MEGANE II RS, MOTORIZARE
![]() ![]() ![]() |
MEGANE II RS, MOTORIZARE
VEL |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Vel Satis
2003,2.0T
|
|||
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Parca RS faza II are 230 de cai, dar nu se mai face.
![]() This post has been edited by A l e x: 13 Jan 2010, 06:05 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
VEL |
![]()
|
Salutare si multumesc pentru raspuns.Stiam ca Megane RS faza II nu se mai fabrica,ma gandeam la o achizitie SH si din acest considerent intrebam cum se misca masina ca si dinamica versus concurenta.
Multumesc frumos, |
--------------------
Renault
Vel Satis
2003,2.0T
|
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Salut VEL!
Despre masina mea ce pot sa iti spun, e faptul ca imbina eficienta cu placerea de a conduce. Daca vrei mai multe informatii, imi poti trimite un PM ![]() This post has been edited by shadower: 11 Jan 2010, 17:10 |
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
de ce nu un rs III 250 de cai?
|
-------------------- |
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Spre Europa de Est nu e comercializat (cel putin in prezent).
|
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
VEL |
![]()
|
Salutare din nou si va multumesc pentru informatii si sfaturi.Voi astepta si lansarea oficiala a lui Megane III RS in Romania,care am inteles ca va fi undeva pe la jumatatea anului,insa pretul am inteles ca este in jurul a 30.000euro si atunci ma pot orienta catre un Z350 SH,cu care am mers si intr-adevar m-a impresionat pe deplin!Sunt constient ca aceasta comparatie nu este relevanta,pentru ca nu putem compara o masina SH cu o masina noua,insa Z350-ul este o masina impecabila din toate punctele de vedere si face si parte din grup Renault!!!
Multumesc, |
--------------------
Renault
Vel Satis
2003,2.0T
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Megane-ul 3 rs cate usi are? Ca 2-ul are 4 iar 350z are 2!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(VEL @ 12 Jan 2010, 09:09) pretul am inteles ca este in jurul a 30.000euro De unde ai ințeles asta? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Pretul lui IIIrs in franta incepe undeva pe la 29 Keuro. La noi tot timpul au fost preturi mai mici. Cand in franta II-ul Rs era 30 Keuro la noi ajunsese sa fie si sub 20 Keuro.
Sper ca la noi sa se lanseze III-ul RS undeva pe la 24-25 Keuro ca sa se apropie de 20-21 Keuro peste unul, doi ani This post has been edited by murfi: 12 Jan 2010, 10:22 |
-------------------- |
|
VEL |
![]()
|
Din punct de vedere al design-ului Megane III RS este deosebit si va fi disponibil doar in varianta cu 3 usi,dar 5 locuri,spre deosebire de Megane II RS care era disponibil in varianta cu 3 si 5 usi(am fost 3 ani de zile Director de Vanzari in reteaua Renault).Eu ma intrebam si va rog sa ma ajutati cu o sugestie daca exista termen de comparatie intre Z350 si Megane RS III?!
|
--------------------
Renault
Vel Satis
2003,2.0T
|
|
mandatar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 09 From: Pitesti ![]() |
Salut Vel,
raspunsul la intrebare il vei afla din testele comparative facute de profesionisti. In niciun caz de la cineva care a vazut masinile doar pe net si se da a tot stiutor. |
--------------------
Renault
Scenic
2007 1.5 105 hp
|
|
VEL |
![]()
|
Salutare,
Tind sa cred ca ai dreptate! |
--------------------
Renault
Vel Satis
2003,2.0T
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca nu mai exista prin showroomuri nici una ratacita...daca mai era cred ca te descurcai tu de un drive test ceva, avand in vedere ca probabil cunosti ceva lume prin retea! Cred ca singura varianta e sa te imprietenesti cu vreun coleg de forum care are si te lasa sa dai niste ture cu el in dreapta!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VEL |
![]()
|
Asta ar fi o varianta si o alternativa ar fi,ca intr-adevar sa astept lansarea Megane III RS si atunci cu siguranta fac un drive test fara probleme.Deja masina a fost testata de profesionisti si parerile sunt extrem de pozitive!Asa ca...rabdare si tutun...
![]() |
--------------------
Renault
Vel Satis
2003,2.0T
|
|
CsO |
![]()
|
![]() Vrei? Group: Members Posts: 124 Joined: 3 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
De cateva luni am un megane 2 sedan si ma multumeste foarte tare masina insa, la fel ca si VEL, mi-as dori ceva mai puternic. Ma bate foarte tare gandul sa-mi iau un megane 2 rs. As dori sa stiu si eu cam ce consum are motorul asta in bucuresti. Din pacate nu imi pot permite doua masini (una pt daily use si una de fun), asa ca, daca voi cumpara un rs va fi masina pe care o voi folosi zilnic. Megane-ul actual are un consum decent, zic eu. Mie imi consuma in jur de 14%, mers sportiv unde se poate, desi am o medie de 15km/h. ![]() |
--------------------
Seat
Leon 1P
2009 1.4.TSI
- B 95 ENU
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Topic vechi, intrebare proaspata. Imi trebuie un set injectoare de RS pentru un upgrade la o Laguna 2.0T... am nevoie de 250-270cp, aceste injectoare sint suficiente? Unde gasesc de cumparat?
Sau daca pun o pompa de benzina cu debit marit si regulator le pot folosi pe acestea pentru puterea declarata ca vreau s-o obtin? This post has been edited by audiofilu': 14 Jun 2011, 18:49 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Injectoarele ar trebui sa te acopere la puterile alea. Atentie este diferenta intre cele de R26 si cele de RS, ar trebui sa le gasesti pe meganesport.net la un pret rezonabil sh.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Ideea e sa pun unele compatibile cu motorul meu. Multe coduri de piesa sint comune, difera doar vilbrochenul si chiulasa, nu conteaza ca-s de la R26 sau de la RS.
Am gasit un link unde chipurile s-ar gasi dar merg puse pe motorul meu? http://www.worldsaparts.co.uk/megane-ii-rs...fuel-injectors/ Toate aceste modele au la baza motorul F4Rt... apropo, daca ai detalii poti sa ma ameninti prin PM. ![]() This post has been edited by audiofilu': 16 Jun 2011, 22:11 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
cu detalii te poate ajuta userul catavictor, stiu doar ca cele de r26 sunt ceva mai mari.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:30 |