Insula Kythira [Grecia, sudul Peloponezului], Cateva vorbe si mai multe poze
![]() ![]() ![]() |
Insula Kythira [Grecia, sudul Peloponezului], Cateva vorbe si mai multe poze
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Misto peisajele. Ce temperaturi erau?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gibonu |
![]()
|
@einstein1984
Au fost ok temperaturile, parca maxima a fost 32 de grade [am pus o poza pe cealalta pagina]. ======================== Luni, 30.09.2024 Ziua trista a plecarii de pe insula. 01.jpg ( Size: 518.07k ) Number of downloads: 19 Fructe de cactus, luate direct din cactus. 02.jpg ( Size: 485.32k ) Number of downloads: 19 O fosta moara de vant [ma rog, ce a mai ramas din ea]. 03.jpg ( Size: 556.12k ) Number of downloads: 16 04.jpg ( Size: 614.4k ) Number of downloads: 14 Si una intr-o stare mai buna, in curtea unei pensiuni mai de fitze. 05.jpg ( Size: 424.21k ) Number of downloads: 14 Plaja din Diakofti. 06.jpg ( Size: 229.02k ) Number of downloads: 14 Si aici era un cuib cu "oo" de broasca testoasa. 07.jpg ( Size: 574.18k ) Number of downloads: 15 08.jpg ( Size: 445.44k ) Number of downloads: 14 Ultima baie in Mediterana, pentru ca regretul plecarii sa fie si mai mare. 09.jpg ( Size: 410.97k ) Number of downloads: 17 10.jpg ( Size: 227.67k ) Number of downloads: 16 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
gibonu |
![]()
|
Luni, 30.09.2024 - Partea a II-a
Gata si plimbarea cu masina inchiriata. 01.jpg ( Size: 190.73k ) Number of downloads: 7 Nu stiu cum am reusit, insa am facut 438 km in cele 9 zile petrecute pe insula. In prima zi am facut doar 5 km [bucata intre aeroport si Mitata unde am avut cazarea] iar in ultima zi am facut 27 km [Mitata - Diakofti - aeroport]. Raman cele 7 zile pline, in care am facut 406 km, adica o medie de 58 km pe zi. Afis ramas de pe vremea pandemiei. 02.jpg ( Size: 310.47k ) Number of downloads: 10 Posta greceasca. 03.jpg ( Size: 289.41k ) Number of downloads: 11 Unora le place sa conduca. 22 este departamentul Cotes d'Armor, pe coasta nordica a Bretaniei. 04.jpg ( Size: 192.78k ) Number of downloads: 15 Cel care da numele aeroportului. 05.jpg ( Size: 212.25k ) Number of downloads: 14 06a.jpg ( Size: 146.52k ) Number of downloads: 11 A fost fiul lui Onassis, mama lui fiind Tina Livanos [prima sotie a maganatului]. A murit la 24 de ani intr-un accident aviatic langa Atena. Omul era foarte pasionat de aviatie iar legatura lui cu insula Kythira este ca folosea avioane foarte mici pentru a transporta bolnavi din insula catre spitalele de pe continent [cel putin asta mi-au spus grecii de la care am inchiriat masina]. Taxiul spre Atena. 07.jpg ( Size: 189.47k ) Number of downloads: 13 Tehnic, ne-am fi incadrat in programele de zbor de la Aegean incat in aceiasi seara sa ajungem la Bucuresti. Insa treaba asta a iesit de la inceput din discutie, am mai stat cateva zile la Atena, pentru ca psihic nu cred ca as fi rezistat ca la pranz sa fiu pe o plaja de la Mediterana iar seara sa fiu in Bucuresti [ca sa nu mai vorbesc despre mersul la munca]. Chiar si pe un zbor intern de cateva zeci de minute grecii dau o apa si un biscuit, pe cand Tarom nu mai da nimic, nici macar un pahar cu apa. 08.jpg ( Size: 505.82k ) Number of downloads: 14 La revedere Kythira. 09.jpg ( Size: 466.5k ) Number of downloads: 12 Un fel de concluzie pastrata pentru finalul povestii. Cand am ajuns in Kythira, initial ne-am intrebat "ce dracu' cautam noi aici?" pentru ca insula nu parea prea ofertanta. Apoi, am descoperit farmecul si tot ce are insula de oferit astfel incat la plecare regretul a fost maxim, mult mai mare comparativ cu alte locuri pe care le-am vazut in Grecia. Si a fost prima data dintre toate turele pe care le-am facut pana acum cand am avut senzatia asta, oarecum cidata. Cam asta a fost. Daca are cineva vreo intrebare, cu cea mai mare placere. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:37 |