Intalnirea Membrilor Forumului - Buzau, - intalnire saptamânala -
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Buzau, - intalnire saptamânala -
cassius_clay |
![]()
|
||
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu se preconizeaza nimic?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Pe 7,8,9 noiembrie sunt in Buzau.Sambata (pe 8) ???
|
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dap, voi fi si eu in Buzau atunci. E bine asa.
@bz76mar: Tu? |
--------------------
-
-
|
|
bz76mar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 6 October 08 ![]() |
eu sunt la facultate la brasov..si vin la bz cam la 2 saptamani ....in weekend sa ne vedem...
11 Feb 2009, 02:19: bz76mar@yahoo.com asta e id meu de mess.....vb pe mess This post has been edited by bz76mar: 11 Feb 2009, 01:19 |
--------------------
renault
megane
2002
- BZ 76 MAR
|
|
MuciX |
![]()
|
Sambata, adicatelea maine, sigur nu pot; duminica.
|
--------------------
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
asteptam doritori
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Tare as fi vrut sa vin si eu, dar nu mi-au sosit discurile de frana pe spate
![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 4 June 08 ![]() |
Salut!Ma bag si eu la o intalnire in Buzau!!!
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai daca tot a venit vorba, eu sunt disponibil weekend-ul asta. Speram la mai multi participanti si vreme buna
![]() |
--------------------
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
mucix, astept un semn de la tine pe mess
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu stiu de ce nu am primit mail, ca ai raspuns... te sun ca vad ca acum nu esti pe mess. Alti doritori?
|
--------------------
-
-
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Salutari!
We asta cativa reno-isti galateni vor fi in zona voastra, la Sarata Monteoru. Daca vreunul dintre voi n-are chef de plimbari prea indepartate si nici n-ar sta in casa, poate ne face o vizita. Nu pot da detalii despre locatia exacta pt. n-am facut rezervare nicaieri, dar prin intermediul forumului ne gasim noi. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
MuciX |
![]()
|
As vrea sa vin sincer, sa vad ce timp voi avea. Va recomand restaurant-pensiune "La Paducel", eu mereu ma duc acolo cand merg la Monteoru. Eventual lasa-mi un numar de telefon pe PM si te sun eu.
This post has been edited by MuciX: 30 Apr 2009, 21:00 |
--------------------
-
-
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Timp! Pt. ce-ti trebuie timp? Da-l incolo de timp si hai cu noi!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Regret nespus ca n-am avut ocazia sa te cunosc mai indeaproape, Bogdan (si alti reno-isti buzoieni). Dupa ce ne-am conversat, schimbarea timpului (in sensul 'vreme rea'
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
daniel4ro |
![]()
|
cu mare placere, te asteptam sa mai postezi aici inainte de a veni prin zona si poate bem un brifcor la o terasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
MuciX |
![]()
|
Imi cer scuze ca nu am fost parolist, si nici macar nu am sunat sa anulez. Am fost destul de ofticat pentru ca am sfarsit prin a ramane in casa... nici macar cu cei din oras nu am mai iesit. Ce ma oftica si mai tare e ca acum ca a trecut week-end-ul s-a imbunatatit vremea :|
|
--------------------
-
-
|
|
bz76mar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 6 October 08 ![]() |
daca face-ti ceva la buzau ...vreau sa vin si eu....va las nr de tel in caz ca se face ceva sa ma suna-ti 076430382....sau id de mess bz76mar@yahoo.com....mi-ar placea sa facem ceva si la buzau!!!!
20 Jul 2009, 19:01: 0765430382 This post has been edited by bz76mar: 20 Jul 2009, 18:01 |
--------------------
renault
megane
2002
- BZ 76 MAR
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu ajung in Buzau vineri noapte. Poate facem ceva sambata seara.
|
--------------------
-
-
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 24 Mar 2010, 13:14) ANUNT IMPORTANT Astazi am fost la Tulcea si am discutat cu reprezentantii service-ului din Tulcea Star Service , Dealer Dacia-Renault. Au placerea de a ne invita pe data 17.04.2010 orele 10:00 , la lansarea noului model DUSTER. Va avea loc o operatiune ``Porti Deschise`` , suntem invitati toti iubitorii marcii dacia si membrii ai clubului Logan , Dacia si Reno . Evenimentul consta in urmatoarele: -Test drive cu DUSTER in offroad pe un teren amenajat langa service. -Concert JAZZ si diverse formatii, trupa de dans etc. -Tombola cu premii substantiale, cadouri si produse promotionale. -Bufet Complet din partea casei GRATUIT oferit pe baza unei legitimatii de Acces la eveniment (pentru a inlatura unele probleme aparute data trecuta cu lista pentru mancare) -Multe altele surprize oferite de organizatori. Inca un lucru FOARTE important: vom sta la o dezbatere cu inginerii de la service , de la mecanica, electrica, caroserie, cei de la departamentul de vanzari, le vom pune intrebari si vom discuta despre probleme tehnice , piese , modificari , vor fi la dispozitia noastra, si eventuale reduceri atractive. Totul va fi mediatizat (partener media KissFm , Adevarul , Jurnalul si nu numai) si se va pune accentul pe promovarea celor 3 cluburi. Vreau sa va ganditi bine sa dati un raspuns pana pe data de 5.04.2010 deoarece se va face o lista cu cei care vin pentru a beneficia de premiile din partea organizatorilor. Cu cat mai multa lume cu atat mai bine: Parinti,neveste, copii etc. Cu cat mai multe masini cu atat mai bine. Premiile se dau per masina , deci prezenta cu masina este obligatorie. De asemenea este necesara prezenta pe durata intregului eveniment si inscrierea din timp pe liste.Va asigur ca nu ve-ti regreta. Fiecare club judetean va avea zona rezervata de parcare si isi vor putea expune masiniile daca doresc. La fel ca data trecuta vom face un banner asemanator care va fi afisat la intrarea in service.Mai multe detalii sau lucruri pe care le-am omis se vor discuta pe parcurs. Foarte important: Veniti cu portbagajele GOALE, nu ca data trecuta. Lista se face pe cluburi iar aproape de eveniment le vom impreuna pentru o lista completa. Lista Lansare Duster: 1. rcosmin – Renault Club – Megane 1,5 dCI B-64-TXA Lista sa va continua sub acest format!!! In urma acestei liste,se vor face tabele,de aceea sunt necesare toate datele de mai sus. This post has been edited by rcosmin: 24 Mar 2010, 14:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Conducerea Star Service Tulcea si Renault Club + DaciaClub Constanta au decis ca momentan sa opreasca inscrierile pe lista.
Nu ne asteptam ca intr-un timp asa scurt sa ne strangem peste 100 de masini din toate cele 3 cluburi(Logan Club , Reno Club , Dacia Club) Pana la noi decizii din partea organizatorilor , actuali doritorii imi vor da PM. Multumim de intelegere. Vrem sa iasa totul bine si sa nu iasa nemultumiri. Calitatea e mai importanta ca si canitatea dar noi vom face in asa fel sa avem si calitate si cantitate. Sa nu uitam deviza Star Service Tulcea este: Foarte Multumit , si asa va fi. Pana maine seara revenim cu vesti noi. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
D Stefan |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 March 12 ![]() |
Salut ....
![]() ![]() 1. Parcare Galleria Mall 2. Patinuar Pestru o intrunire , membrii , o famile posesori de renault si apoi sa facem intruniri si in alte orase?!?! ar fi greu ??? Circuland prin oras am vazut multi posesori de Renault=uri de diferite modele ,adica am fii ceva ... am propus , astept pareri ...... ![]() Attached thumbnail(s) Renault_Logo_by_Scaraboy.jpg ( Size: 100.63k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
Renault
Megane ll
2004 Berlina
- BZ-55-FAN
|
|
TnM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 9 December 12 ![]() |
Ok colegul de mai sus a mai incercat o data,mai incerc si eu o data,ne am inmultit rau tare de tot,hai sa ne intalnim undeva,,, eu sunt BZ 25 TNM...
|
--------------------
ex
Renault
2000
|
|
Virus_4U |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 August 19 ![]() |
BZ 01 KGF
acum descopar topicul asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Sedan Expression 1.6 16V GPL
- BZ 01 KGF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:49 |