Kangoo 1.6 4x4, sunnet/clinket partea spate
![]() ![]() ![]() |
Kangoo 1.6 4x4, sunnet/clinket partea spate
arny_34 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 October 18 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.6 16v
2007 4x4
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.346 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai diferentialul si cuplajul spate la alea e bomba cu ceas, se cam duc de rapa... si nu s egasesc piese separate, e unu nou cu totul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
arny_34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 October 18 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Kangoo 1.6 16v
2007 4x4
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.346 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai pana la a repara, mergi la un orice service si pune-l pe elevator sa invarta putin de toti, or sa vada de unde vine zgomotul, poate doar un cap de planetara.
In bucuresti pentru renault nu recomand altceva decat Serus, nu stiu de unde esti tu. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
arny_34 |
![]()
|
Salutare!
Revin cu vesti noi, am fost la alt service si am facut o noua constatare... planetara fata dr burduf spart(partea de la cutie), planetara spate st tot burduf langa grup, dar nu aste sunt problema ![]() Am urcat masina pe elevator si am bagat-o in viteza cu frana de mana trasa putin si a inceput sa se auda clinchetul, zgomotul vine din grupul spate, partea unde intra crdanul in grup... ![]() ![]() Mecanicul a zis ca nu stie prea multe pe partea aceasta dar crede ca e pe la vasco-cuplaj ceva defect. Poate ati mai patit si ma ajutati si pe mine cu ceva informatii, daca se poate repara, cam cat ar costa, eventual un service bun. Exista vreun cuplaj elastic intre grup si cardan sau ala e in partea de la cutie? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Kangoo 1.6 16v
2007 4x4
|
|
arny_34 |
![]()
|
Salutare!
Problema este sigur de la vascocuplaj, am fost la un service, am lasat-o acolo, ei zic ca au schimbat uleiul din el dar nu au ce sa ii faca... Problema e ca nu stiu cat ar costa unul nou, a schimbat cineva in RO asa ceva, exista un kit de reparatie? N-as lua SH, mi-e ca o sa patesc acelasi lucru cu el... Astept raspuns, orice sfat este binevenit! |
--------------------
Renault
Kangoo 1.6 16v
2007 4x4
|
|
einstein1984 |
![]()
|
383002A000 3945 de euro fara TVA.... intreaba la un dealer, poate iti face o reducere.
cum ziceam mai sus, si la SH daca inca nu e defect va deveni in curand. Lumea nu prea are grija sa uzez pneurile unform la masinile astea si asta omoara cuplajul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
arny_34 |
![]()
|
Salut, pai mai putin am dat pe masina.... credeam ca exista un chit de reparatie ceva
![]() Din ce naiba e facut, zici ca e poleit cu aur, nici gand sa dau atatia bani pe el. Ideea e ca masina are 100k (verificati), prea repede:( Mie imi trebuie doar vascocuplajul. Piesa cu nr. 14 din fisier. This post has been edited by arny_34: 1 Aug 2019, 14:58 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo 1.6 16v
2007 4x4
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Piesa cautata are cod nou 387602A000 sau cod vechi 7701052342 si costa la Renault vreo 6000 lei.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
deci de 2 ori iti zic fix ce e e stricat si ce cod are si-mi dai cu ignore.... sa fii sanatos. Nu cred ca merge cituit viscocuplajul, ca nu curge....
This post has been edited by einstein1984: 2 Aug 2019, 08:12 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
arny_34 |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Aug 2019, 07:57) deci de 2 ori iti zic fix ce e e stricat si ce cod are si-mi dai cu ignore.... sa fii sanatos. Nu cred ca merge cituit viscocuplajul, ca nu curge.... Salut, codul pe care mi l-ai dat tu este ptr tot grupul si iti multumesc! Grupul nu are nimic, l-a desfacut mecanicul, el mi-a zis ca problema este din butoiasu ala/vascocuplaj. Nu te supara, chiar nu ti-am ignorat mesajele. |
--------------------
Renault
Kangoo 1.6 16v
2007 4x4
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca ai mecanic care stie sa desfaca un grup si sa schimbe doar viscocuplajul (1400 euro fara tva, cum zice si espacern), ai noroc. Prin reprezentanta nu prea mai sunt in stare sa desfaca si sa refaca o cutie sau grup cum trebuie, ca le schimba cu totul.
Apoi exista sansa ca vascosuplajul ala, desi are referinta... sa nu se gasasca de comandat. piesa exista si la Nissan, la kubistar, poate la aia e mai ieftina. P.S. daca demontezi cardanul, grupul si planetarele spate masina merge ca 4X2 bine merci.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Aug 2019, 07:57) deci de 2 ori iti zic fix ce e e stricat si ce cod are si-mi dai cu ignore.... sa fii sanatos. Nu cred ca merge cituit viscocuplajul, ca nu curge.... Einstein1984 sa intri si aici sa vezi cum da cu ignore cand i se zice ce are http://www.reno.ro/Presiune-mica-eroare-OI...lt-t321393.html |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 06:19 |