Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Frana de mana electrica blocata, Renault Megane 3 2010

AndreeaEug
post 9 Apr 2025, 23:51
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare! Am un Renault Megane 3 2010,eu fiind studenta undeva la 300km de orasul natal, m am obisnuit sa merg sa verific masina destul de des, mai ales cand trebuie sa plec inapoi acasa. In trecut am mai avut problema ca frana de mana electrica sa se blocheze, probabil din cauza ca sunt cam nevoita sa o parchez in rampa. In acea zi, am decuplat borna de la masina, cuplat-o la loc, insa nu a mers. Am incercat sa fortez putin apasand ambele frane (si pedala si cea de mana) insa nimic. Mi s a dat la roata cu un spray DW de catre un barbat dragut ce a stat cu mine 2 ore pana am reusit sa plec insa nici asa nu a mers. Singura solutie a fost sa dezactivez traction control si sa plec in fata mai turat. Treaba s a repetat si problema a aparut din nou insa de data asta, schema cu traction control nu a mers. Va rog ajutati-ma, luand in considerare ca sunt fata si am si masina n rampa si nu pot face mare lucru sad.gif Multumesc anticipat!!!

--------------------
Renault Megane 2010/ 3
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 19:57
Dacia