Lag mare WAZE prin conexiune USB, Lag mare WAZE prin conexiune USB
![]() ![]() ![]() |
Lag mare WAZE prin conexiune USB, Lag mare WAZE prin conexiune USB
alin.stan827 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 July 25 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2019
|
|||
Mucifer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 14 February 09 From: Timisoara ![]() |
Lag-ul nu vine de la priza USB. Aia ori merge ori nu. Ai incercat cu alt telefon aceeasi marca? Am avut AAWireless pe Megane si a mers impecabil. Mai conteaza si cablul usb. Incearca sa gasesti unul cu mufa la 90 de grade ca sa nu il tot atingi. Am luat de pe Aliexpress. Aawireless l-am lipit cu banda.cu 2 fete aproape de mufa ca sa nu ating cablul ala. Gasesti cablu scurt de 10-15 cm.
|
--------------------
Renault
Austral
1.2 tce hybrid 200 CP Techno Esprit Alpine 2025
|
|
RazvanIonutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 November 08 ![]() |
Salut,
Aceeași problema o am și eu, cred că e din cauza unui update AA pentru că până acum câteva luni a mers fara probleme. Cablul e același, am incercat și cu alt telefon, face la fel. Am reinstalat aplicația și șters cache-ul, pare că și-a revenit dar am mai observat momente când tot rămâne în urmă. ![]() Am văzut că și-a mai făcut update AA dar parca tot e mai lent ca înainte. Mulțumim Google ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- HD 00 XXG
2002 dinamique 1,9 dci Renault Kadjar 1.3 TCE 140CP EDC - Intens
|
|
RazvanIonutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 November 08 ![]() |
Later Edit:
Am șters cache-ul din Waze si AA și pare că a funcționat. Și-a revenit inclusiv navigarea prin aplicații. QUOTE(RazvanIonutz @ 13 Jul 2025, 17:25) Salut, Aceeași problema o am și eu, cred că e din cauza unui update AA pentru că până acum câteva luni a mers fara probleme. Cablul e același, am incercat și cu alt telefon, face la fel. Am reinstalat aplicația și șters cache-ul, pare că și-a revenit dar am mai observat momente când tot rămâne în urmă. ![]() Am văzut că și-a mai făcut update AA dar parca tot e mai lent ca înainte. Mulțumim Google ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- HD 00 XXG
2002 dinamique 1,9 dci Renault Kadjar 1.3 TCE 140CP EDC - Intens
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:56 |