INLOCUIRE CUTIE VITEZE, Laguna 1.8 16v
![]() ![]() ![]() |
INLOCUIRE CUTIE VITEZE, Laguna 1.8 16v
siriteanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce faci cu restul pieselor:planetare...timonerie.....suport cutie....etc.?
Si pe la harta de injectie trebuie modificat....ceva. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
Pai ma gandeam ca trebuie inlocuit tot...practic tot ce tine de cutia de viteze. Vroiam doar sa stiu daca se potriveste
|
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
Caliente |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 8 July 11 ![]() |
daca nimeni nu a mai facut asta este greu sa isi dea cineva cu parera, daca motorul a fost gandit pt cea cu 5 viteze aia este cea mai potrivita, daca ai tu o dambla sa pui cu 6 viteze poate fi mai costisitor si din privinta consumului, poate da gres si motorul sa consume cine stie cat , motorul poate merge mai ciudat si se poate uza mai repede , plus costurile de adaptare ....munca stres si chin daca nu se potriveste cate ceva ...eu zic sa o lasi balta
eventual daca ai o masina ieftina o cutie ramas din cine stie ce dezmembrari, si ai un chef nebun sa te chinui poti incerca, rezultatul poate fi foarte satisfacator mai ales ca poate nimeni nu a incercat asta pana acum |
--------------------
OPEL
VIVARO
2003,
- IF 06 UJS
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
s-ar putea sa iesi mai ieftin schimband masina.
This post has been edited by pishky: 9 Jul 2013, 14:32 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
dezrosiori |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 April 13 ![]() |
salut!
imi puteti spune si mie ce diferente sunt intre cutiile de viteze ale motoarelor de 1.8 16v (ma refer ca sunt diferite puteri ale motoarelor 120cp, 121cp, 118cp) ? |
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
Jan_jf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 November 10 From: Galati ![]() |
Salut, stie cineva daca se potrivesc cutiile automate de la Laguna 2 cu motor de 3.0 ( 5 trepte ) la ala de 2.0 ( 4 trepte ) benzina . As vrea sa incerc sa shimb cutia la mine . O treapta in plus conteaza destul .
Poate ma ajutati cu niste informatii legate de prinderi sau de planetare sau ce ar trebui sa schimb . |
--------------------
Renault
Laguna 2.0 / 16 valve / 99 kw
2002 / 9
- GL Jan ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:50 |