr-o zi, in Cora, era o gagica d-aia de prezenta H&S-ul etc. da' se oferea sa faca si un test al scalpului (punea un bat fermecat in freza oamenilor si le zicea cum e capul lor si ce sampon li se potriveste din gama H&S) - mi-am dat capu' pe mana ei si a aratat cu degetul un anume H&S de pe raft, m-a pacalit sa-l iau si o lunga perioada de timp nu am mai avut probleme - pana m-am apucat sa termin din casa sampoanele primite de pe la altii si am inceput sa arat iar ca un lucrator de la moara .... deci? tot atunci i-a pus batu' ala in cap si lu' nevasta-mea si ei i-a recomandat un alt sampon si a fost bun si pt. ea .... da' in familiile din Romania se practica altceva: un sampon la toata casa! ![]() apoi, nu mai apreciati voi ca aveti parul gras, uscat degradat etc. si apoi luati un sampon ca scrie pe el "pt. par uscat" ca nu sunteti "mecanici" ... mergeti la mecanic pt. rezultate 100% multumitoare sau luati sampoanele la rand pana il gasiti pe ala de care sunteti multumit ![]() pe bune, sunt clinici chiar bune care chiar fac teste serioase si-ti dau reteta fericirii ... asta in functie de cat de disperat e fiecare: poate sa fie asa o matreata de control sau poti sa ai un sac cu tarate pe cap si atunci chiar e nasol si ca sa incheiem ceva mai vesel postul: e si matreata un semn bun - inca mai traiesti si tu si capul, nu? P.S. - a nu se intelege ca folosesc sau recomand H&S; da' cine a avut probleme reale ne poate indruma catre un anumit loc, om etc. care i-a rezolvat problema ![]() This post has been edited by crisolro: 8 Sep 2009, 07:52 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Folosesc Selegel recomandat de doctor(Lasermed parca)... zero probleme de atunci...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Hmm, bine de stiut
![]() Cred ca o mare importanta o are si apa, si aerul. Acasa nu am nimic, pot sa ma spal si cu cenusa. Eh, cand trec granita, belea. Care e brandul, seleged sau lasermed? Sau e acelasi lucru? |
--------------------
MK2
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Lasermed e clinica si Selegel e samponul/produsul
iata cum incepem sa ne spalam pe cap cu sampoane care fac bine la altii ... pai cand o sa fiu racit nu mai merg la doctor, iau ce mi-a dat data trecuta sau il intreb pe ala de mi-a dat raceala ce i-a recomandat doctorul si iau si eu la fel ![]() pe bune acum, daca aveti o problema grava cu matreata sau cu orice altceva, mergeti personal la verificare - va asigur ca merita si nu mergeti orbeste pe tratamente recomandate la altii poate va ajuta: unui coleg i-a trecut cu Nizoral, tata se simte excelent cu Johnson Baby ( ![]() ce e bun pt. solidconvert nu e neaparat bun pt. altii - poate fi, poate sa nu fie da' nici sa strice insa un "tratament" necorespunzator poate chiar agrava problema This post has been edited by crisolro: 8 Sep 2009, 11:35 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
din ce stiu eu cind recurgi la nizoral e destul de nasol cu parul. copilu foloseste Klorane. bun da scump.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 8 Sep 2009, 04:17) Dar pt caderea parului..ce folositi?la capitolul asta nu stau prea bine Prosopul. La mine merge brici. Nu opreste caderea parului, dar de la o vreme incoace aluneca mai usor pe scafarlie. ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
apa si samponul din tarile mai dezvoltate....
aceeasi experienta si la mine ca a lui laurentiu... 2 tari straineze ..perioade lungi de sedere...nema matreata...nema par gras... la asta si faptul ca eram relaxat ca porcu ..poate a contribuit..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Selegel e facut de Ducray respectiv Pierre Fabre!
O recomandare pentru evitarea caderii parului: CRESCINA,produs Labo Elvetia! Excelent! Apoximativ 40 lei! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 8 Sep 2009, 11:26) Hmm, bine de stiut ![]() Cred ca o mare importanta o are si apa, si aerul. Acasa nu am nimic, pot sa ma spal si cu cenusa. Eh, cand trec granita, belea. Care e brandul, seleged sau lasermed? Sau e acelasi lucru? QUOTE(crisolro @ 8 Sep 2009, 11:32) Lasermed e clinica si Selegel e samponul/produsul iata cum incepem sa ne spalam pe cap cu sampoane care fac bine la altii ... pai cand o sa fiu racit nu mai merg la doctor, iau ce mi-a dat data trecuta sau il intreb pe ala de mi-a dat raceala ce i-a recomandat doctorul si iau si eu la fel ![]() pe bune acum, daca aveti o problema grava cu matreata sau cu orice altceva, mergeti personal la verificare - va asigur ca merita si nu mergeti orbeste pe tratamente recomandate la altii poate va ajuta: unui coleg i-a trecut cu Nizoral, tata se simte excelent cu Johnson Baby ( ![]() ce e bun pt. solidconvert nu e neaparat bun pt. altii - poate fi, poate sa nu fie da' nici sa strice insa un "tratament" necorespunzator poate chiar agrava problema Subscriu: un control medical inainte de toate este binevenit ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:45 |