GPS... de care?, merita?
![]() ![]() ![]() |
GPS... de care?, merita?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu nu iti recomand sa il iei impreuna cu igo/miomap... softu se poate procura si separat!
pentru a baga alte harti in afara de ce ai tu, iti tre o licenta pentru hartile respective. nu poti sa folosesti licenta ta impreuna cu o licenta pentru restu hartilor. ori folosesti licenta ta originala, ori cauti pe net o licenta pentru toate hartile(inclusiv sua/canada/africa) daca te intereseaza... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Care imi raspunde si mie la o intrebare???
- spuneti-mi si mie va rog, daca este sa imi cumpar un GPS imi da si antena de gps sau se cumpara separat? scuzati daca vi se pare o intrebare prosteasca , dar chiar nu stiu... |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Antenele GPS sunt incorporate in aparate. Daca nu esti multumit de receptie poti atasa si antena externa. (De obicei nu este nevoie)
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
daca vorbim de navi, da, au in ele si antena GPS, daca vorbim de PDA-uri folosite pe post de navi atunci trebuie spus ca unele au antena GPS incorporata, altele nu.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Iti spun eu ca sa fiu in ton cu titlul , NU SE MERITA ! Nu se merita din mai multe motive :
1. tot timpul vorbeste aia in masina ( Ioana ) si iti zice ce sa faci , eu fiind o fire independenta sunt deranjat si dau pe mute 2. daca am dat pe mute tot timpul trebuie sa ma uit ce "zice" harta si nu ma pot concentra la drum asa ca sting ecranul 3. fiind pe mute si cu ecranul stins imi dau seama ca ...ati ghicit ...NU SE MERITA ! ![]() ![]() ![]() Si acum vorbind serios merita din plin , mai ales daca te duci des prin locuri necunoscute , cauti adrese si asa mai departe . Eu am colindat toata Europa cu un Mio si mai ca imi vine sa-i dau o bere doua . Am mers de parca eram la mine in cartier si cunosteam fiecare strada . MERITA ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 16 Jun 2007, 20:06) 3.in RO are acoperire de 62 , respectiv 47 % . Oricum deocamdata nu o sa gasesti nici unul care sa aiba acoperire de 100%... In ce consta acoperirea asta mai exact? Vreau sa plec la TM, il pun sa-mi calculeze traseul si pe la jumate e posibil sa-l piarda,neavand acoperire totala?? Sau....ajung la BG-RUSE si de acolo ii pot spune sa ma duca la hotel? sau e posibilitatea sa piarda iar drumu neavand acoperire ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Acoperire inseamna cat din drumuri si sosele, respectiv strazi din orase, contine harta. Cu fiecare noua versiune, se introduc noi detalii despre drumuri si puncte de interes, deci acoperirea creste, pe langa drumurile principale, adaugandu-se si drumuri judetene, comunale, etc.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asta am inteles.
intrebarea era daca la plecare imi setez o destinatie,este posibil ca pe parcurs sa nu mai ma poate duce acolo datorita faptului ca nu are toate strzile/drumurile,etc? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Normal ca daca nu ai un drum pe harta nu te poate duce la el , dar tu daca faci de acasa traseul iti arata daca te poate duce sau nu .
|
--------------------
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
hmm...mersi big
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Daca mai intrebari baga mare !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Daca intre punctul de plecare si destinatie nu are date va afisa : "Punctul de destinatie este izolat". Asta din momentul in care faci traseul (acasa). Deci nu se va intampla undeva pe drum sa-ti spuna ca nu te poate duce. Iti spune din start chestia asta.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
El poate sa gandit ca face ca in nfs,zice aia turn back
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 17 Jun 2007, 10:34) Daca intre punctul de plecare si destinatie nu are date va afisa : "Punctul de destinatie este izolat". Asta din momentul in care faci traseul (acasa). Deci nu se va intampla undeva pe drum sa-ti spuna ca nu te poate duce. Iti spune din start chestia asta. ![]() asta ma interesa sa stiu...mersi QUOTE(C@talin @ 17 Jun 2007, 11:10) obraznicule ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pentru ca in bg nu era harta buna.... acu e buna si acolo...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
ady85btz |
![]()
|
Cine ma poate ajuta si pe mine cu manualul pt C-520 (nu conteaza formatul).Vreau sa-mi iau peste 2 saptamani si vreau sa ma familiarizez cu el
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
http://www.mio-tech.be/Manuals/C520/Device...e-Manual-EN.pdf
Din pacate nu au in romana. Dimensiunea 11 MB. Si manualul pentru softul de pe el (MioMap v3.3) in romana. http://www.mio-tech.be/Manuals/C520/MioMap...3.3_C520_RO.pdf This post has been edited by Amedeus: 5 Jul 2007, 20:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ady85btz |
![]()
|
Cam intr-o saptamana vreau sa-mi iau GPS.La fel ca Alydor,si eu tot de 1000 lei dispun si tot la un C520 m-am oprit....momentan
![]() ![]() 1.Hartile se pot updata gratis sau trebuie sa-mi cumpar soft separat? 2.E adevarat ca MIO e no1? asa mi-a zis un posesor de MIO ![]() 3.Ce stie sa faca c520 fata de c250 (diferenta de 300lei intre ele)-in afara de memorie si display mai mare?Cei 300 lei diferenta intre cele 2 modele sunt justificati?(exemplificati daca se poate) Repet: nu dati cu pietre in pianist ca nu ma pricep la asa ceva ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mi-am luat un Mio C510. Am vrut C520, dar nu mai aveau pe stoc si nu mai aveam chef sa astept. Ma enerveaza moldoveanul ala de Marcel si mai da si rateuri, chiar si in Bucuresti. Nu prea cunoaste sensurile unice, si da trasee cam ocolite. In orase mici mai are si strazi gresite.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Sony: cauta Mio Transfer hack, si o sa poti adauga vocea Ioanei din IGo. Inscrie-te in mioclub si fa update-urile care sunt disponibile (daca sunt).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Amedeus |
![]()
|
@ady85btz
Daca vrei sa incerci si alte softuri de navigatie, sa pui harti noi, sa schimbi vocea lui Marcel ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la PDA as zice ca o caracteristica destul de importanta ar fi sa citeasca carduri de 4 Giga. Nu toate fac asta. Iar hartile tot cresc in complexitate(marime). Asta ca sa fie totul OK si peste 2-3 ani. Plus alte chestii : filme, carti, etc.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
GoGu, harta mea e recolta ianuarie 2007. Din cate stiu a mai aparut una in aprilie. Acum abia ma familiarizez cu el. Mi se pare ca trebuie sa-mi cumpar card pentru a putea face update-uri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Amedeus |
![]()
|
@laurian
Pai nu trebuie sa ai pe card toate hartile. Eu am pe un card de 1 GB doua softuri de navigatie, doar cu hartile tarilor prin care umblu. Nu are rost sa am harta Finlandei sau a Marii Britanii daca stiu ca nu umblu pe acolo. Am strict RO, HU, A, D. Daca mai plec si altundeva pun eventual si hartile alea. Un card de 2 GB imi pare arhisuficient. Sa vedem insa cand va aparea iGO 3D prin toamna. |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ady85btz |
![]()
|
Amadeus...da-mi si mie te rog niste modele care sa se incadreze in bugetul meu sau care-i cel mai bun model care intra in 1000 ron.Mersi
p.s: cum am zis...nu ma pricep asa ca merg pe sfaturile voastre |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Hartile se pot updata gratis, plus ca daca stii unde sa cauti, gasesti cele mai noi harti pe net. Daca il cumperi nu o sa poti pune decat hartile care le are el. Pentru alte harti trebuie... ajustat. Eu am pus un link cu "ajustarea" necesara si am luat un suspend 2 zile (multumiri CataNos
![]() ![]() C520 are si TCM ( din pacate nefunctional inca la noi) plus ca are ecranul ala de neam prost si 1 Gb memorie interna, procesor de 400 Mhz... etc Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady85btz |
![]()
|
mai astept si alte pareri/sfaturi/comentari
![]() This post has been edited by ady85btz: 12 Jul 2007, 19:27 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Amedeus |
![]()
|
La bugetul asta te incadrezi cu Mio P 350 (are toate accesoriile nu mai dai bani decat pe un card SD de 2 GB- nu vede mai mare-) sau daca vrei conectivitate wireless ai varianta P 550. Pe el instalezi MioMap v3.2 sau iGO + ce aplicatii vrei (media player 10 si word+excel sunt preinstalate). La bani mai multi mai sunt si alte variante (ex. Asus)
p.s. recomand si achizitionarea unui cititor de carduri SD (aprox 20 RON) foarte util pt. harti de dimensiuni mari (D, F, I, etc) datorita transferului mai rapid (USB2 fata de 1 de pe PDA). Eu am cumparat un model super miniaturizat (cat un breloc) de care sunt super multumit. (citeste-scrie SD si MMC) This post has been edited by Amedeus: 13 Jul 2007, 12:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ady85btz |
![]()
|
poate card de 2gb
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:31 |