Etrier spate infranat, Etrier stanga spate blocat/infranat
![]() ![]() ![]() |
Etrier spate infranat, Etrier stanga spate blocat/infranat
catalin.pojar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 October 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) October_21__2014_72100_PM_EEST.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 1554 |
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
schimba etrierul , dupa aceea reglezi frana de mana sa fie cablurile egale .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
catalin.pojar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 October 14 ![]() |
Salut,
Problema se pare ca a fost cu cablul de la frana de mana care era gripat pe partea stanga spate. A fost degripat cu o solutie pentru asa ceva iar acum totul functioneaza cum trebuie. Cei drept pozitia cablului din poza atasata nu este normala dar nu o sa ma apuc acum sa schimb cablul daca totul merge ok mai departe. Poate va fi un post de ajutor pentru alte persoane care se vor lovi de aceasta problema pe viitor. Acest post poate fi inchis. Va multumesc. Cu stima, Catalin |
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Schimba cablul de urgenta! Ala o data ce s-a blocat o sa se blocheze in scurt timp din nou.
Nu este de joaca cu sistemul de franare. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
In cazul asta se poate remedia.Problema este de la parghia de actionare a franei de mana.Rezolvarea consta in tragerea inapoi a parghiei de mai multe ori si tragerea franei de mana.Pentru preintimpinarea problemei eu am montat arcuri pe etrier care trag parghia mentionata inapoi.Eu nu am mai avut probleme de atunci.
|
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul este ca s a zgarcit francezul sa mai monteze arcurile la etrier... parghia aia de la frana de mana are lacasurile pentru prinderea arcurilor dar arcurile nu le au mai pus. In schimb am abservat la alte marci ca au arcurile alea montate.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
ovy_megane_1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 4 November 11 ![]() |
Salut. Stie cineva ce sistem de franare are pe spate renault megane 2.1, 1.5 dci, 60 kw din 2004? Am pistonul de la etrierul de pe dreapta spate blocat si as vrea sa schimb etrierul dar nu pot sa-mi dau seama ce scrie pe el.
|
--------------------
Renault
Laguna 3, Megane 2.1
2008 2.0 dci 110kw,2004 1.5 dci 60kw
- DB 14 VLO, DB 14 COL
|
|
ovy_megane_1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 4 November 11 ![]() |
Chiar nu stie nimeni?
|
--------------------
Renault
Laguna 3, Megane 2.1
2008 2.0 dci 110kw,2004 1.5 dci 60kw
- DB 14 VLO, DB 14 COL
|
|
Dumitru_Stelian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 March 13 ![]() |
Salut,
Am si eu problema cu frana spate.De unde ai cumparat acele arcuri ca nu le gasesc sau au vreun cod ceva? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane IV
2020/1.3 Tce 140CP/Intens
|
|
costy001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 25 July 15 ![]() |
Etrierul nu are arcuri. Distantare placutelor de pe disc se face prin depresiunea creata de pompa de frana, care trage un pic pistonasul etrierului inapoi. Placutele spate de pe Megane 2.2 sunt prevazute cu arcuri din fabrica pentru a le tine presate in suport si a preveni vibrarea lor. Problema cu roata blocata ar putea avea urmatoarele explicatii: - ruginirea capatului cablului franei de mina, cel care vine la roata; - ruperea garnirurii de cauciuc dintre etrier si pistonas, facilitand intrarea apei si prafului la cel din urma, blocandu-l; - ruginirea bolturilor de culisare, tot din cauza unor garniture. Cel mai fregvent se intilneste ultima varianta.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16V
2005
|
|
cristi2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 August 06 From: bistrita ![]() |
Si eu am avut probleme cu arcurile respective,nu le gasesti la reprezentanta.Eu le-am facut dintr-un arc de la accelerate de dacia 1300 ,se gaseste la orice auto-moto.Problema s-a rezolvat.
|
--------------------
renault
megane II
2006 Pack
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:31 |