Martor bord Lichid Parbriz!! nu merge
![]() ![]() ![]() |
Martor bord Lichid Parbriz!! nu merge
premiumfaraplumb |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1988 DACIA DELTA
- B-20-EEG
|
|||
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Salut,
La Megane-ul meu e prezent martorul pe bord, dar nici la mine nu functioneaza. La Cielo de exemplu functiona, si era foarte folositor. La Megane brusc te trezesti ca nu mai ai lichid... ![]() Poate stie cineva mai multe... |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu stiu ca de obicei exista pe toate bordurile dar nu functioneaza decat pe anumite modele de masina ... cum iti dai seama nu stiu exact ... ori in carte ori intrebat la service.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca nici pe Laguna (versiunile pt RO) nu merge, asa ca ....
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Cred ca e o situatie asemanatoare cu senzorul pentru uzarea placutelor de frana...
|
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
Cipix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 22 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici la mine nu functioneaza.
|
-------------------- Renault Clio Bicorp Extreme
1.5 dCi 80 CP, Orange Malaga, 2004 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca ar trebui.. da' nici la mine nu functioneaza
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
claus, cipix, voi aveti astfel de bec pe bord???
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tin minte ca mai sunt cateva simboluri pe bord pe care nu le-am vazut aprinse.. acum, daca nu o exista asa ceva in bord.. nu stiu
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
personal, intotdeauna am avut un fix cu rezervorul ala de apa...niciodata nu a ajuns la jumatate (ca si la benzina dealtfel) :oops: ... tot timpul imi faceam de lucru si il faceam ochi . Azi, ca sa verific am consumat toate apa din rezervor 8) si nici la mine nu merge.Chiar nu cred ca era o dotare atat de "tare" incat sa nu o activeze.Imi pare rau ca l-am umplut la loc si nu am incercat si combinatia cu pozitiile aprinse sau pe diverse viteze ale stergatoarele (cu toate ca ar fi o tampenie)
|
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
care e indicatorul ala care nu se aprinde? unde e localizat pe bord la voi, ca si eu vroiam dotarea asta dar nu am vazut pe bord sa existe asa ceva.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu gresesc este pe dreapata langa vitezometru in dreptul vit. de 250km/h... :roll:
|
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
un bord de bicorp (nu e al meu, mi-ar fi placut mie sa fie asa 8) )
http://www.zippyimages.com/31326.html nu prea vad nicaieri un astfel de indicator. in dreapta, de jos in sus:noxe, check engine, tempomat, usi deschise etc |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Cred ca nu exista senzor in borcanul de apa pentru sprit parbriz, asa ca nu prea e cine sa dea comanda pentru aprinderea becului martor de pe bord.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:38 |