Initializare resetare alarma viper 3903v, Nu se mai activeaza dupa deconectare baterie
![]() ![]() ![]() |
Initializare resetare alarma viper 3903v, Nu se mai activeaza dupa deconectare baterie
IonutGligan |
![]()
|
||
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|||
sebiang2001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 14 December 18 ![]() |
Scoate siguranta alarmei si dupa cateva secunde o bagi la loc , incuie si descuie masina .
|
--------------------
Renault
Talisman
Initiale paris 2.0 190 cp 4 control
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am incercat de mai multe ori cum ai zis degeaba nu merge... e totusi cumva legat de butonul valet dar nu mai stiu pasii... trebuie cu usa deschisa sau inchisa, cu contactul pus sau nu, apesi butonul valet dupa ce pui siguranta cat si de cate ori etc etc astea sunt combinatiile dar nu mai stiu ordinea lor.
This post has been edited by IonutGligan: 23 Dec 2019, 15:09 |
--------------------
Renault
2010
|
|
kiki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 22 April 11 ![]() |
|
--------------------
renault
RENAULT KOLEOS 2017 INTENS Energy dCi 175 X-TRONIC
. ex-Fluence 16V
|
|
IonutGligan |
![]()
|
In manual nu sunt specificati pasii am spus inca de la inceput...
|
--------------------
Renault
2010
|
|
mircea2012 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 April 12 ![]() |
Are cineva procedura de resetare a alarmei Viper 3903v? I-am scos alimentarea și nu mai reușesc să o activez.
Mulțumesc anticipat. Si totuși solutia este in manual la pagina 22 cu titlul inițializare. Pe intelesul tuturor se procedează în felul următror: 1. Se scoate siguranta alarmei (eu n-am identificat-o și ca atare am scos borna plus de la baterie); 2. Se introduce la loc siguranța (eu am pus borna plus la baterie), moment in care alarma incepe procesul de inițializare; 3. După aproximativ 10 secunde am pus contactul și ...asta a fost. În manual sunt explicate și alte situații care pot fi generate în timpul procesului. Poate nu insistam să descoper procedura dacă la service-ul unde am montat alarma imi rezolva azi problema. Dar era foarte ocupat și mi-a zis să revin într-o zi când are mai puțină treabă. Omul altfel super de treabă, fiindcă acum vreo doi ani mi-a rezolvat problema pe loc și mi-a și arătat ce a făcut. Dar... eu am uitat. Sper să fie de folos. This post has been edited by mircea2012: 9 Mar 2022, 19:07 |
--------------------
Renault
Fluence 1.6 16v
2013/ Berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:57 |