Duplicatul CIV, dar cu talonul ce au?
![]() ![]() ![]() |
Duplicatul CIV, dar cu talonul ce au?
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
mai boss, ca sa ma exprim colocvial, cum sa stie cineva de aici baza legala de la un raspuns pe care l-ai primit tu la o solicitare? ce cerere ai completat la inmatriculari?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
mai boss, ordinul_mai_1501_inmatriculare.pdf am gasit...
oare e cazul sa se interpreteze asa cum am ingrosat? seria care apare in certificatul actual se regaseste la mentiuni in cartea cea noua spunand ca e duplicatul cartii cu nr... ART. 14 (1) Eliberarea unui nou certificat de inmatriculare ca urmare a modificarii unor date inscrise in acesta se efectueaza in baza urmatoarelor documente: a) cererea solicitantului; ![]() c) fisa de inmatriculare a vehiculului, vizata de organul fiscal competent al autoritatii administratiei publice locale, numai in cazul modificarilor care se refera la schimbarea domiciliului sau, dupa caz, a resedintei, pentru cetatenii straini, ori a sediului in cadrul aceluiasi judet sau la schimbarea motorului cu un altul de o capacitate cilindrica diferita; d) vechiul certificat de inmatriculare; e) dovada platii contravalorii certificatului de inmatriculare; f) actul de identitate al solicitantului, in original si in copie |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca CIV-ul nou nu are aceeasi serie ca cel vechi, chiar daca e duplicat... Asadar... talon nou. Mie asa mi-au facut cand mi-am trecut anvelopele de 17" in CIV
Adica in talon ai rubrica in care e trecuta seria CIV, ori acum la tine nu mai coincid... This post has been edited by Dsign: 21 Jun 2011, 13:31 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
rue |
![]()
|
da... am obs ca nici la fier vechi nu o pot da usor: cica si aia verifica seriile caroserie si motor. ori asta nu mai are seria pe motor... deci alta tevatura.... te doare mintea....
am obosit cu masina asta. maine as duce coaja la fier vechi fara sa vreau nimic pe ea. teoretic vreau sa fac ceva cu masina asta: - ori la fier vechi (inca nu am serie pe motor care cica pt a da hartie pt radiere aia la fiare iti decupeaza seriile de pe motor si nu stiu daca si de pe caroserie sa le aiba). Mai e vraianta in care o duc la fier vechi fara motor... se mai intampla. mai iau 50 euro pe el ca e f bun. - iau imputernicire de la doamna ce o detine in acte si solicit sa pun serie pe motor (nu stiu cat costa manevra) si schimb talonul si apoi la rabla... |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:57 |