Exista meniu secret la climatronic?, ca la vw
![]() ![]() ![]() |
Exista meniu secret la climatronic?, ca la vw
alx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|||
moradi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 August 04 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Acelasi lucru l-am citit aseara pe un forum despre BMW. http://bmw.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=5888 Am sa incerc ceva combinatii daca reusesc ceva va comunic.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme
2005-1,5dCi,60kw
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu am incercat ceva combinatii de genul acela si nimic.
Cu ce s-ar echivala ECON in limbaj reno? cu AUTO? edit: testele le-am facut pe Megane-ul din semnatura. This post has been edited by sandman_: 17 Jan 2006, 18:24 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
moradi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 August 04 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Azi dimineata am incercat combinatiile de taste valabile pentru BMW si VW, AUDI, SKODA, nu a mers nici una. Sa nu existe si la "RENO" functii asemanatoare la Climatronic? Poate cineva descopera "secretul tastelor"; eu unul astept cu interes, avand in vedere datele afisate pe diaplay-ul climatronicului la marcile mai sus mentioante.
@sandman la care din cele doua modele de Reno detinute ai incercat? Intr-unul din link-urile de la VW&Co cei care pe masinile lor nu au ECON folosesc AUTO. La mine de cate ori apasam vreo combinatie rezultatul era functia tastei care a raspuns cel mai rapid (adica cea care a comutat/actioant prima) . This post has been edited by moradi: 17 Jan 2006, 18:04 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme
2005-1,5dCi,60kw
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
La mine are efect ultima tasta apasata. (Pentru a apasa 3, tin apasat 2 si o apas pe a 3-a...)
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
econ inseamna decuplarea a/c-ului. Deci, cum s-ar da drumul la clima de la reno pe auto, apoi se apasa a/c (ca sa se dezactiveze).
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Depinde acum si de masina. La vw-ul de acasa nu am comp de bord iar singurul lucru pe care il obtin la apasarea lui AUTO si ECON de la climatronic este schimbarea din grade celsius in grade Fahrenheit. Atat si nimic mai mult.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:54 |