Expressor KRUPS, Sfaturi, pareri
![]() ![]() ![]() |
Expressor KRUPS, Sfaturi, pareri
dannypapai |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Eu folosesc Krups - Dolce Gusto de cati va ani, de pe vremea cand pastilele le cumparam de pe diverse site-uri din afara pentru ca in Romania nu existau.
Este practic, rapid, dar nu se compara cu o cafea la ibric. Caffe Lungo e OK, insa espresso ala negru (black) este criminal (foarte tare). This post has been edited by melcu: 22 Oct 2012, 08:17 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu sunt destul de pasionat de cafea, am filtru normal, Krups de asta cu pastile, si espressor.
Krupsul e bun ca se misca foarte repede. Cand te grabesti sau esti prea obosit, decat sa stai sa pui cafea in espressor si sa te chinui, mai bine bagi repede o pastila si e gata cafeaua intr-un minut. Un alt mare avantaj e gama larga de pastile: cappuccino, macchiato, chococino, etc... Eu nu beau decat cafea, dar e bine sa ai pastile de toate tipurile, sa ai cu ce servi orice invitat si mai ales invitata. Per total merita, eu nu-l mai folosesc atat de des, e mai mult pentru invitati, dar nu-mi pare rau ca l-am luat. Daca iti place cafeaua, recomand un espressor adevarat, nu trebuie sa fie exagerat de scump. In schimb am un Krups BeerTender care e de nepretuit ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(melcu @ 22 Oct 2012, 08:16) da, si daca vrei apa fierbinte pentru un ceai îi poti da drumul fara pastilă ![]() A l e x - uite ceva pentru tine ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dannypapai |
![]()
|
Este un expressor care nu foloseste pastile ci cafea boabe, are trei trepte de selectare a gradului de macinare a cafelei si 4 tipuri de "produse finite": expresso, expresso forte, cafea si cafea lunga. Are si duza pentru inspumarea laptelui si pentru apa fiarta. Este plin de senzori (apa lipsa in rezervor, lipsa boabe cafea, compartiment zat plin, apa in suport etc) plus ca te avertizeaza cand trebuie facuta spalare, curatare si schimbare a filtrului de apa. Face o cafea excelenta, se simte aroma cafelei proaspat macinate. Produsul este urmatorul:
http://www.emag.ro/search/krups%208025 |
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mihai: Prea mult pentru mine, ce are danny in schimb e exact ce imi trebuie si mie
![]() danny: Scuze, cred ca toti suntem obisnuiti sa auzim de Krups cu pastile de cand cu promotia OMV. E bestial ce ai tu, nu cred ca are multa lume asa ceva deci pareri pe aici, mai greu. Mai repede imi spui tu mie ce parere ai despre el, ca vreau si eu!!! ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dannypapai |
![]()
|
Alex: sincer, ti-l recomand cu caldura (sufleteasca). Este o jucarie de care pur si simplu m-am indragostit, ador sa fac cafea la el, iese excelenta si, ca urmare, se autoinvita si socrii la cafeluta mea. Imi place cand ma anunta sa pun cana pe suport, imi place cand ma pune sa setez ce "produs finit" doresc, imi place cand setez temperatura apei, imi place cand ma anunta ca compartimentul de zat e plin si trebuie golit, imi place cand ma anunta ca nu mai e apa in rezervor sau cafea, imi place cand ma anunta ca e gata cafeaua, imi place ca imi spune "hello" cand il deschid si "good evening" sau "bye-bye" la inchidere, in functie de ce ora este, ora si data pe care le-am setat eu, el avand si asa ceva, imi place cand ma anunta ca trebuie clatit sau spalat. Cam lunga fraza asa ca, in doua cuvinte, imi place.
Pretul actual, de la emag, de 1999 lei este mare, dar eu l-am cumparat acum o saptamana, tot de la ei, la oferta, cu 1600 lei. Daca chiar il doresti, mai urmareste promotia. Si, poate ma inviti la o cafea. |
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(dannypapai @ 22 Oct 2012, 14:42) 1.expresso, expresso forte, cafea si cafea lunga. 2.te avertizeaza cand trebuie facuta spalare, curatare si schimbare a filtrului de apa. 1.pe emag scrie si cappuccino ..face asa ceva?(am vazut un clip si in meniul lui nu apare, au scris aiurea cei de la emag ori imi scapa mie ceva?)Iese o anumita cantitate prestabilita ori poti tu sa reglezi totul manual? 2.care este frecventa curatarilor si schimbarii filtrului de apa....cat costa un filtru de apa? ma uitam la alt model , nu vad diferenta intre al tau si http://www.emag.ro/espressor-krups-1-8-l-1...e/pd/E8GS2BBBM/ (binenteles in afara de bani) Le : m-am lamurit This post has been edited by M i h a i: 23 Oct 2012, 15:29 |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu mai e bună nici apa. Ce simandicoși
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dannypapai |
![]()
|
Mihai Al meu nu face capucino si nici nu are plita mentinere bautura calda. Despre frecventa schimbarii filtrului/curatare o sa postez maine niste inagini cu informatiile transmise de aparat, iti spune dupa cate cicluri de preparare trebuie schimbat filtrul, respectiv curatat
24 Oct 2012, 07:57: Dupa cum am promis, revin cu poze despre mesajele pe care le afiseaza aparatul (unele dintre ele) This post has been edited by dannypapai: 24 Oct 2012, 07:57 Attached thumbnail(s) 2012_10_23_18.22.59.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 442 2012_10_23_18.23.19.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 456 2012_10_23_18.23.47.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 441 2012_10_24_06.09.17.jpg ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 432 |
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Intre 25-31 octombrie aveti la Emag 20% reducere la expressoarele Krups
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 10:27 |