Eliminare miros din masina, S-a varsat tuica...
![]() ![]() ![]() |
Eliminare miros din masina, S-a varsat tuica...
marshall_balance |
![]()
|
||
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu am varsat niste palinca meseriasa, a curs aproape 1l de tarie pe mocheta. In primele 2 saptamani imi ridica alcolemia cand cautam ceva prin portbagaj cu toate ca am spalat cu detergent de covoare, vanish, tot ce am putut. Mirosul dispare cu timpul dar daca vrei sa scapi de el rapid intreaba la o curatatorie daca iese la aparatul ala cu aburi sau daca au chimicale speciale.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Aeriseste bine mocheta aia.
This post has been edited by Hack: 23 Oct 2010, 11:12 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Am patit-o si eu cu peste pe mocheta din portbagaj. Am spalat-o cu detergent, apa fierbinte si tot mai mirosea putin. Dupa cateva zile insa s-a dus mirosul. De atunci am o bucata de folie pe care o pastrez in roata de rezerva si cand mai transport cate ceva care poate curge sau pata, intind folia in portbagaj si nu mai am nici un stres.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Vladutz82 |
![]()
|
Începător Group: Members Posts: 52 Joined: 20 July 10 ![]() |
Am pățit-o și eu anul trecut,cu niște zaibăr!
S-a dus mirosul cu timpul |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2006 1.5 dci
- B 46 bgm
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Pai bine bre in loc sa o versi pe gat o prapadesti prin portbagaj? Sunt patit cu peste, mi s-a varsat un sac de tacamuri [capete si coloane dezosate] , unul din compartimentele alea mici [de le chestia aia de polistiren dens negru de linga roata de rezerva ]era plin cu zeama de la peste, si am combi,,,,, am spalat in fel si chip tot ,mocheta ,capac , am lasat la aerisit , am pus si un bradut, si cam dupa o luna nu se mai simte.
This post has been edited by cread: 23 Oct 2010, 12:31 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Varsa parfum peste
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru ca nu este o problema tehnica .. o mutam la Diverse ... cine stie poate mai vin si alti useri de pe alte sectiuni cu idei sau solutii.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
am patitio si eu... o data cu benzina, o data cu vin, o data cu varza murata.... scoasa mocheta, spalata bine si lasata afara cateva zile bune
|
--------------------
renault
clio
2002
- B 30 AEJ Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
iti cresc sansele considerabil sa te puna cap de creta sa suflii in fiola.. am patit cu un prieten care s-a "anagramat" de la 4 beri si fiind cu mine in masina, m-a pus garcea sa suflu in fiola ca cica " miroase a bauturi alcoolice in masina " ^^
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
du-te la spalatorie sa iti curete mocheta cu aspirator special. Dupa uscare daca mai miroase toarna coca-cola peste. Dupa aia repeti operatia cu aspiratorul special de mocheta.
Eu am scapat de miros de mortaciune din masina in modul asta. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
piese_sorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 February 11 ![]() |
Mocheta se spala bine cu bio-carpet. Iar pentru mirosul persistent cred ca e bine sa lasi deschis portbagajul o zi intreaga, asta daca stai la casa, nu la bloc. Nu stiu cat de bine e sa dai cu parfum peste si sa se amestece mirosurile pe acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001-2005
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ai acoperit petele de sange cu pete de cola?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
un sofer de la firma a si-a carat niste carne de porc in mijlocul verii de la ct la bucuresti. sangele s-a varsat pe mocheta din portbagaj, pe roata de rezerva, pe mocheta din spatele scaunului stanga si covor cauciuc. dupa o curatare profi la spalatorie inca a mai ramas ceva miros. nu aveam cum sa ajung la sangele uscat de SUB mocheta asa ca am aruncat si niste cola in acelasi loc. mirosul a disparut in cateva ore, mocheta a ramas putin lipicioasa dar cu un covoras deasupra nu se vede nimic si nici nu mai miroase
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
soferul se intituleaza cumva Cristian Cioacă?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Cred ca DrK stie unde e Elodia...
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:07 |