Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Medicale, Cum sa fac sa scap de...

PhilipMorris
post 6 Sep 2009, 15:17
Post #1

dependent de internet banking

Group: Members
From: Where the streets have no name

Parul gras?
Nu pot sa imi las parul mai mare de 6 mm, e jale. pana de curand mergea Head & Sh, acu nu mai vrea nici asta. Am mai gasit un sampon care isi face efectul deocamdata, de la Define, dar cred ca parul isi creeaza anticorpii lui...
Am cautat pe net. Vorbesc de diete, cure si altele. Nu e nimic care se poate face loco?

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel4ro
post 6 Sep 2009, 15:27
Post #2

forumist anti

From: B U Z Ă U city

Parul gras este un par fara volum si foarte imbacsit. Imediat dupa spalare are un aspect neingrijit.
Parul gras necesita un tratament special, recomandat fiind cu frunze de nuc si radacini de brusture:

Ingrediente
20-25 frunze de nuc
15 urzici
1-2 radacini de brusture (tinctura de brusture)
3 litri apa

Faceti un decoct, cu care clatiti parul de fiecare data cand va spalati parul.

Un rezultat foarte bun veti avea, daca va clatiti parul, dupa fiecare spalare, cu infuzie din frunze de nuc si urzici.

Masati scalpul cu tinctura de brusture (se gaseste in orice magazin naturist) timp de 7 minute.

Urzicile intaresc radacina firului de par si diminueaza cantitatea de sebum.
Frunzele de nuc trateaza dermatozele.
Radacina de brusture (tinctura de brusture) revigoreaza radacina si controleaza excesul de sebum.

Atentie, parul va capata nuante de brun, si este recomandat persoanelor satene cu parul gras.

sursa : http://www.mabella.ro/tratament-cu-frunze-...tru-parul-gras/

This post has been edited by daniel4ro: 6 Sep 2009, 15:30

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
buzasparta
post 6 Sep 2009, 18:46
Post #3

Membru autentic

From: Judetul Romanica

nici eu nu am si nici nu am purtat parul mare. h&s nu mai merge de vreo citiva ani. curgea din cap ziceai ca am tarate. acu bag clear si vad ca momentan isi face treaba.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp 2007 expression - GL06cxx
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Laurentziu83
post 7 Sep 2009, 19:45
Post #4

Membru autentic

N-am avut in viata mea atata matreata cat am avut cu H&S. Unde mai pui ca, dupa 2 zile se mai si facea parul ca naiba.
La mine cea mai buna solutie e sa schimb tara si sursele de apa. Dupa o saptamana de stat in Franta, si spalat pe cap doar cu samponul de il aveau la hotel scapasem de matreata. Cum m-am intors in Ro, am continuat cu acelasi sampon (doar zilnic se completa), si matreata a reaparut. Deci...

This post has been edited by Laurentziu83: 7 Sep 2009, 20:02

--------------------
. . .
+
elro
post 7 Sep 2009, 19:54
Post #5

Membru

From: Ct

Inainte ma spalam cu toate sampoanele posibile,sampon de urzica...la un moment dat ma spalam si cu sapun de casa,si aveam matreata,nu scapam de ea,de cand a aparut H&S,ma spal numai cu el,a disparut si matreata definitiv,am un par mai curat,dar trebuie sa ma spal din 3 in 3 zile,altfel devine foarte gras wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Solon
post 7 Sep 2009, 19:58
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu va mai spalati cu toate cenzuraturile cu detergenti inauntru, recte H&s etc!
Folositi sampon testat dermatologic si care combate diversele afectiuni!
Incercati gamele Klorane, Ducray, Crescina, Vichy!Sunt produse scumpe,se gasesc in farmacii nu in toate buticurile! Sper sa va ajute sfatul meu!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
cristio_79
post 7 Sep 2009, 20:05
Post #7

Membru autentic

From: CONSTANTA

Si eu am avut probleme cu parul gras si matreata.
Eu am fost la un dermatolog pentru ca mai aveam o problema si mi-a recomandat un sampon medicinal. Se numeste Selegel si este destul de scump, cam 50 de lei flaconul de 200 ml.
Din mai nu am mai avut probleme nici cu ingrasarea parului, nici cu matreata.
Cu restul sampoanelor obisnuite ( cosmetice ) era dezastru.

Mai sunt diverse sampoane medicinale care se gasesc la magazinele naturiste.

Acum am vazut postarea lui Solon si ii dau dreptate. Samponul de care am amintit mai sus este produs de Ducray. Este foarte concentrat, se pun doar cateva picaturi. Se face o prima spalare, se clateste, se aplica iar si se lasa 5 minute sa actioneze, dupa care se clateste bine. Mie mi-a ajuns un flacon de 200 ml din luna mai si pana azi. L-am folosit de doua ori pe saptamana, exact cum mi-a recomandat medicul.

This post has been edited by cristio_79: 7 Sep 2009, 20:10

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
marian-j
post 7 Sep 2009, 20:13
Post #8

Membru autentic

From: Timișoara

Vichy am folosit si eu!
E foarte bun dar de cand a aparut gama "Clear" parca scalpul meu se impaca mai bine cu acesta din urma.
Cei ca ma cunosc va pot confirma ca am o claie cat toate zile,cam carunta ce-i drept,insa destul de curata cat sa nu umblu cu "faina" pe umeri. happy.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
elro
post 7 Sep 2009, 20:17
Post #9

Membru

From: Ct

Dar pt caderea parului..ce folositi?la capitolul asta nu stau prea bine wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Laurentziu83
post 7 Sep 2009, 20:57
Post #10

Membru autentic

Pentru caderea parului folosim, ori sex la greu, de 2 forme:
daca e sa faci chelie in varful capului, inseamna ca nu tragi destul si esti tras de cap sa prestezi cu mai mult spor; daca faci chelie de ajunge fruntea la ceafa, inseamna ca tragi prea mult si te impinge gagica mai departe.
Contra caderii parului...asta e, ne resemnam, poate ajungem ca primul om al tarii.

--------------------
. . .
+
PhilipMorris
post 7 Sep 2009, 21:25
Post #11

coffee_spitsk.gif De genu: In crestet - Haide, nepoate! si in frunte: Ho'prea bre! radmasa.gif

Sa fie ingrasarea asta rapida a parului din cauza ca am luat niscaiva kile in scurt in ultima perioada? unsure.gif

--------------------
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Master01
post 8 Sep 2009, 06:18
Post #12

Membru autentic

From: Suceava

Am si eu probleme cu parul ingrasat si cu matreata, insa de cand ma spal doar cu sapun cu sulf de la farmacie nu mai am probleme cu matreata. Cu parul ingrasat, nu se mai ingrasa asa repede. Inainte aveam probleme mari cu matreata si nu scapam de ea de nici o culoare, insa acum nu am probleme atat timp cat folosesc acest sapun. Dau vreo 5 ron si imi ajunge cateva luni. Spor la treaba.

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC 2005/1598 cmc 1,6 16 V - Nr. de SV
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
crisolro
post 8 Sep 2009, 07:12
Post #13

nu are cum sa fie un sampon bun pt. toata lumea ... fiecare cu capu' lui, cu paru' lui, cu diferite trasaturi, plusuri si minusuri radmasa.gif ... asa ca geaba zic eu sa-i dati cu H&S (sau alt sampon scump din farmacii) - asta nu e reteta fericirii

cel mai bine, se merge la doftor (dermatolog) si ala va spune exact ce vi se potriveste - sau cel putin asa ar trebui; ca si doctorii astia ... se testeaza cat e de uscat parul etc. etc.; de regula se descopera probleme ale scalpului si nu ale parului ...

pe de alta parte, daca ai o zi .ututa la serviciu sau in alta parte atunci numai stresul ala iti ingrasa parul cat in 5 zile normale tongue.gif

mai punem la socoteala alimentatia, poluarea, calitatea apei cu care te speli/clatesti? biggrin.gif

eu am folosit mai demult H&S ... eram uzina de matreata si am renuntat la el ... intr-o zi, in Cora, era o gagica d-aia de prezenta H&S-ul etc. da' se oferea sa faca si un test al scalpului (punea un bat fermecat in freza oamenilor si le zicea cum e capul lor si ce sampon li se potriveste din gama H&S) - mi-am dat capu' pe mana ei si a aratat cu degetul un anume H&S de pe raft, m-a pacalit sa-l iau si o lunga perioada de timp nu am mai avut probleme - pana m-am apucat sa termin din casa sampoanele primite de pe la altii si am inceput sa arat iar ca un lucrator de la moara .... deci?
tot atunci i-a pus batu' ala in cap si lu' nevasta-mea si ei i-a recomandat un alt sampon si a fost bun si pt. ea .... da' in familiile din Romania se practica altceva: un sampon la toata casa! tongue.gif ... eventual mai cer si vecinii

apoi, nu mai apreciati voi ca aveti parul gras, uscat degradat etc. si apoi luati un sampon ca scrie pe el "pt. par uscat" ca nu sunteti "mecanici" ... mergeti la mecanic pt. rezultate 100% multumitoare sau luati sampoanele la rand pana il gasiti pe ala de care sunteti multumit radmasa.gif

pe bune, sunt clinici chiar bune care chiar fac teste serioase si-ti dau reteta fericirii ... asta in functie de cat de disperat e fiecare: poate sa fie asa o matreata de control sau poti sa ai un sac cu tarate pe cap si atunci chiar e nasol

si ca sa incheiem ceva mai vesel postul: e si matreata un semn bun - inca mai traiesti si tu si capul, nu?

P.S. - a nu se intelege ca folosesc sau recomand H&S; da' cine a avut probleme reale ne poate indruma catre un anumit loc, om etc. care i-a rezolvat problema wub.gif

This post has been edited by crisolro: 8 Sep 2009, 07:52

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
solidconvert
post 8 Sep 2009, 10:19
Post #14

Donator

Folosesc Selegel recomandat de doctor(Lasermed parca)... zero probleme de atunci... tongue.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
PhilipMorris
post 8 Sep 2009, 11:26
Post #15

Hmm, bine de stiut tongue.gif
Cred ca o mare importanta o are si apa, si aerul. Acasa nu am nimic, pot sa ma spal si cu cenusa. Eh, cand trec granita, belea.

Care e brandul, seleged sau lasermed? Sau e acelasi lucru?

--------------------
+
crisolro
post 8 Sep 2009, 11:32
Post #16

Lasermed e clinica si Selegel e samponul/produsul

iata cum incepem sa ne spalam pe cap cu sampoane care fac bine la altii ... pai cand o sa fiu racit nu mai merg la doctor, iau ce mi-a dat data trecuta sau il intreb pe ala de mi-a dat raceala ce i-a recomandat doctorul si iau si eu la fel radmasa.gif

pe bune acum, daca aveti o problema grava cu matreata sau cu orice altceva, mergeti personal la verificare - va asigur ca merita si nu mergeti orbeste pe tratamente recomandate la altii
poate va ajuta: unui coleg i-a trecut cu Nizoral, tata se simte excelent cu Johnson Baby ( wacko.gif - o fi ca batranii care dau in mintea copiilor)

ce e bun pt. solidconvert nu e neaparat bun pt. altii - poate fi, poate sa nu fie da' nici sa strice insa un "tratament" necorespunzator poate chiar agrava problema

This post has been edited by crisolro: 8 Sep 2009, 11:35

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
buzasparta
post 8 Sep 2009, 11:58
Post #17

Membru autentic

From: Judetul Romanica

din ce stiu eu cind recurgi la nizoral e destul de nasol cu parul. copilu foloseste Klorane. bun da scump.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp 2007 expression - GL06cxx
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
adip
post 8 Sep 2009, 16:10
Post #18

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(rcosmin @ 8 Sep 2009, 04:17)
Dar pt caderea parului..ce folositi?la capitolul asta nu stau prea bine wink.gif
Prosopul. La mine merge brici. Nu opreste caderea parului, dar de la o vreme incoace aluneca mai usor pe scafarlie.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
b76bgaarh
post 8 Sep 2009, 16:15
Post #19

Membru autentic

apa si samponul din tarile mai dezvoltate....

aceeasi experienta si la mine ca a lui laurentiu... 2 tari straineze ..perioade lungi de sedere...nema matreata...nema par gras... la asta si faptul ca eram relaxat ca porcu ..poate a contribuit.....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Solon
post 9 Sep 2009, 13:48
Post #20

Membru autentic

Selegel e facut de Ducray respectiv Pierre Fabre!
O recomandare pentru evitarea caderii parului: CRESCINA,produs Labo Elvetia! Excelent! Apoximativ 40 lei!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
solidconvert
post 9 Sep 2009, 15:57
Post #21

Donator

QUOTE(PhilipMorris @ 8 Sep 2009, 11:26)
Hmm, bine de stiut tongue.gif
Cred ca o mare importanta o are si apa, si aerul. Acasa nu am nimic, pot sa ma spal si cu cenusa. Eh, cand trec granita, belea.

Care e brandul, seleged sau lasermed? Sau e acelasi lucru?
*

QUOTE(crisolro @ 8 Sep 2009, 11:32)
Lasermed e clinica si Selegel e samponul/produsul

iata cum incepem sa ne spalam pe cap cu sampoane care fac bine la altii ... pai cand o sa fiu racit nu mai merg la doctor, iau ce mi-a dat data trecuta sau il intreb pe ala de mi-a dat raceala ce i-a recomandat doctorul si iau si eu la fel  radmasa.gif

pe bune acum, daca aveti o problema grava cu matreata sau cu orice altceva, mergeti personal la verificare - va asigur ca merita si nu mergeti orbeste pe tratamente recomandate la altii
poate va ajuta: unui coleg i-a trecut cu Nizoral, tata se simte excelent cu Johnson Baby ( wacko.gif  - o fi ca batranii care dau in mintea copiilor)

ce e bun pt. solidconvert nu e neaparat bun pt. altii - poate fi, poate sa nu fie da' nici sa strice insa un "tratament" necorespunzator poate chiar agrava problema
*

Subscriu: un control medical inainte de toate este binevenit wink.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 13:45
Dacia