Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Iasi-Miercurea Ciuc, pe unde e mai bine?

coje79
post 24 Mar 2006, 16:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Iasi

salut. fix peste 2 saptamani o sa merg la Ciuc, la niste rude. initial, traseul planuit de mine era Iasi-Tg. Frumos-Roman-Bacau-Comanesti-Miercurea Ciuc. ca varianta ar mai fi prin Bicaz-Chei-Gheorgheni. cei care sunteti mai familiarizati cu zona, aveti vreun sfat? o cunostintza imi zicea ca dupa Lacu Roshu e trist rau tare drumul, si ca-mi recomanda traseul prin Bacau. care e "vox populi"? nu ma intereseaza in mod deosebit sa ajung repede, vreau doar sa fie "safe", si pt cei din masina, si pt masinutza smile.gif

PS: scuze, asta trebuia sa fie la "starea drumurilor din tzara", da' am apasat aiurea pe butoane. MY BAD!!! icon_mrgreen.gif Am remediat problema, asa ca un administrator dragutz poate sa stearga topic-ul asta cool.gif

This post has been edited by coje79: 24 Mar 2006, 16:21

--------------------
Renault Megane 3 2012 Sport Tourer - -
Nemo me impune lacessit
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crintea1949
post 26 Mar 2006, 08:08
Post #2

Membru incepator

Acum e cam iarnă prin nordul Moldovei, exclus pasul Tihuta.
Vara am trecut prin cheile Bicazului, e dificil la iesire din chei, serpentine la 170 grade cu mari declivitati mari, dar le-am trecul cu solenza, portbagajul plin si 4 persoane. Este bună si varianta prin adjud, comănesti Miercurea Ciuc. Sa nu treci spre Brasov prin Sf Gheroghe pe centura, prin fata dealerului Dacia ca drumul este facut svaitzer. ntrarea in Iai dinspre Albita este bună față de centura sf gh.
Drum bun B33HRZ

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
coje79
post 27 Mar 2006, 07:48
Post #3

Membru incepator

QUOTE(crintea1949 @ 26 Mar 2006, 08:08)
Acum e cam iarnă prin nordul Moldovei, exclus pasul Tihuta.
Vara am trecut prin cheile Bicazului, e dificil la iesire din chei, serpentine la 170 grade  cu mari declivitati mari, dar le-am trecul cu solenza, portbagajul plin si 4 persoane. Este bună si varianta prin adjud, comănesti Miercurea Ciuc. Sa nu treci spre Brasov prin Sf Gheroghe pe centura, prin fata dealerului Dacia ca drumul este facut svaitzer. ntrarea in Iai dinspre Albita este bună față de centura sf gh.
Drum bun B33HRZ
*

multumesc pt sfat cool.gif

--------------------
Nemo me impune lacessit
+
kaspersky
post 27 Mar 2006, 13:06
Post #4

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Bah, nene crintea ce traseu e asta: "Este bună si varianta prin adjud, comănesti Miercurea Ciuc". Ai vazut vreodata vreo harta a Romaniei? Omu' vine de la Iasi si merge la M-Ciuc si tu-l trimiti la mama dracu' la Adjud!

@coje79
- de la Bacau la Comanesti drumul este bun
- de la Comanesti pina la Ghimes drumul e mai rau, mai sint ceva gropi, o iei mai incet pe acolo (~40 km)
- de la Ghimes la M-Ciuc e ok
- in M-Ciuc - varza

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
coje79
post 27 Mar 2006, 13:38
Post #5

Membru incepator

QUOTE(kaspersky @ 27 Mar 2006, 13:06)
Bah, nene crintea ce traseu e asta: "Este bună si varianta prin adjud, comănesti Miercurea Ciuc". Ai vazut vreodata vreo harta a Romaniei? Omu' vine de la Iasi si merge la M-Ciuc si tu-l trimiti la mama dracu' la Adjud!

@coje79
- de la Bacau la Comanesti drumul este bun
- de la Comanesti pina la Ghimes drumul e mai rau, mai sint ceva gropi, o iei mai incet pe acolo (~40 km)
- de la Ghimes la M-Ciuc e ok
- in M-Ciuc - varza
*

multzam fain si cat mai putini virusi cool.gif

--------------------
Nemo me impune lacessit
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 04:03
Dacia