Discutii pe teme feroviare - Despre trenuri !, DOAR material rulant
![]() ![]() ![]() |
Discutii pe teme feroviare - Despre trenuri !, DOAR material rulant
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am venit de la brasov cu locuri in vagonul bar, interesanta experienta. Trenul venea d ela cluj cu galeria lui Dinamo, asa ca bere mai era doar Wartseiner si Paulaner dar a fost ok, macar era rece. preturile decente, aveau si whisky sau vin.
"capacitate de 6000 Kw/h;" adica are baterii sau ce? This post has been edited by einstein1984: 17 Apr 2025, 09:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gibonu |
![]()
|
Articolul asta vad ca este deja pe multe site-uri: https://www.bizbrasov.ro/2025/04/22/artist-...m-de-neplacuta/
„Mi s-a propus, nici mai mult, nici mai puțin, suprataxa de 75 de lei sau să las bicicleta jos din tren ca să îmi ca să îmi continui călătoria, de către șeful de tren. Menționez că aș fi plătit acești bani, dar la momentul în care scriu mai am fix 46 de lei, bani care poate mi-ar fi ajuns dacă nu plătesc în regim de suprataxă” Suna putin ciudata "mi s-a propus" pentru ca cei 75 Lei sunt tariful oficial al CFR Calatori atunci cand trenul nu are vagoane cu locuri pentru biciclete (pentru distanta 101 - 200 km, adica 5 Lei / kil iar bicicleta se considera ca are 15 kile). Posibil sa fi existat o posibilitate de supra-control in trenul respectiv daca nasul a cerut tariful oficial. Iar pe asta "Casierița de la ghișeul CFR nu a fost de acord nici măcar să îi perceapă o taxă pentru bagaj greu" nu o inteleg, poate imi scapa ceva. Din cate stiu, tariful pentru bagaj care depaseste 30 kg / bicicleta cand trenul nu are vagoane cu locuri pentru biciclete si plateste direct la nas nu la casa de bilete. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 3 January 05 ![]() |
Pare o descurajare (șicane absurde!) a bicicliștilor în a utiliza trenul!
Prezentarea trenului nou: This post has been edited by nasty: 23 Apr 2025, 21:25 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@gibonu, adica pe scurt si casierita si nasu si-au facut treaba ca la carte (regulament) si ziaristii fac sa para ca ar fi avut ceva incu saracul om?.
https://ziarulunirea.ro/trenul-fara-nas-un-...matoare-937841/ This post has been edited by einstein1984: 23 Apr 2025, 20:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(nasty @ 23 Apr 2025, 09:46) Pare o descurajare (șicane absurde!) a bicicliștilor în a utiliza trenul! Doar "pare"? De exemplu pe bucata Bucuresti Progresu - Comana biletul pentru biciclist costa 6,50 Lei iar biletul pentru bicicleta costa 60 Lei. Sau 120 Lei pentru bicicleta daca vrei sa faci o plimbare cu bicicleta de cateva ore prin padure. Jmekerie maxima vagoanele alea noi. Mersi pentru film. Cumva exista filmare si din locul pentru biciclete [recunosc, n-am avut rabdare sa vad tot filmul]? @einstein1984 Habar n-am. Nu pot trage concluzii dintr-un articol din ziar. Plus ca-mi da cu virgula ca omul a fost dat jos din tren [in ziua de Paste cand trenul este aproape gol] intr-o halta ca o ora de mers de Brasov. This post has been edited by gibonu: 23 Apr 2025, 23:08 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 3 January 05 ![]() |
Mă refeream la nașu’ care l-a dat jos din tren pe tipul cu bicicleta într-o haltă! Tarifele sunt clar o bătaie de joc! Dar după cum tot scade viteza medie a trenurilor, curând cu bicicleta se va merge mai repede!
Da, arată, fiecare vagon în parte, inclusiv locurile pt biciclete. E un film făcut cu multe amănunte și multă răbdare. Poze din film: IMG_3829.jpeg ( Size: 361.17k ) Number of downloads: 17 IMG_3828.jpeg ( Size: 295.81k ) Number of downloads: 17 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
gibonu |
![]()
|
@nasty
Nasul a procedat corect, conform regulilor [chiar daca sunt aberante] ale CFR Calatori. Am tot spus pe aici ca tot timpul trebuie sa ai bugetat tariful oficial [si aberant] al CFR Calatori pentru biciclete cand trenul nu are vagon cu locuri pentru biciclete. Enigma ramane de ce l-a dat pe om jos din tren dupa o ora de mers. Mersi pentru capturile din film. This post has been edited by gibonu: Yesterday, 23:10 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
InnoTrans - Berlin - 18.09.2018
... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:45 |