FAP - filtru activ de particule
![]() ![]() ![]() |
FAP - filtru activ de particule
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
asta presupune demontat de pe masina si curatare chimica; se folosesc ceva solutii chimice care "spala" DPF-ul;
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu curatati filtrul cu solutii chimice ca ii puneti cruce ... FAP-ul se curata termic.
Este o firma la Odorheiul Secuiesc care face treaba asta si o face bine, tot ei vand si FAP-uri la preturi foarte ok. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
am zis si eu ca iau variantele in ordinea financiara.
asadar, 1 - cineva mi-a spus ca incing motorul bine, si sa fac un drum luuuung de tot cu masina turata cox .. ca mai bine sacrific juma de rezervor de motorina...ca-si da drumu filtru .. 2 - sa-l dau la curatat 3 - sa pun unul din dezmembrari ( am gasit la 150 euro ) 4 - sau iau unul nou ( am gasit pe producator la 1500 lei ) 5 - il anulez fizic cat di din soft ( 300 euro - 1400 lei ) ce parere aveti ? |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
1.Nu
2. Da daca se face cum trebuie....bagat in cuptor si ars+curatat fizic 3.Doar dupa pct.2 4.No comment 5.Doar daca nu esti ecologist....si se face operatiune profi! Oricum trebuie demontat si vazut ce gasesti in el.....apoi luata o decizie. This post has been edited by espacern: 13 Sep 2016, 11:20 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
siriteanu |
![]()
|
cine imi poate spune unde pot regenera FAP-ul ? eu sunt in Iasi.
|
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La cineva care are un tester Clip sau la reprezentanta se poate incerca o regenerare fortata ... daca mai merge ... daca nu se trimite la curatat (cum am spus mai sus nu mergeti unde le curata chimic)
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
siriteanu |
![]()
|
pe clip e colmatat full .. baietii spun ca imi ia foc masina daca incearca regenerare fortata ... le este teama
cine imi recomanda unde sa il pot duce la curatat ??? anulat mecanic si din soft .. sau il curat si o lalai asa cu el si-mi scoate peri albi |
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Trebuie mers la un atelier care se ocupa de esapamente si taiat FAP-ul scos ce este in el ... si pusa cutia inapoi ... la ITP se verifica daca este fizic acolo, deci trebuie sa vada cutia ...
Dupa aia mergi baietii care se ocupa cu resoftari sa iti puna un soft nou .... si speri sa ti-l nimereasca din prima ... la cumnatul meu a fost din a treia incercare ... Nu este chiar ieftina nici varianta asta .... Sau vezi ca am scris mai sus de o firma care se ocupa cu asa ceva .... il dai jos si il trimit la ei ... stiu ca fac treaba buna. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
potoliti-va ....
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
http://filtredeparticule.ro/servicii/?gcli...pElwaAg7s8P8HAQ
http://www.toralin.com/ de asta ce zici? Astia cu ce curata filtrele daca nu chimic direct pe masina? QUOTE(cj98czh @ 13 Sep 2016, 09:00) Nu curatati filtrul cu solutii chimice ca ii puneti cruce ... FAP-ul se curata termic. Este o firma la Odorheiul Secuiesc care face treaba asta si o face bine, tot ei vand si FAP-uri la preturi foarte ok. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu, de astia zic ...
http://www.filtreparticule.ro/curatare-fil...articule-diesel Stiu cateva persoane care au facut treaba asta la ei ... cu rezultate bune si au trecut ceva mii de km .. si folosesc tehnilogia asta ... https://www.youtube.com/watch?v=QEowr2J8vWE |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
siriteanu |
![]()
|
eu ma gandesc serios, daca se merita .. nu vreaau sa imi faca figuri in continuu ...
ca si solutie permanenta, as fi sa-l anulez de tot si gata . nu-s nici prima masina nici ultima pentru a-l trimte la curatat, ma costa tot atat . |
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Decizia iti apartine ..
![]() ![]() Daca faci dezactivare vezi atentie sa ramane carcasa FAP-ului la locul ei, iar taietura sa fie in partea de sus ca sa nu se vada ... This post has been edited by cj98czh: 14 Sep 2016, 11:29 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
siriteanu |
![]()
|
salut,
am desactivat fap, cu 650 lei ... toata lumea imi cerea 250 - 300 euro . masina merge bine, fara erori .. taietura este in partea de jos .. .se vede din pacate. nu s-a dat jos fap-ul pt ca nu aveam cum ... era dintr-o bucata... au disparut erorile, trage, nu scoate fum . revin daca mai apar probleme. |
--------------------
Renault
Dynamique 2006
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:24 |