Martor problema electrica
![]() ![]() ![]() |
Martor problema electrica
i0nnnut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 December 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
De regula cheita indica schimb ulei. Va trebui sa mergi la service sa vezi exact ce erori/eroare este stocata.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
i0nnnut |
![]()
|
Schimbul de ulei si filtre a fost facut in urma cu 5000 km, nu cred ca ar fi asta, dar oricum am sa-mi fac timp sa ajung la un service.
This post has been edited by i0nnnut: 16 Dec 2020, 10:43 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
tu ai acolo o problema ... tubulatura turbo-intercooler spart/ sarita, egr infundat etc ... musai service, tester si vazut problema ... nu mai umbla asa ca risti sa strici mai multe si nu ieftine de reparat ..
This post has been edited by cj98czh: 16 Dec 2020, 10:52 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
i0nnnut |
![]()
|
Revin cu amanunte despre problema mea.
Cum a fost perioada de sarbatori si concedii, n-am mai circulat cu masina in cauza o perioada, doar pe distante scurte, dar nu mi s-au mai aprins martorii. Am fost la service, au pus tester si mecanicul mi-a spus ceva legat de un senzor map sau maf, nu am inteles exact, dar m-a trimis la un electrican ca sa o verifice si el sa nu fie de la vreun fir sau mai stiu eu ce. Zis si facut, am ajuns si la electrician, care parea cam aglomerat in acea zi, acesta la randul lui conecteaza tester`ul, unul "diferit" si mi-a spus ceva de geometria turbosuflantei care trebuie data jos de pe masina si verificata, dar nu la el ci la un service, s-a uitat el putin si sub capota, dar concluzia aia a ramas. Erorile rezultate sunt : Df427 - turbo actuator command, at maximum limit Df089 - Inlet manifold pressure sensor cicuit, atminimum limit. ...poate...poate, vreun coleg a mai patit ceva asemanator si ma ajuta cu o/un parere/sfat. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|
i0nnnut |
![]()
|
Chiar daca revin tarziu cu rezolvarea ma gandesc ca in viitor poate ajuta pe cineva care se va lovi de aceeasi problema.
Convertorul presiune turbo a fost problema. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:48 |