Kangoo -probleme vitezometru
![]() ![]() ![]() |
Kangoo -probleme vitezometru
sunbv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
kangoo
2003
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Fara a-l pune in legatura cu sonda de temperatura, la aceleasi manifestari suburbane, a fost schimbat tot bordul. Cu ocazia respectiva, la iesirea din service, masina era rulata cu 280.000 km mai putin. Asta a fost solutia in service. Eu as adauga si verificarea contactelor alea pe la CV.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
1octav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu un Kangoo 1,9 din 2002. Cand si cand "pica" acul de kilometraj si bordul nu mai indica nimic, apoi isi revine... uneori imi pleaca din senin alarma. Aveti idee ce i-as putea face?
Cineva mi-a spus ca ar fi un consumator in instalatia electrica si din cauza asta pleaca alarma. Altcineva mi-a spus ca e de la placute, ca sunt terminate si trebuie schimbate. Ce sa fie oare? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 / 1.2L
|
|
1octav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Alarma imi pleca din cauza unei sigurante arse, nu a mai facut figuri de vreo 3 luni... insa vitezometrul inca face figuri. Nu prea am chef sa ii schimb bordul insa, mai astept, poate are cineva o solutie mai ieftina.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 / 1.2L
|
|
danman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 23 October 08 ![]() |
La mine a fost un cablu ce venea de la calculatorul de ABS intrerupt. Viteza e data de senzorii de ABS in cazul meu. S-a rezolvat la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Trafic & Laguna Sport tourer
Combi 8+1 / 2006 & Laguna 2007 Trafic 1,9 dci 2006 500.000 km - fara probleme majore
|
|
diag |
![]()
|
Membru simplu Group: Members Posts: 133 Joined: 22 November 09 ![]() |
Avind in vedere ca este vorba de vitezometru,care merge cind si cum,as recomanda o verificare cu tester a tuturor calculatoarelor de pe masina,posibil sa fie de vina mai multe lucruri,tablou bord,cablaje si mufe electrice,senzor de viteza,etc.Verificarea cu testerul da o idee,totusi in ce parte sa fie cautata problema,mai ales ca semnalul de viteza vehicol este prezent in mai multe calculatoare.Dar tot asa poate fi si o lipsa de masa (-),un scurt circuit,un contact intermitent in sistemul electric sau electronic al masinii.
|
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:30 |