Fasait in habitaclu(ca si cum ar scapa aer)..., Daca apas pedala de frana dispare
![]() ![]() ![]() |
Fasait in habitaclu(ca si cum ar scapa aer)..., Daca apas pedala de frana dispare
adrian_lazar2 |
![]() ![]()
|
||
![]() AdrianL Group: Members Posts: 92 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
E servofrana.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si s-a mai discutat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Stiu ca a mai fost dezbatuta problema si cred ca este acea "pompa de vacum".Oricum cer sa fiu corectat daca am gresit.Mai multi s-au plans pe forum de aceasta problema!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
Stie cineva cat costa inlocuirea acelei pompe de la servo frana?
Am gasit ceva discutii pe forum dar erau corelate si cu alte probleme. |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
E NORMAL sa se auda acel sunet. Si la mine face la fel. Atata timp cat masina franeza la fel nu ai nicio problema. Relax
![]() This post has been edited by mihai_dorin: 5 Aug 2008, 20:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
Asa e! Tra sa ma relaxez!
Pretul comunicat de Renault pt piesa respectiva e de de 1269 Roni+manopera. Idea e ca nici nu ma gandesc sa o schimb. This post has been edited by adrian_lazar2: 5 Aug 2008, 22:16 |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 5 Aug 2008, 21:31) E NORMAL sa se auda acel sunet. Si la mine face la fel. Atata timp cat masina franeza la fel nu ai nicio problema. Relax ![]() De ce-ti pare tie acel sunet un lucru normal? Sigur 100% sunetul este de la tulumba de servo care este defecta si trebuie inlocuita. Daca vrei s-o faci pe bani treaba ta, dar cat timp masina este in garantie nu ezita. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 5 Aug 2008, 20:31) E NORMAL sa se auda acel sunet. Si la mine face la fel. Atata timp cat masina franeza la fel nu ai nicio problema. Relax ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 6 Aug 2008, 08:22 |
--------------------
------
------
------
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
Intrebare intrebatoare:
Defectul la servofrana poate duce la un defect imobilizant, lipsa frane etc? O sa fac 2000 km in urmatoarele 2 sapt si cum am mai zis nu intentionez sa o schimb de curand. Mersi! |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca folositi functia SEARCH, gasiti raspunsurile:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=95840&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=89357&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=56505&hl=servofrana |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adrian_lazar2 |
![]()
|
Mersi 19vik!
Primele 2 le-am citit in schimb pe ultimul nu l-am gasit ![]() E f explicit ![]() MS! |
--------------------
Renault
Megan 2
- TM81LAL
Confort Expression
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma refer la acel fasait pe care il face frana (cu motorul oprit) cand o apesi dupa ce masina a fost oprita un timp. Atunci se aude acel fasait
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
adox0101 |
![]()
|
![]() ex r19, ex clio2, ex megane 2 Group: Members Posts: 83 Joined: 26 December 07 From: miercurea ciuc ![]() |
fisiitul se aude de la servofrina. are membrana sparta. frina iti va tine in continuare. nu stiu cit timp. am avut aceeasi problema la un clio din 2002 si am mers cu ea asa vreo 6000km . am cumparat de la dezmembrari din bucuresti pompa de frina cu totul. ,m-a costat 500 ron + manopera 100ron. bafta multa
|
--------------------
renault
Laguna 2, 2.0 DCI, 150 CP, initiale Paris
- CT09YCW
2.0 dci 150cp, 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Se inchide, iata si motivul :
QUOTE(19vik @ 6 Aug 2008, 11:10) Daca folositi functia SEARCH, gasiti raspunsurile: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=95840&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=89357&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=56505&hl=servofrana |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 10:52 |