GPS WayteQ x820, Totul despre acest tip de GPS
![]() ![]() ![]() |
GPS WayteQ x820, Totul despre acest tip de GPS
eugen_b_e |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 August 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege 1,5dci 105 CP
2007
- CT xx xxx Renault Megane Sedan Privilege 1,5 dci 105 CP 2007
Wayteq X820BT , , Allview AX1 - Android 4.0.4 tablet |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am, lua-le-ar dracu, cel care a facut kitul pe care l-am instalat a pus acolo fisierele astea cu indicatii de a fi copiate in map-urile corespunzatoare. Doat ca in loc de ta a pus tt. Dar si fisierul harta era tot tt (tom tom a preluat tele atlas).
This post has been edited by corbex: 21 Feb 2013, 15:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
- Have a Snickers!
- Why? - Everytime you get hungry, you turn into a diva… Eu zic să abordezi cu calm problema…Undeva este o scăpare. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
L-am facut sa mearga. Secretul era aici:
[switchmap] changer="\Storage Card\iGO8\MapChanger\MapChanger.exe" 1=",map_ta,\Storage Card\iGO8,\Storage Card\iGO8," 2=",map_nt,\Storage Card\iGO8,\Storage Card\iGO8," 3=",map_ot,\Storage Card\iGO8,\Storage Card\iGO8," 4=",map_us,\Storage Card\iGO8,\Storage Card\iGO8," ;---first path - path to content folder, second - to igo8.exe. ;Examples if maps and igo on the same place: ;4=",map_us,\Storage Card\iGO8,," and 'changer' key not required Unpack "mapchanger" folder into directory where igo8.exe installed (typicaly \Storage Card\IGO8). Copy map files: Teleatlas -> map navteq -> map_nt Other -> map_ot User -> map_us There is a possibility to specify the name of the map provider for MapChanger menu buttons: [switchmap] map_ta="Provider 1" map_nt="Provider 2" map_ot="Provider 3" map_us="Provider 4" If not to specify it the text on buttons will be by default (TELEATLAS, NAVTEQ, OTHER, USER). This post has been edited by corbex: 24 Feb 2013, 11:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Renopel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2012 @ 15 Feb 2013, 20:26) Impresia mea e ca habar n-ai ce-s alea un sistem de operare, un procesor, un set de instructiuni, o interfata... QUOTE(klaus @ 15 Feb 2013, 20:46) Pai... te impiedica cineva? Apuca-te de facut soft compatibil, sunt convins ca o sa fie multi doritori. QUOTE(Gill_ro @ 16 Feb 2013, 09:07) @Renopel crezi ca Android-ul fie el ICS sau Jelly Beam ( nu zic de versiunile anterioare), o sa mearga decent pe acest aparat cu doar cei 128 mb ram? Daca da, spor la realizarea softului sa fie compatibil cu partea hard. Probabil aveti cunostinte in domeniu care ma depasesc, insa argumentul "nu se poate" fara o minima explicatie mi se pare lipsit de spiritul acestui forum deschis tocmai spre dialog, provocare si aflarea unor raspunsuri la problemele pe care le avem fiecare. Raspunsul lui Gil_ro mi se pare suficient sa inteleg ca exista un minim de cerinte hard pe care X820BT nu le indeplineste pentru a fi un candidat de suport Android. Merci. |
--------------------
Opel
Vectra B
1997
|
|
corbex |
![]()
|
Are destul hard, n-o sa stii tu sa-l pui de acord cu androidul. Realizarea unui sistem de operare e binisor mai complicata decit tiuningul de logan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Renopel vezi ce telefoane de generatie mai veche cu android au cam acceasi configuratie ca WayteQ ( sa zicem HTC DREAM ) si daca e poti pleca de acolo cu realizarea portarii androidului pe PNA-ul tau.
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
predal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 July 15 ![]() |
Salut,
De unde pot downloada si eu ghidul? Am un x820 si nu stiu cum sa ii actualizez hartile. Cand il conectez la calculator nu mi-l vede windowsul. Multumesc |
--------------------
Ford
Focus
2001
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi si tu daca e setat ca mass storage. Daca nu, scoate-i cardul, baga-l intr-un cititor si copiezi ce vrei. Poti incerca mai multe poturi usb, mai multe calculatoare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:23 |