Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Feriti-va de Cora, cel putin de cel de la Lujerului

Vanzatorul de Iluzii
post 19 Oct 2005, 22:51
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Experienta neplacuta. Fost la Cora Lujerului, cumparat una alta, mers la o casa, vazut A4 scris "la aceasta casa nu se pot face plati cu card", mers la alta casa, pus produsele pe banda, asteptat pe cel dinainte sa plateasca (numerar), scos card, casiera spus "nu puteti plati cu cardul", intrebat de ce macar nu este scris ca la colega de "colo", spus ca nu are voie si ca i s-a interzis sa mai puna hartii mazgalite, chemat supervizor, venit supervizor, ridicat din umeri, intrebat de ce nu au bunul simt sa anunte cumparatorul sa se duca la d...r...acul cu cardul lui cu bani cu tot, spus ca e ordin de sus, scotocit prin pozunare, scos hartii, monezi etc., ajuns banii, promis ca nu mai calc pe acolo si in plus o sa-mi sfatuiesc si prietenii sa mearga la magazine nu la..., voi sunteti prieteni de-ai mei asa ca...

In plus, casiera soptit complice "stiti, de la deschidere a mers cu stangul...". Ai naibii frantuji, se zgarcesc la orice nimic, dau salarii de toata jena si spun "si ce sa vezi? maimuta vorbeste!!!". Decizia poate fi luata si de un roman care tremura pentru un blid de mancare si nu spune decat "ui musiu, sa traiti, misca ma, nu ai auzit ce a zis domnul?".

Nu ca altii ar fi mai departe dar macar pastreaza un pic aparentele.

Voi ce parere aveti?

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 20 Oct 2005, 07:55
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

mie nu-mi place magazinul dar imi place ca exista parcare ... blink.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
alx
post 20 Oct 2005, 08:01
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

Ieu platesc cash asa ca nu ma deranjeaza...
Problema lor este alta, aceeasi ca si la Carre4... Nu stai decat 5 min la coada ca au sute de case dar stai 1h la garantii...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
Kata
post 20 Oct 2005, 08:49
Post #4

Membru autentic

intrebati inainte de a intra in supermarché daca se poate plati cu cardul...daca nu scoateti cash de la un bancomat...mi s-a intaimplat si mie des..

iar apropos de Cora am o parere mai buna decit de Carrefour...

--------------------
Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine
+
adrianpurcarin
post 20 Oct 2005, 09:12
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti(Gorjului)

parca cei de la carrefour sunt putin mai civilizati si cu putin mai mult respect pentru client; in privinta cardurilor de pot sa zic?!! cum zice Badea: "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005, Influence
1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600
+
AEP
post 20 Oct 2005, 09:25
Post #6

Membru incepator

ciudat...poate s-o fi intamplat ceva atuncea...

eu la cora platesc doar cu cardul.... si nu am avut niciodata probleme....
dealtfel platesc aproape mereu cu cardul (in general discutand) si singurele probleme au fost cauzate de imposibilitatea pos-ului din magazin de a comunica cu banca....
sigur...nu vreau sa apar in vreun fel magazinul...sau firma aceea....imi dau si eu cu parerea doar...

cool.gif

--------------------
daewoo cielo hatch/99
Renault Laguna 1.9dCi Privilege 2004
+
AEP
post 20 Oct 2005, 10:53
Post #7

Membru incepator

pardon...la cora lujerului nu am fost deloc...

rolleyes.gif

--------------------
daewoo cielo hatch/99
Renault Laguna 1.9dCi Privilege 2004
+
octav_
post 20 Oct 2005, 20:01
Post #8

Membru autentic

La Carrefour se poate face un card special, si nu mai este nevoie sa platesti cash sau cu cardul la case. Nu stiu insa alte detalii.

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
VladK2K
post 20 Oct 2005, 21:50
Post #9

Membru

In general platesc cu card - de-aia nu calc la METRO. Si de obicei cumpar de la Carrefour si de la Bila. La Cora mai merg din cand in cand (la Lujerului nu am fost inca) si nu au fost probleme, doar ca era cam departe.

Frumos ca au facut parcare la Lujerului

--------------------
Hyundai Tucson 2017 LP+
+
JADRRO
post 23 Oct 2005, 19:38
Post #10

Membru " moderat "

Urasc chestia asta... sa ajung la casa cu cosul plin si sa iti spuna Senin : aa stiti da nu merge cardu !!!!!"
La BILLA mi sa intamplat odata...
La METRO e tristete , facand parte din grupul Tiriac... nu se accepta decat carduri de la banca tiriac... in fine...

--------------------
Renault Laguna 3 2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree
Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion
+
laur_dci
post 23 Oct 2005, 21:43
Post #11

Membru

cora a deschis ca sa deschida,cine a fost pe acolo a vazut ca e inca santier
sistemul de pos se testeaza cateva zile inante pentru corelarea cu banca
eu cred ca nu erau pregatiti nici cu sistemul si nici cu altele...

--------------------
Clio Bicorp 1.5dci 80cp extreme 2005
clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
+
Laurentziu83
post 23 Oct 2005, 23:11
Post #12

Membru autentic

sa vezi ce frumos e sa te duci sa alimentezi si apoi sa te anunte ca nu merge cardul. Eu am patit-o si ultima oara am lasat frumusel masina incuiata in benzinarie si am plecat la bancomat (aveam noroc ca nu mergeam mai mult de 100 de metri). Dar daca eram la vreo benzinarie in afara orasului? Intotdeauna cumpar un pachet de tigari, un suc, etc si abia apoi ma duc sa alimentez. Altfel mai bine ma duc cu cash la mine, e mai sigur, nu ma pot baza pe card, de multe ori am luat teapa sau am asteptat ca bou' sa pot sa scot bani sau sa alimentez. Sau cum am colindat acum 2 ani tot Roman-ul pe la 3 noaptea in cautarea unui bancomat sa-mi dea si mie cateva sute amarate. La alta banca, bineanteles a mers.
Asa ca nu va mai speriati de situatia asta, se poate si mai rau.

--------------------
. . .
+
JADRRO
post 24 Oct 2005, 08:09
Post #13

Membru " moderat "

Da te inteleg...
Inca la benzinarie nu mi s-a intamplat... Nici nu-mi doresc:)
Dar nici cu un cos plin nu e vesel....
O sa se dezvolte si la noi chestia asta cu cardul... sunt sigur..

--------------------
Renault Laguna 3 2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree
Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion
+
Matei
post 27 Oct 2005, 21:56
Post #14

--M!--

From: Bucharest

mai stiu pe cineva care a facut plinul de la Petrom si acolo nu primesc carduri. s-a dus omu' cu taxiul cam 5 km la ATM, a scos banii de pe card, s-a intors si si-a luat masina. destul de jenant, nu credeti ?

--------------------
Renault Megane Sedan II 2005, 1398 cmc
Fericit sau roman ?
+
Norad
post 27 Oct 2005, 22:25
Post #15

Membru autentic

Eu pot sa spun ca am asteptat deschiderea Cora Lujerului, ca pe o paine calda. De ce ? In primul rand 80 -90 % din cumparaturi la faceam din Carrefour, Metro etc. Problema e ca, eram exasperat de super inghesuiala din Carrefour Orhideea ( lucrez pe langa ) De cel putin 10 ori ( in general dupa ce plecam de la job, si nu prea vroiam sa pierd prea mult timp) a trebuit sa fac cale intoarsa vazand randurile kilometrice de la case. In Carrefour Militari, sambata dupa 12 la fel.
Cand s-a deschis Cora in primele zile, mi-a lasat o impresia deplorabila, era f. mare inghesuiala, mizerie pe jos, aspect de santier. Am observat insa ca e mai mare decat Carrefour, si numarul caselor la fel. Cert e ca la cateva saptamani de la inaugurare, am constatat cu placere ca la orele de varf , face fata cu succes aglomeratiei, astfel ca ma pot duce linistit sa fac cumparaturi, fara sa pierd timpul pe la cozi. Intr-adevar parca personalul e parca mai din topor , am observat ca mai sunt si probleme privind plata cu cardurile ( eu il folosesc doar la nevoie ), dar una peste alta eu sunt multumit.

--------------------
Renault Megane 1.6 16v dec. 2004
+
octav_
post 28 Oct 2005, 07:31
Post #16

Membru autentic

Oricat mi-ar placea deschiderea noului Cora pt cumparaturi ma exaspereaza traficul infernal creat in zona Lujerului. Ieri am facut 18 minute de la Politehnica pana la Lujerului. sad.gif

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
Norad
post 28 Oct 2005, 12:04
Post #17

Membru autentic

Asta cu aglomerarea traficului cam asa e, eu chiar eram super mutumit de Maniu cat de bine se mergea de la APACA la Lujerului in comparatie cu Bd.Timisoara ( eu stau in Dr. Taberei ). Acum insa lucrurile incep sa se schimbe, din pacate.

--------------------
+
adrianpurcarin
post 28 Oct 2005, 21:19
Post #18

Membru autentic

From: Bucuresti(Gorjului)

inca o "atentionare": acu vreo 2 zile m-am dus sa fac niste cumparaturi si la iesire sunt puse niste "pietroaie" de demarcare de aceeasi culoare cu carosabilul, era seara, am vrut sa ii fac loc unuia si am tras putin mai mult de volan, nu am vazut "obstacolul" si m-am ales cu un dosar la casco pentru schimbarea barei fata. aveti grija, macar sa fiu primul si ultimul

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005, Influence
1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600
+
Vanzatorul de Iluzii
post 30 Oct 2005, 19:15
Post #19

Membru autentic

Recidiva. Am fost iar la cumparaturi. Mai nou, carucioarele au sistemul de blocare din vest (cu moneda). Merge doar de 5k sau 0,5 RON si alternativ ai o posibilitatea sa iei din interior un jeton de plastic. Destul de neplacut.
La facturare batem pe calculator factura dar nu suntem in stare sa stocam datele intr-o baza de date. "E in studiu introducerea..", penibil.
Plin de marfa din China la incaltaminte si tricotaje. Idem la Gospodaresti sau cum s-or numi.
In parcare (cu zone inca in lucru) un sistem de dirijare primitiv (adica cu un bade care da din mana). Mai au de lucru, clar.
P.S. A mers POS-ul.

--------------------
+
Laurentziu83
post 30 Oct 2005, 20:04
Post #20

Membru autentic

Poti sa detaliezi putin sistemul cu carucioarele?? blink.gif

--------------------
. . .
+
Vanzatorul de Iluzii
post 30 Oct 2005, 21:06
Post #21

Membru autentic

Sunt legate intre ele cu un lant care poate fi deblocat prin introducerea intr-o fanta a unei monede sau a unui jeton. La sfarsit, pentru a recupera moneda/jetonul trebuie sa-l duci inapoi si sa introduci capatul lantului intr-o fanta ad-hoc si deblochezi moneda/jetonul. Scopul este de a nu lasa carucioarele vraiste ci de a te obliga sa le aduci la punctele de centralizare. Daca nu te intereseaza banutul, OK, se vor gasi destui care sa le adune. Oricum mi se pare destul de putin 0,5RON si vor fi destui care le vor abandona (mai ales cei cu masini mai scumpe).
Afara se folosesc monezi de 1 euro (nu mai tin minte daca merg si de 0,5 sau 2).

--------------------
+
Norad
post 31 Oct 2005, 13:55
Post #22

Membru autentic

Atentie mare cum va deplasati cu masina in Cora la parcarea de la suprafata. E ca intr-un bazar turcesc. Eu de regula parchez cat mai aproape de intersectie, deoarece merg spre Dr. Taberei, iar acea zona e cea mai circulata de pietoni, care circula fara nici o regula, pe unde apuca, unii si cu carucioare dupa ei, iar din cate am vazut nu se feresc deloc de masini, una mi-a "indreptat" oglinda din dreapta fara nici o jena.
In rest vreau sa spun ca am fost sambata pe la ora 14 la Carrefour Orhideea, unde era aceeasi inghesuiala infernala, noroc ca doar vroiam sa ma uit dupa ceva. In afara de cozi , te deplasai si destul de greu din cauza aglomeratiei . Cora la capitolul acesta, care pe mine ma intereseaza in principal, e net superioara.
Apropo de carucioare, eu unul nu le folosesc decat f. rar, iar daca e aglomeratie niciodata. Prefer sa fac un pic de efort cu un cos mai plin. Ma deplasez mult mai repede si oricum mergand frecvent, nu cumpar cantitati mari.

--------------------
+
Laurentziu83
post 31 Oct 2005, 15:48
Post #23

Membru autentic

QUOTE(Vanzatorul de Iluzii @ Oct 30 2005, 07:15 PM)
Merge doar de 5k sau 0,5 RON si alternativ ai o posibilitatea sa iei din interior un jeton de plastic. Destul de neplacut.

Mersi de lamurire. Din ce ai spus tu intelesesem ca bagi moneda pe undeva si ca merge doar o anumita distanta, ceea ce era destul de aiurea.

Mie mi se pare o treaba buna, m-am saturat la metro sa tot dau la o parte carucioarele lasate alandala pe locurile de parcare.

--------------------
. . .
+
padre
post 3 Nov 2005, 15:19
Post #24

Il padrino

Am fost si eu aseara la mult hulita Cora Lujerului si am inteles de ce s-a scris aici asa. Pe langa faptul ca e destul de murdar, nu exista oameni pe raion si romanii, cum multi sunt nesintiti, daca dau pe jos niste haine nu le mai ridica sa le agate la loc sau sa le puna pe raft.... Deh, probabil ca e sub demnitatea lor. mad.gif
Desi au o haina la hiper promotie nu au toate masurile disponibile in magazin pe motiv ca nu au sosit inca. Logic, de ce ar avea toata marfa disponibila pentru un articol caruia i se face super reclama pe coperta catalogului si cu spoturi repetate la radio???

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
padre
post 19 Dec 2006, 22:30
Post #25

Il padrino

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Imi vina sa rad cand vad ca ultimul post a fost introdus de mine radmasa.gif radmasa.gif
Cora revine, ca sa zic asa.
Reclama pe un banner pe site-ul Cora: "Marti 19 decembrie reducere 20% la toate camerele foto si telefoane".
Cum de cateva zile mi s-a pus pata sa-mi iau o alta camera foto, ce-mi zic... nu pot rata o asemenea oferta, nu? Am mers in seara asta, ia vedeti aici oferta:
reducere 20% la camerele foto numai daca ai card de fidelitate Cora si reducerea se da sub form ade cupon valoric cu care poti face cumparaturi in magazin.
Ia vedeti pret de aparat foto: Canon A310 la pret de 999.9 RON. Da, ati citit corect: 999.9 RON pentru un aparat de 3.2 megapixeli, fara zoom optic, pe care eu l-am cumparat acum vreo 4 ani cu vreo 6 mil. ROL... Pretul e la fel de aberant cu a dori sa vinzi un Clio 1.5 dCi de serie cu vreo 60.000 euro CIP... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Cu alte cuvinte, reclama mincinoasa si aberanta, sunt curios pe ce criterii se angajeaza oameni la Cora...

reclamamincinoasacoragj9.th.png

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Vio
post 20 Dec 2006, 09:42
Post #26

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Eu am luat acu o luna un A410 cu 26,99 Euro... radmasa.gif Astia-s nebuni!

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
Matei
post 20 Dec 2006, 21:55
Post #27

--M!--

From: Bucharest

uite un articol din ADEVARUL :
foarte interesant, merita citit !

Războiul prețurilor în hipermarketuri
Centrele comerciale ies pe piață cu mesaje asemănătoare, fiecare dintre ele promițând clienților cele mai mici prețuri
de Adrian Mihai -ADEVARUL

Fiecare hipermarket nou-intrat pe piață vine cu sloganul "Avem cele mai mici prețuri". Ultimul brand deschis în România este Auchan, care a aplicat aceeași strategie. Surpriză, însă: și marii competitori Carrefour și Cora fac aceeași promisiune. Pentru a vedea cât de adevărate sunt aceste lozinci, am făcut un "raid" în cele trei locații, de unde am cumpărat un coș de produse identice. Produsele sunt unele "de bază", cu mici excepții. Majoritatea dintre ele se regăsesc în coșul fiecărei familii care merge la cumpărături. Toți cei trei retaileri – Carrefour, Cora și Auchan - stau bine din anumite puncte de vedere – fiecare are produse mai ieftine decât competitorii. Deși la nivel global prețurile sunt asemănătoare, punctual se pot observa diferențe de chiar și peste 10% în unele cazuri. Verdictul l-a dat bonul de casă: cel mai ieftin, per total, se cumpără de la Auchan.
Mesajul central: "Noi avem cele mai mici prețuri"
În războiul prețurilor, hipermarketurile folosesc același mesaj, chiar dacă este spus în moduri diferite. Carrefour, care a format, practic, piața, arătând românilor ce este un "hipermarket", a făcut "prețurile K.O.". Obișnuiți deja cu ideea de hipermarket, Cora le-a oferit clienților "prețuri HiperMici". Ultimul intrat în joc, Auchan se delimitează de primii. "Noi avem doar prețuri mici. La absolut toate produsele. De acum nu mai e nevoie să vânezi promoțiile. Toate cele peste 60.000 de produse din hipermarket au prețuri mici, permanent." Totuși, nu este chiar așa. Doar câteva exemple: bananele din Ecuador sunt mai scumpe aici decât în Carrefour. La fel și săpunul Palmolive. Pentru a se diferenția, Auchan mizează pe spații mai mari între rafturi, alei mai largi, produse mai bine aranjate și mai ușor de găsit și se laudă cu cea mai mare parcare de hipermarket.
O "bătălie" la fel de importantă este de a crea în mintea clientului o imagine cât mai puternică. Auchan vine și cu argumente. Clientului îi este explicat, prin afișele din magazin și la postul de radio local, că se contractează cantități mari și în acest fel poate să obțină prețuri mici. Cora a lansat recent în luptă tichetul valoric. Dacă ai card de fidelitate, pentru anumite produse sau categorii de produse primești un tichet de reducere chiar și de 20%, cu care vei putea achita alte cumpărături. El nu poate să fie însă folosit în aceeași zi. Magazinul a câștigat prin faptul că a creat în mintea tuturor clienților senzația că pot face o afacere bună la Cora fără să plătească nimic. Cora va plăti pentru asta abia în momentul în care clientul se va întoarce pentru a-și utiliza reducerea. Cel mai probabil, clientul va cumpăra de o sumă mai mare decât reducerea primită, astfel încât va genera magazinului noi venituri. O promoție de acest fel are o credibilitate mai mare decât o simplă reducere de preț. Clientul se simte îndreptățit să primească reducerea, motiv pentru care îi acordă o atenție sporită.
Oferte "imbatabile", dar greu de accesat
Primești de două ori diferența – spun cei de la Cora - sau chiar de 10 ori – potrivit anunțurilor Carrefour -, dacă găsești un preț mai bun la un alt magazin. Un argument care te îndeamnă să crezi că de fapt nu vei găsi în altă parte un preț mai bun și deci magazinul nu va pierde. Exact ceea ce vrea și vânzătorul, să crezi că are cele mai bune prețuri. În ce condiții îți primești, însă, diferența? Într-o reclamă fără steluțe, dar totuși cu clauze suplimentare, vin și precizările. Pentru a-ți primi de 10 ori diferența de preț pentru o jucărie cumpărată de la raionul de jucării, prețul mai mic trebuie să provină dintr-o locație cu o suprafață mai mare de 2.500 metri pătrați. Din competiție ies, astfel, magazinele de cartier și chiar multe supermarketuri. O altă condiție este ca prețul inferior să fie găsit în următoarele 10 zile de la data cumpărării, iar produsul să aibă același cod de identificare (gencod). și chiar dacă l-ai găsit, trebuie să-l dovedești cu un catalog publicitar, factură fiscală sau bon fiscal. Dacă magazinul nu are catalog ori dacă produsul nu se află în acel catalog, rămâne fie să-l cumperi, fie să "faci rost" de unul. Diferența de preț trebuie să fie cu adevărat semnificativă ca să merite efortul. În acest fel, magazinul creează imaginea că ar avea cele mai mici prețuri, și nu riscă prea mult dacă are aceleași prețuri sau chiar puțin mai mari.
Cum fac străinii
Pentru a-și susține imaginea de magazin care practică prețuri mici, în Franța, o rețea de hipermarketuri publică nu numai propriile prețuri, ci și pe ale concurenței, pentru ca vizitatorul să poată face comparația pe loc. În Belgia, rețeaua Grand Bazar anunță reduceri de prețuri la cele mai vândute produse. Astfel, clientul nici nu mai trebuie să facă efortul de a căuta promoțiile.

9 mari jucători își împart piața de retail
Piața de retail a avut o creștere efervescentă în ultimii ani, astfel că fiecare dintre jucătorii de profil a înregistrat, de la an la an, majorări ale cifrei de afaceri de peste 30%, încă de la intrarea în România. La nivel local activează nume precum Carrefour, Cora, Metro, Real, Plus, Auchan, Selgros, Billa și Kaufland. Primul intrat pe piața românească este Carrefour, care a ajuns deja la o rețea de șapte magazine (dintre care patru în București și câte unul în Brașov, Ploiești și Constanța). Planurile grupului vizează deschiderea în 2007 a două magazine în Iași și a unuia în Cluj-Napoca. Investițiile Carrefour la nivel local se ridică până în prezent la circa 220 milioane de euro. Competitorii de la Cora au două locații în București și una în Cluj-Napoca, iar Auchan au deschis prima unitate anul acesta, în cartierul Titan, din Capitală, în urma unei investiții de 40 milioane de euro.

Părerea specialistului
Andreea Enache
consultant Ensight

Strategia "cel mai mic preț – dacă găsiți mai ieftin, noi plătim diferența" se bazează pe impactul psihologic al ofertei care pare, într-adevăr, imbatabilă. Mecanismul prin care este generată aici persuasiunea este afirmația categorică, de tipul "bag mâna în foc". La o analiză mai atentă însă, oferta, aparent extrem de generoasă, se dovedește a fi una lipsită de riscuri reale pentru cel care o lansează. Este de presupus că retailerul știe dacă este sau nu singurul care comercializează acel produs pe piață. În cele mai multe cazuri, nici nu există un competitor care să ofere un produs identic ("GenCod Identic"), iar dacă există, diferența de preț este nesemnificativă, întrucât produsele care sunt oferite în astfel de promoții intră în categoria low sau medium, pentru care adaosurile comerciale practicate nu diferă prea mult și sunt foarte mici (în jur de 2%). Tichetul de discount pentru o cumpărătură ulterioară este un instrument foarte util, atât pentru creșterea vânzărilor, cât și pentru fidelizarea clienților. Este cunoscut faptul că hipermarketurile nu beneficiază de un nivel foarte ridicat de loialitate. Principalul criteriu de selecție rămâne cel al accesibilității, ceea ce face ca, de fiecare dată când apare un concurent mai bine amplasat geografic, clientela să migreze masiv către nou-venitul. Utilizând discounturile pentru cumpărături ulterioare, retailerul se asigură că va avea o clientelă recurentă și că va vinde mai mult – nu doar din produsul inclus în oferta promoțională, ci și din celelalte produse expuse în hipermarket.

--------------------
Renault Megane Sedan II 2005, 1398 cmc
Fericit sau roman ?
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 06:32
Dacia