Lumini in bord, Cand aprind ,,pozitia " dispar toate !
![]() ![]() ![]() |
Lumini in bord, Cand aprind ,,pozitia " dispar toate !
vio33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2000 benzina 1598cm
|
|||
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Vezi ca ai sub volan reglaj de intensitate lumina, poate e dat la minim
|
--------------------
renault
laguna 1
1998 1.6i 16V
- SB-02-DOR
|
|
vio33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 September 13 ![]() |
dorin85, multumesc chiar asta a fost ,probabil au miscat reglajul astia la service, oricum sincer nu stiam si era gata sa ma intorc la ei unde urma binenteles sa ma jumuleasca de bani zicand ca au umblat pe la nu stiu ce mufa sau ce fir la masa, etc. multumesc inca o data!
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 benzina 1598cm
|
|
dFender |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 October 09 ![]() |
Nu voiam sa deschid alt topic.Am si eu o intrebare.Becurile de unde este ceasul/temperatura nu imi merg.Am desfacut acolo si una din cele 3 socluri imi lipseste iar becurile sunt arse.Stie cineva de unde pot lua becurile cu tot cu soclu? daca nu macar becurile acelea cu sarmele lungi?Am fost la reno in Timisoara si mi-au dat niste becuri dar au sarmele acelea mult prea scurte pentru a se putea pune in soclu.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998
- TM 02 BTF Renault Laguna 1.6 16v `98 Concorde
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(dFender @ 20 Sep 2013, 19:22) Nu voiam sa deschid alt topic.Am si eu o intrebare.Becurile de unde este ceasul/temperatura nu imi merg.Am desfacut acolo si una din cele 3 socluri imi lipseste iar becurile sunt arse.Stie cineva de unde pot lua becurile cu tot cu soclu? daca nu macar becurile acelea cu sarmele lungi?Am fost la reno in Timisoara si mi-au dat niste becuri dar au sarmele acelea mult prea scurte pentru a se putea pune in soclu. nu se gasesc si trebuie cositorite sarmele de la cele vechi bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
adipopescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 9 October 10 ![]() |
Eu am alta problema legata de luminile tabloului de bord.De cateva zile , nu se mai aprinde becul din stg. sus, cel care arata pe displayul comp. de bord km. jurnalier /cons. mediu/etc. .Initial se aprindea daca ciocaneam usor in geam in dreptul lui dar acum nimic.Seara se mai vede ceva dar ziua ...pauza si e incomod.Intrebare: ce poate fisi ,daca e becul de vina ,cum se poate schimba?Multam pentru orice sfat bun
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour
2010 -
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
demontezi instrumentele de bord si verifici/schimbi becul.
|
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
adipopescu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour
2010 -
|
|
mi4u_17 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 July 13 ![]() |
QUOTE(dFender @ 20 Sep 2013, 19:22) Nu voiam sa deschid alt topic.Am si eu o intrebare.Becurile de unde este ceasul/temperatura nu imi merg.Am desfacut acolo si una din cele 3 socluri imi lipseste iar becurile sunt arse.Stie cineva de unde pot lua becurile cu tot cu soclu? daca nu macar becurile acelea cu sarmele lungi?Am fost la reno in Timisoara si mi-au dat niste becuri dar au sarmele acelea mult prea scurte pentru a se putea pune in soclu. ial pe cel de la centura sau de la carligul de remorcare sunt cateva in plus care nu sunt de folos. eu am cumparat becuri de la Frontal ( un magazin de piese din braila ) |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.9dti
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
QUOTE(adipopescu @ 27 Sep 2013, 18:25) lectureaza putin: http://www.reno.ro/demontare-interior-lagu...96-t218050.html - cu specificatia ca la tine nu este kilometraj pe cablu |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
adipopescu |
![]()
|
Pentru Iulex80 , multumesc f. mult.Alta viata acum stiu si eu (cred) ce trebuie sa fac.Nu stiam ca nu am cablu de km.Mai trebuie sa aflu doar ce-i baiul la tablou si ce becuri imi trebuie.Chiar, ce becuri?
|
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour
2010 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 09:04 |