Masina furata, masina apare furata in baza de date a politiei
![]() ![]() ![]() |
Masina furata, masina apare furata in baza de date a politiei
georgerusu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|||
iulimlc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.857 Joined: 3 July 11 ![]() |
E posibil sa fie data furata din Olanda. Masina a fost inchiriata din Olanda probabil pe un termen de 6 luni. A fost adusa in tara si vanduta. Cand a fost inmatriculata de cel de la care ati luat-o ( fiind imediat dupa ce a fost adusa in tara ) ea nu figura ca disparuta ( furata ). Dupa 6 luni firma de unde a fost inchiriata a dat-o disparuta si de aceea acum are probleme cu inmatricularea si atunci nu. Sper sa se rezolve cu bine cazul dumneavoastra...
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004
- ph 77 mlc
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cine crezi tu ca da spre inchiriere masina de 10 ani?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Mai ciudat e ca de la RAR a luat certificatul de autenticitate, din cate stiu la baza cu masini furate are acces si RAR-ul.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
georgerusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
Si eu stiam ca RAR verifica daca e furata sau nu masina. Se pare ca nu. Din cate am inteles verifica seriile de pe masina sa fie vizibile si sa corespunda cu ce scrie in carte si certificat. Asta inseamna ca e loterie pura atunci cand cumperi o masina pentru ca daca te duci la politie sa o verifici daca e furata ei ti-o verifica in baza de date prezenta si pe situl lor. Acolo masina mea nu apare deloc ca fiind furata. Deci afli daca e sau nu furata cand te duci sa-ti ridici numerele si dovada. Sincer nu stiu la ce sa ma astept si ce o sa fac cu masina.
|
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
"Maine vreau sa caut persoana de la care am cumparat sa vad daca au existat probleme si atunci cand a inmatriculat initial masina". .. de ce nu ai facut asta inainte sa o cumperi ??? Cine are pile la inmatriculari, sau treieste din asta, "initial" nu are probleme...
Dau pariu ca nici copie dupa buletinul lui nu ai....mare minune daca iti mai raspunde la telefon. Nasol ce ai patit, bafta... ! This post has been edited by mariusd4: 18 Jun 2013, 14:58 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
georgerusu |
![]()
|
Ce anume sa fac inainte? Sa intreb daca a avut probleme la inmatriculare? Din moment ce e primul proprietar pe carte si a fost inmatruculata acum 1 an si jumatate? Am copie dupa buletin de la persoana de la care am cumparat, am sunat, am vorbit, nu au fost probleme la prima inmatriculare.
Deci unde am gresit? |
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
r3nault |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 29 September 12 ![]() |
Nu ai gresit nicaieri. Ultimele trei masini le-am cumparat exact ca tine, dar la niciuna nu m-am dus la Politie inainte de a o cumpara. RARul mi-a fost suficient.
Din pacate pentru tine cred ca utilizatorul @iulimlc are dreptate. Asta e o schema binecunoscuta: declararea furtului masinii abia dupa inmatricularea in alt stat. Cel care a adus-o din Olanda sigur stie mai multe. Sau, cel mai fericit caz, este o eroare de baza de date. This post has been edited by r3nault: 18 Jun 2013, 17:22 |
--------------------
Renault
Laguna 3 1.5 dci
2007 Expression Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate inmatricula fara probleme daca se considera ca esti cumparator de buna credinta.
Dar pe talon apare mentiunea:"Furata"...pana la solutionarea completa a problemei. Evident pentru ca sa nu o poti revinde imediat! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Super tare! Si daca nici tu nu ai verificat inseamna ca toti trebuie sa procedam astfel? Daca s-ar fi dus cu vin-ul la politie sau cu nr. de inmatriculare acum nu ar mai trecut prin asta.
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu trebuie sa te duci nicaieri sa verifici....exista internet.
Politia Romana ofera posibilitatea verificarii on-line! @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
georgerusu |
![]()
|
voi chiar credeti ca daca nu as fifacut o verificare elementara mai aveam curaj sa va cer parerea aici pe forum?
Situatia sta in felul urmator: la acel link am intrat inainte sa dau banii pe masina si sa semnez contractul de vanzare cumparare. masina (VIN-ul) NU apare in acea baza de date. La politie daca te duci sa verifici iti verifica pe acelasi site. Singura verificate intr-o baza de date mai complexa mi s-a spus ca se face in momentul in care in programul informatic de la serviciul de inmatriculari se deschide procedura de inmatriculare. asta se intampla mai exaxt dupa ce ai depus dosar complet si iti taie chitanta pentru numere preferentiale sau cele care erau la rand. ABIA ATUNCI a aparut problema. Nici macat in momentul de fata pe niciun site, inclusiv vel al politiei masina mea nu apare furata. Astept cu interes sfaturile unor colegi care stiu ce vorbesc si care au mai intampinat/auzit situatii de genul. Multumesc tuturor |
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(georgerusu @ 18 Jun 2013, 22:45) Astept cu interes sfaturile unor colegi care stiu ce vorbesc si care au mai intampinat/auzit situatii de genul. Nu ma astepta.....cauta pe forum ca mai sunt cateva persoane in situatia ta. Chiar si pe la sectiunea Bursa! @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
georgerusu |
![]()
|
pai de ce sa nu astept? nu pt asta e forumul? sa discutam diverse situatii/probleme pentru a ajuta si pe altii?
mi se pare mie sau te deranjez espacern? |
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
georgerusu |
![]()
|
In primul rand vreau sa multumesc celor care m-au ajutat cu un sfat sau cu o parere.
Ieri am fost sunat de cei de la inmatriculari, dupa 10 zile de la data in care am incercat sa o inmatriculez si mi-au zis ca e furata. Mi-au spus ca totul s-a clarificat si ca era doar o greseala in baza lor de date. Sper sa nu treaca nici unul dintre voi prin aceeasi situatie. |
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:35 |