Jante Talisman, modele, preturi, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Jante Talisman, modele, preturi, sfaturi
ALPINAs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 2 December 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2016 Zen 1.6 dCi 160 EDC
|
|||
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
QUOTE(ALPINAs @ 2 Oct 2022, 08:35) Sunt mici diferențele de ET menționate, merg ambele variante fără probleme. De asemenea, nu influențează că ai 4control, roțile spate oricum virează foarte puțin în comparație cu cele din față. Categoric poți să pui și jante de Kadjar. Important este să ai anvelopele cu dimensiunea corectă. Și e bine să faci și o corelație între lățimea anvelopei și lățimea jantei. De exemplu, la Talisman jantele de 17 inch originale au lățimea de 7 inch, fiind echipate cu anvelope de lățime 225 mm. Eu unul nu aș pune jante cu lățime de 6,5 inch pentru anvelopele astea, deoarece sunt destul de late și se deformează/curbează destul de mult odată ce le montezi, lucru vizibil mai ales la roțile din față, unde apasă o masă mai mare pe ele. În felul ăsta în viraje se reduce stabilitatea. Avantajul ar fi că ești mai "protejat" de borduri când parchezi lateral, fiind șanse mai mici să atingi janta. Multumesc! Intr-un final am cumparat un set de jante de Megane 4, care au exact specificatiile din fabrica (ET43). |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
Mucifer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 14 February 09 From: Timisoara ![]() |
Salutari,
Scriu aici, nu știu dacă trebuie altundeva, rog un moderator sa mute unde trebuie daca e cazul. Am achiziționat de 1 săptămână un Austral și are jante și anvelope pe 20. Arata foarte bine, nu am ce sa zic, dar 20 pentru spatele meu e prea mult așa că vreau de 18. Astea de 20 le vând (si pe ele și anvelopele). Daca interesează pe cineva, dați PM și va trimit poze și ce trebuie. Anvelopele sunt 235/45/20 |
--------------------
Renault
Austral
1.2 tce hybrid 200 CP Techno Esprit Alpine 2025
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:20 |