GPL megane 2, consum/costuri/eficienta GPL
![]() ![]() ![]() |
GPL megane 2, consum/costuri/eficienta GPL
Vio |
![]()
|
||
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
A instalat cineva rezervor toroidal?
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
rezervor toroidal nu merge pe mgn 2 pt. ca are "baza" aceea a porbagajului din plastic si celor de la RAR nu le place ...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
vially01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 August 08 ![]() |
pai si exista alta posibilitate de a pune tot ceva de genul asta dar in alta parte sa fie cat de cat ascuns si sa nu-ti afecteze capacitatea portbagajului?
Daca a vazut cineva sau a gasit o alta locatie buna pt amplasare ar fi bine sa ne-o impartaseasca si noua. ![]() This post has been edited by vially01: 9 Sep 2008, 11:57 |
--------------------
renault
megane sedan
2004 1.6 16v lmocoh
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai in alta parte nu ai avea unde sa il pui.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
conditia de baza e sa nu vina in contact direct cu caroseria masinii ... de aceea si butelia se pune pe doua bari transversale si nu direct pe podeaua portbagajului.
in aceste conditii nu prea vad un alt loc de amplasare ... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
rino |
![]()
|
da ... deci am studiat problema si se poate face o ramforsare metalica pe interior care de prinde de caroserie. Pe ramforsare se pune rezervorul toroidal. Duza de alimendare se trage pe langa cea de alimentare benzina (pentru ca e si loc ) cum am spus mai inainte
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
adrian mgn |
![]()
|
ok ... dar cu roata de rezerva ce faci ?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
rino |
![]()
|
o bag in garaj sau ii iau janta pentru iarna, iar pentru pana, sunt sprayuri.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
prietenu999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
12,5 % consum gaz in oras
10 % exterior (cam mult ) instalatie Milano secventiala multipunct |
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
vially01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 August 08 ![]() |
nu e chiar asa, mie imi ia pe benzina la 130 km/h - 8%, iar in oras (Bucuresti) sub 11,5 nu scad, acum daca ai un stil de condus mai calm, poti scoate si un consum mai mic dar nu cu cine stie cat, max 0.5%, parerea mea.
|
--------------------
renault
megane sedan
2004 1.6 16v lmocoh
|
|
cazan_dragos |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 September 09 ![]() |
PT. 19VIK.
citeste ce scrie pe www.ipa.ro/AMTRANS/ceex2007/.../20-Lucrare-X2C10.pdf, importanta e si reducerea poluarii iar la cat merg eu amortizez instalatia intr-un an. in al doilea rand scap de curatat egr la fiecare 4 luni. |
--------------------
renault
megane2
2007/privilege
- b71x..
|
|
cristian.b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 8 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut ! Pana la la urma si-a pus cineva ? Ma bate gandul destul de tare sa-mi pun GPL pe M2-ul meu , pentru ca ma rupe ! Deja bag de 600 lei pe luna benzina
![]() Am fost la Renault si am intrebat daca e ok sa pun GPL pe ea , si au spus ca e foarte ok , si diferenta o sa se simta la buzunar doar ! |
--------------------
Renault
Megane / 1.6 16V Expression
2006 + GPL
|
|
prietenu999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
eu de 2 luni...up
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
tu de 2 luni ce?....pana la urma si a pus careva ?..ma gandesc ca la un bicorp nu se poate decat in locul rotii de rezerva? deci la rezervor de 28 de litri..autonomie de maxim 280 de km. Din cate am citit pe alte forumuri ziceau ca se mentine mult mai curat motorul pe gaz si durata de viata a motorului se prelungeste ca nu are impuritati,atata timp cat se merge din cand in cand si pe benzina ca arderea gazului e mult mai uscata si cica nu se face nici un fel de lubrefiere pe gaz...si cred ca e destul de profitabil avand in vedere ca multi taximetristi il folosesc...si din cate am auzit se scumpeste benzina cu inca 20 % dupa 1 ian..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
La faza cum ca GPL prelungeste durata de viata a motorului,sincer ma cam indoiesc.Dar nu-i exclus!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
cristian.b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 8 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus eu instalatie gaz. Topicul aici : http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=62&t...=0#entry2153166
|
--------------------
Renault
2006 + GPL
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
am si eu gaz pe cea de 1,6.am facut deja 10.000 km.masina merge perfect.baietii care au montat`o chiar sunt profesionisti. consumul se invarte pe undeva intre 10 si 11 in oras, regim taxi.masina trage bine, nu prea se simt diferente.recomand gpl pt megane 2
![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Si pe mine ma bate gandul sa pun gpl, dar...multi mi-au zis ca fac prostie, ca degeaba mai am 1.6 16v dupa.....
![]() Ma mai gandesc, daca nu, cred ca o sa trec din nou pe diesel ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
cristian.b |
![]()
|
M-am gandit si eu sa trec la diesel , dar nu-mi place cum se comporta ...
|
--------------------
Renault
2006 + GPL
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
cristian.b: eu am avut un bicorp diesel dar intr-adevar este cam lenes, mai ales in depasiri, dar imi place mai mult cum se conduce in oras un diesel decat benzinarul.
Gpl-ul pe megane s-au pe alte masini frumoase, imi da impresia de taxiuri si parca le strica prestanta ![]() This post has been edited by UTU2005: 1 Dec 2009, 13:34 |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
cristian.b |
![]()
|
Te inseli amarnic ! Am vazut GPL pe VW Touareg , Porsche Cayenne , Hummer si alte masini mult mai scumpe si dotate decat megane. Iti pot da link pe PM daca vrei sa vezi
![]() |
--------------------
Renault
2006 + GPL
|
|
defrag |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 9 August 07 From: BUCURESTI ![]() |
Eu am GPL de 2 ani jumatate si am facut aprox. 50000 km. Consumul mediu pe gaz este 9 l/100km( nu circul in Bucuresti). Motorul functioneaza la fel de bine ca la inceput iar costurile pe combustibil sunt aproape la jumatate. Recomand. Eu nu ma simt deloc frustrat de pierderea prestantei autoturismului.
|
--------------------
renault
Scenic 3. 1.6 dci
2015/ Bose
- IL 65 DRA
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(UTU2005 @ 1 Dec 2009, 13:09) Si pe mine ma bate gandul sa pun gpl, dar...multi mi-au zis ca fac prostie, ca degeaba mai am 1.6 16v dupa..... ![]() Ma mai gandesc, daca nu, cred ca o sa trec din nou pe diesel ![]() D`aia nu stau eu cu dieselul de 105 cp dupa 1,6 16v.Am curaj sa fac pariu ca nu se pierd mai mult de 5cp... ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Da, intr-adevar diesel-ul ala de 100 si ceva cp...e misto, dar dumitrescuandrei, drag-uri cum faci cu benzinarul si in depasiri.....nu te vad cu diesel-ul, chit ca sunt doar ''5cp'' diferenta
![]() ![]() Cum am zis mai sus, am avut cel de 1.5 si 85cp si mi s-a parut lenes! dar la consum e de nota 10 zic eu! |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
rino |
![]()
|
A instalat cineva gpl cu rezervor toroidal si a trecut de RAR?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
eu rezervor toroidal am.mi`au facut baietii aia un suport din platbanda pentru rezervor si am trecut la RAR in 3 minute
![]() Pt UTU2005: Ma refeream ca avantajul sta in continuare benzinarului de 1,6.si cu gpl tot e mai puternic decat dieselul de 105cp ![]() This post has been edited by dumitrescuandrei: 2 Dec 2009, 02:37 |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
zeu97 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
problems in paradise
am gpl pe meganul meu de 4 luni , am mers 13.000 km si uite ca am probleme..sper sa fie minore,.. maine ma duc in service sa vedem cum si ce instalatia e BRC , a costat 2.500 lei rezervor de 60L , am si omologat-o (140 lei)foarte multumit..dar de o luna aproape..a inceput sa se balbaie cnd o accelerez...sa se inece..o fi vr-o electrovalva infundata..sau s-o fi dus vrun injector...cu toate ca sunt garantate 500.000 km.. dar , acum mai nou...cnd da de greu..adica trec de 3000 de turatii trece automat pe benzina..si ma bipaie de ma inebuneste... de-abia astept sa vad ce zice doctorul... ![]() sau poate de la gazul pe care l-am bagat de la lukoil ... 6 Aug 2010, 23:17: QUOTE(UTU2005 @ 1 Dec 2009, 14:09) Si pe mine ma bate gandul sa pun gpl, dar...multi mi-au zis ca fac prostie, ca degeaba mai am 1.6 16v dupa..... ![]() Ma mai gandesc, daca nu, cred ca o sa trec din nou pe diesel ![]() vorbesti de 1.6 16v de parca ar fi motor in V,cu 300 de cai... eu am 1.6 16v de 5 ani aproape...si luna trecuta am mers cu un 1,5 diesel in 6 trepte...si nu imi venea sa cred..ce demaraj are..si ce putere.... nu se compara deloc cu benzinarul...are fortza frate.. cit despre gpl...ziceai mai devreme ca te simti ca intr-un taxiu... acum deh...daca iti permiti sa platesti 2mil pe 600 de km..in loc de un milion ... yr choice sir ![]() 7 Aug 2010, 22:06: QUOTE(zeu97 @ 6 Aug 2010, 23:10) problems in paradise am gpl pe meganul meu de 4 luni , am mers 13.000 km si uite ca am probleme..sper sa fie minore,.. maine ma duc in service sa vedem cum si ce instalatia e BRC , a costat 2.500 lei rezervor de 60L , am si omologat-o (140 lei)foarte multumit..dar de o luna aproape..a inceput sa se balbaie cnd o accelerez...sa se inece..o fi vr-o electrovalva infundata..sau s-o fi dus vrun injector...cu toate ca sunt garantate 500.000 km.. dar , acum mai nou...cnd da de greu..adica trec de 3000 de turatii trece automat pe benzina..si ma bipaie de ma inebuneste... de-abia astept sa vad ce zice doctorul... ![]() sau poate de la gazul pe care l-am bagat de la lukoil ... <span class='edit'>6 Aug 2010, 23:17:</span> vorbesti de 1.6 16v de parca ar fi motor in V,cu 300 de cai... eu am 1.6 16v de 5 ani aproape...si luna trecuta am mers cu un 1,5 diesel in 6 trepte...si nu imi venea sa cred..ce demaraj are..si ce putere.... nu se compara deloc cu benzinarul...are fortza frate.. cit despre gpl...ziceai mai devreme ca te simti ca intr-un taxiu... acum deh...daca iti permiti sa platesti 2mil pe 600 de km..in loc de un milion ... yr choice sir ![]() uite care era buba ...filtru mic plin de cenusa...de la gpl LukOil...ca numai de la ei am bagat...dupa 13.000 de km This post has been edited by zeu97: 7 Aug 2010, 21:06 Attached thumbnail(s) P1090525.JPG ( Size: 3.75mb ) Number of downloads: 2690 |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 / Autentic
- B-01-ZEU [COLOR=blue][I][B]Z E U *[/B][/I][/COLOR]
zeu97@yahoo.com |
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
Si eu o am pe gpl de vreo 4 luni si vreo 7 mii de km fara probleme deocamdata . si eu am auzit ca la Lukoil au cel mai prost gpl.partea proasta e ca nu prea ai de pe unde alege .Eu de unde alimentez e un partener petrom si pare destul de ok.
Cam ce consum ai pe GLP? La mine urban in jur de 10 fara AC fara sa ma infing prea tare in ea dar avand in vedere ca e vb de Bacau ma asteptam sa fie putin mai mic. Pe benzina scoteam in jur de 8 urban pe timpul verii. Posibil sa mi se fi ingreunat piciorul cand mi am dat seama ca nu mai platesc atat pe km. Drum intins |
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
yra_mihail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
QUOTE(jupit3r @ 7 Aug 2010, 22:09) Si eu o am pe gpl de vreo 4 luni si vreo 7 mii de km fara probleme deocamdata . si eu am auzit ca la Lukoil au cel mai prost gpl.partea proasta e ca nu prea ai de pe unde alege .Eu de unde alimentez e un partener petrom si pare destul de ok. Cam ce consum ai pe GLP? La mine urban in jur de 10 fara AC fara sa ma infing prea tare in ea dar avand in vedere ca e vb de Bacau ma asteptam sa fie putin mai mic. Pe benzina scoteam in jur de 8 urban pe timpul verii. Posibil sa mi se fi ingreunat piciorul cand mi am dat seama ca nu mai platesc atat pe km. Drum intins Salut. Sunt interesat sa-mi montez pe M2.1 instalatie GPL. Am citit ca esti din Bacau si as vrea sa ma intalnesc intr-o seara cu tine. Trimite-mi un PM sa stabilim o intalnire. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II
2006 Toate bune!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:20 |