Mecanic bun ?, Am nevoie de un mecanic renault bun
![]() ![]() ![]() |
Mecanic bun ?, Am nevoie de un mecanic renault bun
procesorrr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 May 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renaul
Megane
2005 2
- IS-05-***
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Service Autoeco Berceni.
Sunt f. tari baietii de acolo si nici scump nu e. Scuze,acum am vazut ca esti din Iasi. This post has been edited by jas2: 30 Jan 2016, 08:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
olixandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 October 11 ![]() |
Salut , eu sunt din Bucuresti aici serviceuri bune sunt cele de la AD Garage si Augsburg, au francize in toata tara, cauta pe internat daca gasesti asa ceva si in orasul tau.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 2004
|
|
andreyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 January 17 ![]() |
- Salutare! Si eu pe aici
![]() Trebuie sa-i suni permanent sa te interesezi de masina- iti sta la service, in parcare pana amorteste. Cand zici ca ai rezolvat, alta problema (nu vin comenzile de piese, ca intarzie autocarul, ca s-a pierdut transportul...). Mie mi-a stat exact o luna pentru schimbat cablu frana de mana, amortizoare, capete de bara si o o verificare a sistemului de injectie. Dupa o plimbare pe Transfagarasan, surpriza- frana de mana a cedat la o parcare in Bicaz, in drum spre casa. Pe partea de ITP e ok, te programezi, daca treaba e buna -bine, daca ai de reparat, mai bine o rezolvi in alta parte si revii ulterior. - la SCM am mai fost- seful de service ii smecheras, dar se misca repejor si stie ce face sau sa te preia macar- mecanicii mai scapata, ii vezi pierduti uneori Daca stiti un om priceput la masini in Iasi, il vreau si eu, va rog |
--------------------
Renault
Megane2
2005 1.5dci
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
daca stiti in tara asta un om care sa se priceapa sa repare renault-uri, dati-mi si mie de stire...
dar nu ma refer sa indrepte tabla si sa o vopseasca... aia nu e mare scofala.. si nici nu imi trebuie genul de mecanic care este de fapt un montator/demontator de piese, care le inlocuieste si gata... asta as putea sa fac si eu, daca as avea scule ![]() Ma refer sa stie sa rezolve problemele cu computer-ul de bord, problemele de la aprindere, de la admisie si multe altele.. spre exemplu: DF025 SI DF301 ... Nu ma deranjeaza sa merg la Bucuresti; merg cu placere (dar nu acum, mai stau 2 sapt, sa se racoreasca), cu conditia sa nu ma opreasca politia sa ma intrebe de ce scoate atata fum ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 07:51 |