JAPONIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
JAPONIA GP, Detalii despre circuit
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
La cum arata clasamentul din FP2, poate-l muta astia si pe Verstappen la Racing Bulls...
![]() Lawson a fost pe 13 in FP1 si pe 5 in FP2. Attached thumbnail(s) Screenshot_2025_04_04_at_13.12.09.png ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 78 |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
FP-urile nu mi s-au parut prea relevante in ultimul timp nici macar pentru calificari, daramite pt. cursa.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Era o gluma...
care inca sta in picioare pentru ca Lawson tocmai a terminat Q2 in fata lui Yuki ![]() |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cu atat mai mult afirmatia mea refertoare la FP-uri a fost corecta.
Nici Max nu se astepta la pol, deci devine tot mai clar ca pilotul e una, masina... alta. Iar de diferenta de azi dintre Yuki si Liam, e cam zero avand in vedere locurile pe grila si faptul ca maine se pare ca o sa ploua. Pentru Q1 au fost ok amandoi, dar RedBull se misca greu comparativ cu McL (sau prost, daca strategia e "totul in jurul lui Max si pt. el"). |
--------------------
Dacia
1310
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Eu sper ca maine sa nu ploua. Deja ploaia a ruinat mult prea multe GP-uri are Japoniei, lasa sa mai ploua si la Monaco, acolo oricum nu se intampla mare lucru.
6 Apr 2025, 14:56: Iata ca am primit ce vroiam. Cursa n-a fost spectaculoasa, si ne-a mai aratat inca o data niste lucruri pe care le stiam. Max face instructie cand si cum vrea cu cuplul Lando/Oscar. Personal cred ca astia doi sunt mult gonflati de presa. Eu ii vad chiar sub nivelul lui Russel sau Albon. Din moment ce avem o restrictie asupra cantitatii de carburant pe care o poti folosi ca sa completezi cursa, restrictia suplimentara asupra fuel-flow-ului omoara orice strategie alternativa. This post has been edited by mircea_aq: 6 Apr 2025, 14:56 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
maho |
![]()
|
Ce am remarcat eu: Yuki a fost bine peste Liam, da' mult sub Hadjar, păcat. Lando... plângăcios, s-a văzut din avion că Max nu i-a făcut nimic pe ieșire, să zică merci că n-a luat vreo penalizare. Ăia de la Ferrari cred că-si trag pumni in co*ie pentru țeapa ce și-au luat-o cu Ham, înainte mergeau mai bine (chiar dacă inconstant), acum...
|
--------------------
Dacia
1310
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Deja cam incepe sa fie destul de clar ca Red Bull e o masina din care Max stie cum sa scoata puncte. Pentru restul, cred ca e prea instabila. Daca le pleaca asta, au cam incurcat-o. Yuki o sa se prinda ce si cum pana la cursa urmatoare, in asta in care mai nimeni n-a depasit, si-a cam semnat soarta in calificari. Lawson, pe o masina mai usor de condus... tot la coada vacii.
Mor de curios ce-a patit Stroll. N-am eu vreo parere grozava despre el, dar a mers incredibil de incet. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se parea o mare problema nici daca dupa 1-2 curse, Lawson ar fi terminat in fata lui Yuki.
Pana la urma unul s-a dus catre o masina mai usor de pilotat, pe care a mai si concurat anul trecut. Bun, clar nu-i aceeasi masina, insa este cu siguranta o evolutie a masinii de anul trecut. Yuki s-a dus catre o masina performanta, dar dificila, pe care trebuie sa o invete, a debutat pe ea si acasa.....deci presiunea pe el a fost enorma. Plus ca e greu sa fii colegul lui Max. Toate astea luate in considerare, nu ma asteptam la ceva fantastic din partea lui Yuki, cel putin acum la debut. Dar chiar si asa, eu zic ca a mers decent pentru prima data la echipa mare. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:26 |