Martor bec ars ramas aprins
![]() ![]() ![]() |
Martor bec ars ramas aprins
Adrianstef |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 July 15 ![]() |
|
||
--------------------
Megane 3
Megane 3
2011 1.5dci 90cp
|
|||
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Are Megane un astfel de martor? Eu stiu ca nu.
This post has been edited by Highwayman: 14 Jan 2016, 23:35 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ma gandeam si eu la asta... Am schimbat 2 becuri de faza scurta de-a lungul anilor si nu m-a avertizat nimic in bord.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Singura avertizare stiu ca este la semnalizare in sensul ca atunci cand ai un bec ars "clipoceste" mai des.
Adrianstef, nu cumva il confunzi cu martorul care te avertizeaza ca ai pozitia aprinsa (pentru ca la Megane bordul este in permanenta aprins exista martori separati pentru pozitie/faza scurta; cel de pozitie arata ca un bec rotund). |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eventual sa ne puna o poza.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:33 |