Izolare fonica a peretelui anti-foc, detalii.... daca stie cineva
![]() ![]() ![]() |
Izolare fonica a peretelui anti-foc, detalii.... daca stie cineva
Miulik |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
1994 Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|||
bdvtuner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 November 08 ![]() |
omule problema asta o avem toti cei cu motorul f3p sau f3r din cauza evacuarii care e prea aproape de peretele antifoc cum ii zici tu.celelalte din faza2au depasit asta motorul avind evacuarea in fata motorului iar sunetul ajunge atenuat.acum la ale noastre nu cred ca le putem face mare lucru..doar daca ai bani sa cumperi o evacuare noua integral.de a lungul anilor teava de otel sa subtiat si vibreaza mult mai tare ca atunci cind era noua.de insonorizat poti sa pui dinamat pe perete dar nu cred ca face mare lucru.
This post has been edited by bdvtuner: 8 Oct 2011, 18:44 |
--------------------
renault
laguna1
- GL-40-VYO
1995 hachback
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
unde gasesc peretele acela?? daca ai o pzoa cu blocul motor sa`mi areti cam prin ce zona e ar fi super. Si dinamatul de unde pot sa`l cumpar?? as vrea sa pun doar ca tre sa stiu ce fac
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
si la faza a doua evacuarea este tot intre motor si peretele de antifoc doar este situat mai jos sub admisie
<span class='edit'>9 Oct 2011, 09:07:</span> .dragosmanea.ro/insono/ aici un topic doar ca lipseste chiar operatiunea ce te intereseaza...http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/ si aici materiale pt insonorizat care se pot aplica la masina sgur gasesti ceva si pt peretele de foc acolo This post has been edited by oves: 9 Oct 2011, 09:08 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
bdvtuner |
![]()
|
ar mai fi o idee .daca dispui de timp demonteaza evacuarea de la blocul motor si pina la catalizator.cauta snur de azbest si bobineaza galeria si toata teava spira linga spira (incearca sa nu lasi spatii)dupa care acopera azbestul cu folie de aluminiu(nu de cea alimentara e prea subtire).treaba osa iti ia ceva timp si bani dar rezultatul e surprinzator.eu am facut asta la un R11 TURBO iar zgomotul sa redus considerabil.peretele anitfoc de care vorbeam inainte este tabla dintre motor si habitaclu practic e de la picioarele tale si pina sub bord inclusiv.pentru a il izola fonic trebuie dat suportul motor jos (jugul)evacuarea pina la catalizator cu tot cu admisie,dai antifonarea veche jos (dak mai este) si te apuci de apllicat alumaband ca de dinamat ...e cam greu de gasit.alumaband gasesti pe net magazine online.daca vrei sa faci treaba buna scoti scaunele din masina demontezi cu grija toate plasticele.scoti mocheta si aplici alumaband si pe podea.masina cind a fost noua fabricantul a aplicat ceva insonorizant cam cu economie dar cu timpul sa intarit si nu mai face treaba pt. care a fost pus. dak ti am fost fost de vre un folos cu sfaturile mele ...ma bucur.
app.am acelasi id si la mess. spor la treaba |
--------------------
renault
laguna1
- GL-40-VYO
1995 hachback
|
|
Miulik |
![]()
|
foarte folositor... doar ca acum nu mai dispun de spatiu pentru a ma putea apuca de treaba. Chestia cu datul jos a jugului si alea alea o las io pe alta data... dar poate daca o sa am curajul o sa ma apuc sa dau jos scaunele si o sa pun ceva insonorizant si pe tablarie. Ms mult de sfaturi
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
|
|
bdvtuner |
![]()
|
cred ca e normal sa ajuti pe cineva care iti cere ajutorul
iar cunostintele trebuie impartite nu tinute doar pentru sine |
--------------------
renault
laguna1
- GL-40-VYO
1995 hachback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:14 |