Inlocuire motoras reglare faruri, cine ma ajuta ?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire motoras reglare faruri, cine ma ajuta ?
biciu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005 / Bicorp
|
|||
petruM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 August 08 ![]() |
ca sa schimbi motorasul nu se da farul jos ..se pune relativ usor da trebuie sa stii pozitia lui ...din ce oras esti??
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2001
- 87 MIG
|
|
biciu |
![]()
|
Salut @petruM. Sunt din Bucuresti.
Initial l-am fixat pe lamela din interiorul farului pe care trebuie sa intre plasticul ala alb (daca stii despre ce e vorba), insa nu prindea bine si aluneca astfel ca atunci cand reglam manual, nu tragea farul decat putin si apoi mergea in gol. Partea electrica a motorasului (cel vechi) nu mai functioneaza numai ca voiam sa reglez manual pozitia farului pana ce voi face rost de alt motor. Acum am facut rost de alt motoras si vreau sa mi-l pun singur, dar cum m-am chinuit ultima oara aproape 2 ore sa il fixez si sa prind ca lumea pozitia, si tot in van, asa imi imaginez ca voi face si acum, daca incerc sa il pun cu farul pe masina. Problema este la farul din dreapta la care accesul este ingreunat de o conducta (de la instalatia de A/C , presupun) care trece fix prin dreptul lui impiedicandu-ma sa umblu usor la el. Cel din stanga este mult mai usor de "manevrat". Daca ai mai facut asta si ti-a reusit da putin mai multe detalii, te rog. Merci pt reply This post has been edited by biciu: 30 Sep 2008, 21:14 |
--------------------
Renault
Clio
2005 / Bicorp
|
|
petruM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 August 08 ![]() |
pai ....cel mai important e sa fixezi tija aia de la motoras in locasul ei ....ca sa iti vina mai usor ...dai jos capacelul de la becul pt faza lunga si tragi putin de soclu de la bec ca sa vina farul mai aproape de motoras ..ca sa zic asa ...si atunci bagi tija de la motoras pe ghidajul ala kre il are farul...fixezi motorasu la locu lui si gata..eu asa am facut de mai multe ori
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2001
- 87 MIG
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Fixarea e conditionata de 2 aspecte: modelul de pe marginea gaurii si cuplarea pe santuletul piesei de culoare alba.
[attachmentid=1627474850] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
biciu |
![]()
|
Multumesc, pt raspunsuri. Pana la urma am rezolvat tot la un service, dar de data asta reprezentanta Renault, ca sa fiu sigur ca baietii stiu despre ce e vorba. Mi-au si reglat farurile cu ocazia asta cu un aparat destinat si sunt multumit. Merge perfect acum
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2005 / Bicorp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:51 |