Inlocuire Carminat TomTom cu Navigatie Android
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire Carminat TomTom cu Navigatie Android
andreibadea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 March 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
Grandtour 2015
|
|||
costas78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 26 August 20 From: Constanta ![]() |
Daca ai TomTomLive este destul de dificil si problematic de inlocuit pentru ca este un sistem integrat. Daca ai TomTom, se poate ceva mai usor, dar depinde ce montezi dupa. Eu am discutat cu un chinez de pe Ali si mi-a spus cinstit ca la modelele Live nu recomanda inlocuirea.
|
--------------------
Renault
Megane 3 K9K 636
Grandtour 1,5dci 110CP 2014
|
|
AdiK87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 January 22 ![]() |
Salut. Cum imi dau seama daca e tom tom live sau e cel simplu?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2012, Grandtour
|
|
costas78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 26 August 20 From: Constanta ![]() |
Daca in meniul navigatiei iti apare Live services, atunci clar ai Live. Dar poti intra in preferinte parca, si acolo gasesti servicii Live, daca nu, atunci e tomotom simplu. Te mai poti lua si dupa versiunea de firmware, cauti pe forum ca s-a mai discutat si vezi ce anume ai. Din pacate masina mea este in curtea firmei si eu sunt in alt oras cu amanta.
Succes. |
--------------------
Renault
Megane 3 K9K 636
Grandtour 1,5dci 110CP 2014
|
|
Paulganfalean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 October 17 ![]() |
salut, ai mai aflat ceva? sunt in aceasi situatie am un tomtom cu radio01 si nu am BT si vreau sa fac upgrade.
|
--------------------
Renault
Megane
2009
- AB 55 PAG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:08 |