INJECTION FAULT, INJECTION FAULT MEGANE 2
![]() ![]() ![]() |
INJECTION FAULT, INJECTION FAULT MEGANE 2
donyka |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Avantage Sport Hatch
- KBE811
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca e diesel fa o purjare la filtrul de motorina - principala cauza e combustibilul prost - daca persita problema inseamna ca incep problemele cu injectoarele - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
al3x91 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 18 July 11 ![]() |
Sper din tot sufletul sa ai noroc. Daca ai 1.5 diesel nu e prea grozav pentru ca astea au un sistem de injectie Delphi foarte prost facut din fabrica. Nu este de la combustibil.. pur si simplu dupa un anumit timp in interiorul pompei de pe marginea ei se formeaza pilitura si strica injectoarele.... nu mai merge cu masina asa, eu am patit la fel .. sper sa nu ai aceeasi problema cu pompa de injectie. Daca s-a dus pompa trebuie schimbata ca nu prea se repara astea.....
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2007
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 11 June 12 From: Petrosani, HD ![]() |
QUOTE(al3x91 @ 12 Sep 2012, 16:02) Sper din tot sufletul sa ai noroc. Daca ai 1.5 diesel nu e prea grozav pentru ca astea au un sistem de injectie Delphi foarte prost facut din fabrica. Nu este de la combustibil.. pur si simplu dupa un anumit timp in interiorul pompei de pe marginea ei se formeaza pilitura si strica injectoarele.... nu mai merge cu masina asa, eu am patit la fel .. sper sa nu ai aceeasi problema cu pompa de injectie. Daca s-a dus pompa trebuie schimbata ca nu prea se repara astea..... Pai si eu am 1.5 diesel dar am pompa Siemens. Din cate stiu eu varianta cu facelift (2007 - 2008) are pompa Siemens. Oricum si daca e Delphi daca alimentezi cu motorina de care trebuie nu ar trebui sa ai probleme ... Eu zic sa mergi rapid la un tester sa depistezi urgen problema pana nu e prea tarziu. This post has been edited by CrissGabriel: 12 Sep 2012, 17:51 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5dci 78kW 6+1
2008 Hatchback
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Motorina proasta !!Eu am 110000 km cu motor 1.5 dci 100 Cp euro 3 din 2006 cu pompa Delphi si nu am avut nici o problema. Bag motorina numai de la peco de firma si revizii la zi ! Asta inseamna filtru motorina schimbat la 20.000 km !!! Daca bagi motorina proasta si schimbi filtru la 40.000 km nu trebuie sa dai vina pe sistemul de injectie al masinii.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 11 June 12 From: Petrosani, HD ![]() |
Sa mai discutat aici. Cred ca o sa gasesti mai multe informatii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5dci 78kW 6+1
2008 Hatchback
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
verifica neaparat filtru de motorina, poate sa fie imbacsit .
Eu schimb in fiecare toamna cartusul din filtru indiferent de numarul de km, la doar 23 lei cat costa un cartus de filtru, merita sa am liniste toata iarna. |
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nu mai confundati lucrurile.Probleme au fost numai la variantele de 82/85 caluti.La cele de 101 cai mult mai rare iar la cele de 105 mai deloc.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dragosXYZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 September 11 ![]() |
Si eu am aceeasi problema, ma rog, tot INJECTION FAULT imi scrie si face la fel, 1-2 secunde cu semnul STOP dar doar cand sunt la drum lung si ma dau la ea sau cand vreau sa fac o depasire. M-am uitat la motor si in dreptul injectorului 1 este motorina si nu stiu pe unde curge ori pe la retur ori pe langa saiba de injector. Nu am mers sa o pun pe tester ca mi-a fost lene, in oras nu imi da foarte rar iar daca e pe liber si o turez la 3-4000 nu imi da eroarea.
A mai patit cineva asa? Astept o parere. Megane 2 Hatchback, 1.5 dci, 82CP, motor, K9K722 |
--------------------
Renault
Megane 2
10.2005 - 1.5dci - 60KW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 08:34 |