Luk vs Sachs?
![]() ![]() ![]() |
Luk vs Sachs?
cojocaru27 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 29 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cei mai bine intrebi pe threadul dedicat unde ai citit parerile pro si contra.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Citeste topicul dedicat ambreiajului.
Vei gasi acolo o informatie foarte interesanta si care cred eu te va ajuta instant sa alegi din cele doua: la kitul Sachs, numai rulmentul este al lor, placa si discul sunt .... Valeo ![]() Spor. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
cojocaru27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 29 May 06 From: bucuresti ![]() |
Multumesc pentru sfaturi.
Asta este si problema ca am citit fara sa exagerez vreo 5 topicuri despre ambreiajele la reno. Unele avand si 50 de pagini. Am auzit o gramada de variante printre care si asta cu sachs care are kitul valeo inclus. Dar si Luk care in cutie sigilata a venit cu valeo. Sau luk facut in turcia care avea cutia originala dar in ea un kit contrafacut si scris cu albastru ca de mana LUK (de obicei scrie cu galben oricum). Deci cam stiu toate variantele d'asta nu prea stiu ce sa aleg. |
--------------------
volvo
s40 2008
2.0d 134cai
|
|
mihaitza83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 18 May 07 From: Pitesti ![]() |
pot spune ca Grupul VAG a pus din fabrica atat ambreiaje LUK cat si SACHS..
so.. ambele sunt ok! |
--------------------
Renault
Megane MK3 / Duster Ph2 / BMW 320D / PGT 4007
2011 1.5 DCi EDC / 2015 1.5 DCi 80KW 4x4 /
- AG-83-WTF chei auto, biciclete si altele :)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Asa e, aia n-au avut deloc probleme
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 07:27 |