Intalnire RENO Nationala nr. 14, 26-27-28 Feb. 2010 Moeciu - Vila Alina
![]() ![]() ![]() |
Intalnire RENO Nationala nr. 14, 26-27-28 Feb. 2010 Moeciu - Vila Alina
gaiui |
![]()
|
||
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mai lasam putin data gaiui ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
poate pana maine dimineata e 50.33%
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Data cred ca e cam clara....hai sa vedem o locatie...
cheia, bran-moeciu, capra, punem si ceva gen olanesti? ca parca mai era vorba de ea acu' ceva timp... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
capra suna bine
9 Dec 2009, 09:28: Turistii au la dispozitie multiple posibilitati pentru petrecerea timpului liber si pentru activitatile de team-building: - “Adventure Park Capra” cu peste 1000 m de cablu si 50 de mp de platforma suspendata, ofera 16 ateliere de pod suspendat, pod nepalez, puntea piratilor, tiroliene, leagane suspendate etc.; - trasee pt ATV cu numeroase grade de dificultate; - tracking; - tir cu arcul; - snow park si partie de ski; Lei/zi/pers Servicii Camera dubla Cazare: cam sgl 100 Cam dubla / (loc) (md inclus) 70 Pensiune completa/pers/zi (pranz si cina fara bauturi alcoolice) 90 - meniu continental Coffee - break 8 Sala pentru seminar GRATUIT Acces “Parc de aventura” 30 lei / tura Nota: • Tarifele de cazare includ TVA si taxa hoteliera in valoare de 5% din tariful de cazare/zi; • Coffee – break include: cafea, ceai apa minerala, racoritoare si produse patiserie • Valoarea unei cine festive este de 110 lei/persoana • Tarifele la cazare sunt valabile numai daca rezervarea este pe MINIM 2 NOPTI! • PENTRU o noapte de cazare tariful este 80 lei/cam/persoana 27 de camere - camera dubla 140 lei cu mic dejun inclus astept pareri This post has been edited by aleksanders: 9 Dec 2009, 09:28 Attached thumbnail(s) hartaDrum.jpg ( Size: 384.75k ) Number of downloads: 559 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
exact ce am propus la intalnirea trecuta
![]() Vad ca au mai scazut preturile |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aproape de Bucuresti departe de altii.
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca e sa te uiti la harta, capra e chiar in mijlocul ei.
Da' intrebarea mea e alta...la sf. lu' februarie iexista access auto practicabil pana la locatie? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Riscul e mare, oricand poate ninge acolo, mai ales in februarie.
Nu fac un secret, mi-ar placea pe Cheia, iar o locatie gen Capra sau Olanesti sunt mult mai avantajoase catre sfarsitul primaverii, pe la inceputul lui iunie spre exemplu. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
O fi Capra ca locatie in mijlocul tarii, dar accesul se poate face doar dinspre Curtea de Arges, pentru ca tunelul de la Balea este inchis iarna.
Sa lasam Capra pentru o posibila intalnire in vara. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
gaiui |
![]()
|
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moe...ver-c46631.html
Ce ziceti de acest loc. Stiu ca e bran moeciu dar e zona cea mai convenabila pentru toata lumea.Nu inteleg exact daca au 32 de camere sau nu pt ca la un moment dat zice de doar 9 camere.va uitati si voi si va spuneti parerea. This post has been edited by gaiui: 9 Dec 2009, 19:33 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Va las sa "alegeti", ca sa nu spun certati
Eu consider ca sunt prea multe "pareri", si prea putini "organizatori" in grup. Nu asa se face treaba. Discutati fratilor 2-3 stabiliti o locatie (cu tot ce inseamna negociat tarife program mese), supuneti la vot o data pentru organizarea intalnirii si gata. Cei interesati sa vina de placere vor veni la " intalnire" cei care vor sa vada capra sau ariesenii sau bicazul vor trebui sa plece acolo cu familia. Aici se vine la intalnirea forumului, cine doreste, in locatia x stabilita, daca considera ca poate. Anual se alege alta locatie, pentru a avantaja pe toti membrii. Este doar o parere. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@aditasse: Ei, nu stiu daca e cazul sa ne faci morala...am facut vreo 14 intalniri si vom mai face. Oricum, pe la Pitesti slaba miscarea, spre inexistenta.
Sun eu maine la pensiunea "House of River" ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
dantes |
![]()
|
QUOTE Pensiunea House of River situata in Moeciu de Sus in imediata apropiere a raului ce strabate localitatea va ofera cazare in 9 camere utilate modern. Toate camere au baie(cabina cu hidromasaj si jacuzzi) tv Lcd, internet si incalzire centrala. Pensiunea dispune de un restaurant unde se pot servi mancaruri traditionale. In incinta pensiunii exista un salon de masaj. ca fapt divers... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
hellcat |
![]()
|
QUOTE Pensiunea House of River situata in Moeciu de Sus in imediata apropiere a raului ce strabate localitatea va ofera cazare in 9 camere utilate modern. Toate camere au baie(cabina cu hidromasaj si jacuzzi) tv Lcd, internet si incalzire centrala. Pensiunea dispune de un restaurant unde se pot servi mancaruri traditionale. In incinta pensiunii exista un salon de masaj. Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, rau in curte, parcare, gradina/curte, masaj, jacuzzi, gratar/barbeque, restaurant Facilitati camere: internet in camera, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV Capacitate: 64 locuri in 32 camere ca alt fapt divers... @dantes: Daca vrei sa spui ceva, fii mai explicit. Am vazut, vrei la Capra. Oricum ajungem sa votam locatia. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
dantes |
![]()
|
De spus n-am nimic. Doar ca in locatia respectiva doar pe turistinfo zice de 32 de camere, iar pe oricare alt site zice ca are 9 camere. Daca tie iti pare ca as fi zis altceva....
Si daca e sa amintim de capra, asa cum pentru unii e mai aproape ptr. altii e mai departe, asa cum a fost si varatecul mai aproape ptr. unii, mai departe ptr. altii...asta nu a fost o piedica in a ne intalni si a ne simti bine. Asta nu inseamna ca de fiecare data trebuie sa alegem Moeciu ! Moeciu e la mijloc, dar deja ca locatie e super expirata. La capra s-ar putea sa nu putem ajunge din cauze de zapada. Cheia=Moeciu=Valea Prahovei Alta locatie nu se doreste. Din aceste cauze eu ma voi supune majoritatii si voi veni oriunde e in tara ca nu ma deranjeaza niste km in plus ptr. a ne distra. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
hellcat |
![]()
|
Am sunat acolo la pensiune, ca sa lamurim ideea si in acelasi timp sa-i raspund si Irinei...
pensiunea House of river face parte dintr-un complex de 3 pensiuni, 2 in aceeasi curte si a treia fix peste drum. H of r are intradevar 9 camere, a doua langa ea 13 si cea de vizavi inca 9...= 31 camere. Cazarea cu mic dejun ar fi pt perioada respectiva 150 camera la h of r si 100 la celelalte doua. Insa e loc de negocieri pentru grup mai mare. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cmandrei |
![]()
|
Asa, multumim Hellcat.
Daca nu ai fi spus tu as fi sunat eu, ca mi s-a parut foarte cunoscuta cladirea. Acum 4 ani, daca bine imi aduc aminte, am fost acolo cu firma intr-un asa zis team building (defapt o sedinta de sfarsit de an intr-un cadru "mai special") si tin sa va spun ca totul a fost foarte bine, conditii peste medie, curat era, aveau atunci doua restaurante. {restaurant} O sala mare (dar mare) intr-una din cladirile mari si unul mai mic peste drum in cladirea "veche" si mai mica. Ok, sper acum sa fi ramas la fel conditiile, din poze arata la fel. Parcarea este mai mult decat suficienta pentru cate camere au. Pretul mi se pare ok, locatia buna, asa ca sunt de acord ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
aleksanders |
![]()
|
exista si varianta asta
Oferta Team Building (valabila pana la 18.12.2010) Adaugata la: 17.11.2009 Tarif Team Building 115 Ron / zi / pers -pensiune completa |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ai intrebat daca sunt si alte conditii "ascunse" sau ai luat de pe site ?
Stiam ca e min x nopti si min y persoane. Plus ca pensiunea completa nu este neaparat "utila" desi nu strica ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
aleksanders |
![]()
|
sunt date de pe site - dar ma gandesc ca este mai avantajos sa dai 230 cu totul decat 150 - rezulta ca pentru inca 4 mese - adica 2 de pers sa dai 80 de lei - eu cred ca o sa se ocupe toate camerele deci putem cere un pret similar
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cmandrei |
![]()
|
Asa e, eu m-am gandit insa la: oare cati o sa ia masa de pranz precis ? adica ... vom ajunge la masa de pranz daca iesim la plimbare ? si daca iesim si mancam in alta parte costurile incep sa creasca fata de calculul tau, nu ? + daca la cina se doreste gratar ... cine baga in el o cina intreaga + gratar de la noi ?
E fain sa dea ei tot si ar fi misto ... ca no' stai mai relax ... dar no' ma gandesc si eu ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
hellcat |
![]()
|
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
eu mi-am dat seama de ce, dar stau rezervat cat despre nationala ma bag
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
gaiui |
![]()
|
Merci Hellcat, ma bucur ca va place pensiunea.Sa speram acum ca vor fi ok si oamenii.Trebuie clar negociat cu ei la pret daca luam mai mult de 15 camere si tre sa vedem ca poate daca luam demipensiune la team building si iesim si mai bine
![]() |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
DrK |
![]()
|
sa nu uitam de conditiile specifice reno: bautura de la noi, gratar la orice ora, sala de mese deschisa si noaptea pana la o ora rezonabila, personal dispus sa arunce o garnitura pt mici la o ora tarzie...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
hellcat |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 11 Dec 2009, 06:34) sa nu uitam de conditiile specifice reno: bautura de la noi, gratar la orice ora, sala de mese deschisa si noaptea pana la o ora rezonabila, personal dispus sa arunce o garnitura pt mici la o ora tarzie... Poate "conditiile specifice reno" se mai si pot adapta din mers...tocmai pentru a nu se mai ajunge la discutiile... QUOTE(RaduNG @ 11 Dec 2009, 13:30) conteaza pentru altii care fac nazuri si stau la caldura asteptand "fraerii" sa arda micii la lumina telefonului... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bun... pana la urma avem sau nu data....
avem vreun coleg di brasov care se poate deplasa la moeciu sa negocieze fata in fata... eu sunt pentru pensiune completa/ demipensiune..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() Poze: http://s1.transfer.rol.ro/2da525ad355efa12...f85405b5cc.html http://s1.transfer.rol.ro/506afcf1ca661b1d...8da5fa7db1.html (sunt 2 parti ale unei arhive rar) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:33 |