Logan reparat - risc de pierdere a garantiei?, Am busit-o si am facut-o...
![]() ![]() ![]() |
Logan reparat - risc de pierdere a garantiei?, Am busit-o si am facut-o...
Blackmonk |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 November 06 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
VW
PASSAT CL 1,9 TDI
2008
- don't know yet
|
|||
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Nu mai zi la nimeni ce ai facut si stai linistit
![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu eu reperele importante au serii care sunt inregistrate in baza de date a fabricii, nu cred ca ce-ai schimbat tui pe acolo sa se incadreze. si ... daca nu ai vopsit nimic atunci ... nu ar trebui sa-ti faci griji
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Nu cred ca vei avea probleme in perioada de garantie cu reperele care au fost afectate. Asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
salut
pun si eu o intrebare pt ca am doar de 7 luni masinuta, la revizia de un an astia nu se uita pe la masina asa sa vad si ei daca ai modificat ceva pe undeva nu sunt curiosi sau doar iti schimba uleiul si ce mai scrie in carnetu de intretinere ca ma gandesc ca daca se uita(mai ales ca masina e in garantie) ar cam trebui sa vada nu? acum nu ma intelege gresit eu iti doresc sa nu vada asta |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu exista ceva care sa le atraga atentia ca s-a umblat la masina (daca reparatiile au fost facute corect si cu atentie), nu vor avea motive si nu vor cerceta in amanunt; vor face revizia si atat. Service-urile vor eficenta, cat mai multi clienti, nu prea le pasa de "buzunarul" producatorului. Daca ar fi dupa service-uri ti-ar da orice pe garantie, problema lor este ca producatorul nu le prea deconteaza orice si atunci devin si ei rai.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
ATG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 December 04 ![]() |
Blackmonk stai linistit si nu te stresa ca nu ii pasa nimanui din acel service autorizat de eventualele reparatii chiar daca se vad cu ochiul liber.Eu am schimbat pana acum ambele aripi fata plus portiera dreapta fata si se vede o oarecare diferenta de vopsea .Am trecut prin service autorizat de n ori dar nu au fost probleme.Bafta
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
Blackmonk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 November 06 From: Cernavoda ![]() |
Ok. Meci de pareri, sincer m-am mai linistit. Deja am facut casco la omniasig (full) la 509 euro pe an. Asta e. Va doresc bafta multa si drum bun oriunde v-ati deplasa!
![]() |
--------------------
VW
PASSAT CL 1,9 TDI
2008
- don't know yet
|
|
ATG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 December 04 ![]() |
Si eu am full casco la aceeasi companie de asigurari si nu prea inteleg cum platesti tu asa o suma 509E.Eu platesc 275E.Bafta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ATG, te rog nu mai pune intrebari offtopic. Ce ai intrebat tu nu are nici o legatura cu problema ridicata de Blackmonk. Citeste pe forum. Ai sa gasesti ca exista multe motive pentru care variaza pretul unui casco (valoare de nou, vechime, tip proprietar, antecedente proprietar, fransize si nu in ultimul rand asiguratorul). Toate acestea pot conduce la diferente si mai mari.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:03 |